• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması olan gebeler

Evet ben varm şuanda iğne kullanıyorum dha onc e iki kere bebegimin kalbi durdu onlardada iğne ve hap kullanıyordum ama 'nden durdu bilmiyorm sua n sadce kan sulandırıcı iğne kullanyrm hapı 16. Haftadan sonra baslatcm dedi doktr

Benimde bir kaybim var şimdi ikinci gebeligim keseyi gorneden coraspin ve iğne başladı doktor sizde hangi türü vardı acaba

Evet ben varm şuanda iğne kullanıyorum dha onc e iki kere bebegimin kalbi durdu onlardada iğne ve hap kullanıyordum ama 'nden durdu bilmiyorm sua n sadce kan sulandırıcı iğne kullanyrm hapı 16. Haftadan sonra baslatcm dedi doktr
Merhaba canım bende de pihtilasma var ve 4 kaybım var. Bu 5. Hamileliğim şükür 13. Haftadaym ben balık falan yemiyorum pihtilasmayi etkiler diye. Ama bebek küçük olur diye de korkuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum ya

Merhaba canım bende de pihtilasma var ve 4 kaybım var. Bu 5. Hamileliğim şükür 13. Haftadaym ben balık falan yemiyorum pihtilasmayi etkiler diye. Ama bebek küçük olur diye de korkuyorum. Ne yapacağım bilmiyorum ya
Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucagmza almayı nasip eder :dua: balık pihtilasmayimi etkiliyormuş cnm doktormu söyledi sana🤔

Daha önce hiç genetik test yaptırdınız mi?

Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucagmza almayı nasip eder :dua: balık pihtilasmayimi etkiliyormuş cnm doktormu söyledi sana🤔
Bende bir değer yüksekti canım homosistein diye de. Pihtilasma sebep oluyor ona da. Yükselmemesi için protein ağırlıklı beslenmemem lazım. Karışık biraz😆

yaptırdım canım genetikle ilgili bir şey yok. Zaten önceki hamilelikler en fazla 9. Haftaya kadar gitti. Hiç ilerlemedi. Bunda iğne dozu biraz daha yüksek kullanıyorum birde aspirin
Benimde bir kaybim oldu bizde hemen genetik test yaptırdık kromozomlarımda bir anormallik varmış ama kaybın nedeni net bir şekilde bu diyemiyoruz dedi doktor sadece önlemimizi alicaz dedi insallah hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alırız 😞😞

Benimde 1 kaybım oldu. 2. kez hamileyim çok yeni ama korkuyorum. Kan pıhtılaşmasına filan baktıramadım. İlki tedaviyle olmuştu. İkinci mucize gibi kendiliğinden oldu kaybetmekten korkuyo insan. Fazla kilom var doktorumdanda ayın 30una randevu alabildim. Acaba aspirin içsem mi günde 1 tane?

Benim de genlerimde heterezigot var gebelik kayiplarim oldu daha once ilk uc ayda bir sefer yine but doktora gittim ama gebelik oncesi coraspirin vermeyecem kalp atisi olusunca igne 12 hafta Dan sonrada hem igne hem coraspirin dedi bu sekilde denemelimiyim korkuyorumda acikacasi

Merhaba kızlar, bende 12. Haftadayım. Hep etrafımda bu kan pıhtılaşmasını duyuyorum. Siz nasıl tesbit ettiniz bu sorunu ? Benim gebelik takip doktorum hiç böyle bir konudan bahsetmiyor ? herkese rutin de yapılan bir test ile mi kontrol ediliyor, yoksa kimlerde bu kontrol yapılıyor ??? Eksik birşey yapmaktan korkuyorum.

Bana kimse böyle bir konudan bahsetmedi, siz nerden öğrendiniz kan pıhtılaşması oldugunu ? Rutinde yapılan bir test mi var ? Yoksa zaten sizde önceden bilinen bir durummu vardı ?

Benimde bir kaybim var şimdi ikinci gebeligim keseyi gorneden coraspin ve iğne başladı doktor sizde hangi türü vardı acaba
benımde bır kaybım var sımdı ikinci gebeliğim ama kalp atısı duymadan başlamıyoruz dedi doktor sen özele mi yoksa devlet hastanesine mi gidiyorsun canım

Back