Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gebeliklerinizde Dr prograf mı yoksa prednol mü veriyor. Çünkü genellikle pıhtılaşmanın yanında bağışıklık probleminde gelişiyor
Bana Dr prograf önerdi ama herkes prednol kullanıyor okuduğum kadarıyla
Bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim kafam çok karışık çünkü.. :KK43:
Ben öyle bir ilaç kullanmadım herkesin kullandığını da düşünmüyorum

Ben öyle bir ilaç kullanmadım herkesin kullandığını da düşünmüyorum
Genellikle veriliyor pıhtılaşma ile bağışıklık baskılamasının birlikte seyrettiğini söylemisti dr'umuz.
Eğer prograf ya da prednol kullanan varsa yoruma yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Merhaba bende bugün aynı sorunum olduğunu öğrendim. İki kimyasal gebelik yaşamıştım. İkinciden sonra doktorum genetik ve trombofili paneli istemişti. Bide önlem olarak coraspin kullanmaya başlatmıştı.

Kızlar yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_4058.jpeg
    IMG_4058.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 181
Kızlar 2 kimyasalım var benim böyle ama 3 doktor gezdim ( hematoloji- tıbbi genetik ve kadın doğum) ilaç kullanmana gerek yok dediler. Sizce de öyle mi?

Eklentiler

• IMG_5992.png
    IMG_5992.png
    563,5 KB · Görüntüleme: 159
Zaten zararı yok benim 3 kaybım oldu doktor söylemesede kullanicam
Zararı olmaz olur mu kan sulandırıcı sonuçta damarları ekstra genişletebilir farklı bir yan etki oluşturabilir. Farklı doktorlardan da öneri alın ama yine de doktor kontrolünde kullanın lütfen. İlacın şakası olmaz. Bebeğe farklı etki de edebilir. Kullanmasına gerek olmayan arkadaşım kullanınca çok kanaması oldu ve yine düşük yapmıştı

Zararı olmaz olur mu kan sulandırıcı sonuçta damarları ekstra genişletebilir farklı bir yan etki oluşturabilir. Farklı doktorlardan da öneri alın ama yine de doktor kontrolünde kullanın lütfen. İlacın şakası olmaz. Bebeğe farklı etki de edebilir. Kullanmasına gerek olmayan arkadaşım kullanınca çok kanaması oldu ve yine düşük yapmıştı
İnan artık kafayı yicem Bi pıhtılaşma var bir doktor diyo kullanabilirsin düşük dozda biri diyo 12 hafta olmadan olmaz
Biri diyo var ama bundan kaynakli değil
Ben kime inanicam

İnan artık kafayı yicem Bi pıhtılaşma var bir doktor diyo kullanabilirsin düşük dozda biri diyo 12 hafta olmadan olmaz
Ben kime inanicam
O kadar haklısın ki bana da aynı şey dendi. Ben böyle bir durumda Allaha sığınmaktan başka çarem kalmadığına inandım artık. Bir de eğer hamile kalırsam hemen perinatolojiye gideceğim baktıracağım tüm değerlere duruma göre ne yapılacaksa yapılır. Dilerim sağlıkla kucağımıza aldığımız günler gelir🙏🏼

Ben kime inanicam
Bende var düşük düzeyde çıktı bi doktor gebe kalınca kullanıcaksın dedi,
diğeri kullanmayabilirsin belki değerler değişmiştir dedi..
Mesela bu pıhtılaşmayı tekrar yaptırsam sonuç değişiecek mi, bi fikriniz varmı?
Tekrar gebe kalsam napıcam bilmiyorum bende kullanmamak mı iyi yoksa bi zararı olur mu kullansak...

O kadar haklısın ki bana da aynı şey dendi. Ben böyle bir durumda Allaha sığınmaktan başka çarem kalmadığına inandım artık. Bir de eğer hamile kalırsam hemen perinatolojiye gideceğim baktıracağım tüm değerlere duruma göre ne yapılacaksa yapılır. Dilerim sağlıkla kucağımıza aldığımız günler gelir🙏🏼
İnşallah çok zor süreç umarım bebeklerimizi kucagimiza aldığımız günlerde gelir
Umarım care olur

Bende var düşük düzeyde çıktı bi doktor gebe kalınca kullanıcaksın dedi,
diğeri kullanmayabilirsin belki değerler değişmiştir dedi..
Mesela bu pıhtılaşmayı tekrar yaptırsam sonuç değişiecek mi, bi fikriniz varmı?
Tekrar gebe kalsam napıcam bilmiyorum bende kullanmamak mı iyi yoksa bi zararı olur mu kullansak...
Genetikten kaynakliysa değişmez bence

X