• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması nedeniyle ikinci kürtajımı oldum yardımcı olacak var mı

Genetik tanı merkezi olmalı. Bende de kan pıhtılaşması var. O sebeple araştırmıştım bol bol, damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor:)

Burası küçük bi il olduğu için malesef eğitim araştırma hastanesi bile yeni yeni faaliyete girecek o yüzden konya veya ankara ya gidip testleri güzelce yaptırmak istiyorum aynen öyle ya beni en iyi burdakiler anlıyo

Burası küçük bi il olduğu için malesef eğitim araştırma hastanesi bile yeni yeni faaliyete girecek o yüzden konya veya ankara ya gidip testleri güzelce yaptırmak istiyorum aynen öyle ya beni en iyi burdakiler anlıyo

Merhaba buradan yazdıklarınızı okudum ve ben de kan pıhtılaşmasından muzdarip olduğum için sizden bilgi almak istedim. Benim de 2 düşüğüm var biri 5 haftalık tam düşük biri de 7 haftalık kürtajla sonuçlandı. Birdaha hamile kalırsam doktorum iğne kullanmam gerektiğini söylemişti ama henüz bir daha hamile kalamadım ve daha yeni aşılama yaptırdım. Tahlilleriniz yapıldı mı sonuçları nasıl çıktı tekrar hamile kaldınız mı ve kaldıysanız kan pıhtılaşması için nasış bir önlem aldınız ? Kan sulandırıcı iğne kullanmanıza rağmen dozu düşük gelmesi çok ilgimi çekti. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

Kızlar merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayın ben ilk bebeğimi martta iki aylıkken kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum başka doktora gittim testlerimi yaptı kan pıhtılaşması çıktı coraspin ve clexane 0.4 kullandım bir ay önce doktor ultrasonda kanama gördü 10 gün dimlendim her şey yoluna girmişti kese kalp atışı gelişim hepsi iyiydi ama dün kontrole gittik kalbi durmuş ama çok yeni durmuş dedi doktor dün 11haftalık olduğu için önce sancıyla açılma olmasını bekledik saatlerce acı çektim ağlayarak sonra da kürtaja alındım hala ağlıyorum sabrediyorum ama belki bi daha anne olamıycam diye korkuyorum doktor bebeğin kalbinin yine pıhtılaşmadan dolayı durduğunu bi sonraki gebelikte clexane 0.6 ya 0.8 kullancaz dedi ama bunun anne için büyük riski var beyin kanaması veya iç kanama geçirebilirsin dedi şimdi eşim ben seni kaybedemem diyo ben de korkuyorum ama anne olmayı da çok istiyorum konya veya ankara da tıp fakültesinde kapsamlı test yaptıralım diyo eşim var mı bildiğiniz iyi doktor?
Canm benim de kuzenim kan pıhtılaşmasindan 2 gebeliginde de bebeğini kaybetti. Ama iğne kullandı 3. Bebeğinde sağlikla doğdular cocuklar

Back