Gebeliğe Hazırlık Kan Pıhtılaşması Sonucu (Yardım)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konuda çok deneyimli biri olarak yardımcı olmak isterim 😊 benzer test sonuçlarına sahibim gebe kalana kadar coraspini her gün bir tane olarak kullandım ve gebe kaldıktan sonra da kese görülünce kan sulandırıcı iğneye başladık. İki kaybım var benimde. Türkiyenin enleri hocalara gittim, bu ilaçlara gerek olmadığını ve bu sonuçların gebeliği etkilemediğini söylediler. Bu arada kan sulandırıcı iğne plasentadan geçmediği için bebeğe hiçbir zararı yok ben psikolojik olarak rahatlama için iğneleri kullanıyorum şu an coraspini bıraktım. Umarım güzel sonuçlar alır sağlıklı bir bebeğe kavuşursun 🌸
Çok teşekkürler cevabınız için, gebeliği etkiliyor mu etkilemiyor mu bir fikrim yok açıkçası ama tedbiren kullanılması gerektiğini düşündükleri için başlatıyorlar doktorlar sanırım. Ama tekrarlayan düşüklerin ve ileriki haftalardaki kalp durmalarının sonuçlarından olarak gösteriliyor araştırmalar tarafından. Bu yüzden bizimde biraz daha içimiz rahat ediyor açıkçası elimizden geleni yaptığımız için en azından🙂 Gerisi her zaman Allaha emanet🙏

Çok teşekkürler cevabınız için, gebeliği etkiliyor mu etkilemiyor mu bir fikrim yok açıkçası ama tedbiren kullanılması gerektiğini düşündükleri için başlatıyorlar doktorlar sanırım. Ama tekrarlayan düşüklerin ve ileriki haftalardaki kalp durmalarının sonuçlarından olarak gösteriliyor araştırmalar tarafından. Bu yüzden bizimde biraz daha içimiz rahat ediyor açıkçası elimizden geleni yaptığımız için en azından🙂 Gerisi her zaman Allaha emanet🙏
Tabiki öyle, elimizden geleni yapıyoruz gerisi kader kısmet artık. Benimde 11. Haftada kalp durması kaybım vardı. Doktorum önlem amaçlı kullanmamı istiyor en azından coraspin yada iğneden birini ama gittiğim birkaç prof bunlar sana gereksiz eziyet diyor bu sonuçların gebeliğe etkisi yok diyor. Ki zaten ömrü varsa her şey olacağına varıyor biz de biraz pimpirikliyiz sanıyorum 🥰

Benim 3 kaybım var cnm 7 haftalık 11 haftalık enson gebeligim 14 haftalık ilk kalp atışını duymadan düşük oldu ama son 2 gebeligim de kalp atışı durduğu için kaybettim çok Dr gittim hiç bir sorun yok dediler horman tetleri yaptırdım Rahim filmi çektirdim Rahim Mr si ne dedilerse yaptım gittiğim Dr lar hiç biri pıhtılaşmadan şüphelenmedi bile enson tüp bebek merkezindeki dr pıhtılaşma var bebek kaybınin sebebi bu dedi genetiğe yönlendir di dediği gibi de çıktı baştan önlemini al aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak insanı çok yoruyor cnm
Canım merhaba sen genetik bölümüne mi gittin ?

Sonuçlarınıza göre pıhtılaşma yok fakat pıhtılaşmaya yatkınlık var. Devlet hastanelerinde ve özel hastanelerin bir kısmında bu değerlerle ilaç kullanımı tavsiye edilmez. Fakat tedbir amaçlı kullanılması gerektiğini söyleyen doktorlar var. Onun içinde tıbbı genetikten randevu alıp genetik test yaptırdıktan sonra doktora başvurabilirsin. Mhrs internet sitesi üzerinden direk randevu alınıyor eğitim araştırma hastanelerinde bulunuyor bu bölüm. Ordan da hematolojiye yönlendiriyorlar. Bir kaç tetkik de orda yapıyorlar. Tüm testler 1.5 ayda çıkıyor. (Yukarıda da bir arkadaşımızın yazdığı gibi bende ecopirin kullanmıştım gebelikten önce gebelik oluştuktan sonra rcopirin ve oksapar iğne ile devam ettim gerçi hâla devam ediyorum.)

Bu arada gebeliğin oluşumunu engellemiyor fakat gebeliğin gidişatını etkiliyor. O yüzden tetkiklerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin.

X