- 21 Ağustos 2009
- 893
- 3
- 45
Canderya neler yaşadığını bilemeyiz elbette ama mümkün olduğunca yaşadıklarından daha kötü olayları da düşünmeye çalış lütfen..
Düşünsene aslında dünya üzerindeki milyonlarca insana göre çok şanslıyız.. Aç değiliz, açık değiliz, okumuşuz mesleğimiz var kimseye muhtaç değiliz..
Biliyorum çok polyannacılık bu yaptığım ama ne bileyim ben çok düşünürüm kendimi kötü hissettiğimde bunları, genelde de işe yarar, sen de dene canım.
Eminim hayatında seni gülümseten olaylar, kişiler vardır, onları düşün ve silkin kendine gel.
Hem çok güzel bir mesleğin var, okula gitmek istemiyorum deme, okula gidip çocukları gençleri görüp eğlenmeye çalış onlarla birlikte.
Sen bence bunu yapabilirsin, biraz kırılmışsın bu günlerde ama kendini toparlarsın, eminim ki yaparsın canım benim.İyi şeyler düşünmeye çalış lütfen a.s.
DİNAMİSS çok saol desteğin için
tek sen değil diğer arkadaşlarada çok teşekkürederim.koşulsuz ve çıkarsız olduğunuz için yaptığınız tüm destekler kalpten ve samimi bence.
çünkü birbirini tanımayan onca kadın tek yürek olduk birbirimizi iyi ve kötü günde destekliyoruz.:gitme:
valla ağlıcam şimdi.tekrar saolun
DİNAMİSS dedikleerini aklıma getirmeye gayret edicem.tekrar saolun kızlar:teselli: