Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hayırlısı canım ben şimdi herşeyi yiyorum ama limonla baya yakın oldum çayıma suyuma koyuyorum sirke de kullanmaya çalışıyorum ve bol bol su şimdi de böyle deneyeyim dedim ☺️

Bugün 2. Gün ama baya zor galiba bırakıcam 😂
Resmen sinir küpü oldum 2 günde eşim yemek yiyor ben yemiyorum adama kızıyorum sen niye yiyorsun diye 😂😂😂

Limonu birisi banada tavsiye etmişti canm herşayin içine koyup ye iç diye

Bu arada sirkeyi nasıl kullanıyorusn ban sabah aç karnına 1 su bardağı su ya 1 yemek kaşığı katıp içiyorum 4 gündür falan ama pek bi fark hissedemedim sanki tok tutuyor gibi geliyor ama bakım

Bugün 2. Gün ama baya zor galiba bırakıcam 😂
Resmen sinir küpü oldum 2 günde eşim yemek yiyor ben yemiyorum adama kızıyorum sen niye yiyorsun diye 😂😂😂

Limonu birisi banada tavsiye etmişti canm herşayin içine koyup ye iç diye

Bu arada sirkeyi nasıl kullanıyorusn ban sabah aç karnına 1 su bardağı su ya 1 yemek kaşığı katıp içiyorum 4 gündür falan ama pek bi fark hissedemedim sanki tok tutuyor gibi geliyor ama bakım
Ben de sirkeyi ya salataya koyuyorum yada senin gibi suya koyup içiyorum bu ara turşu suyu da içiyorum o da güzel oluyor.
Ben o diyete aylarca devam ettim evde açım açım diye bağırıyordum :mad: Çok zor şimdi yine sebze ağırlıklı besleniyorum ama o kadar kendimi sıkmıyorum.
Bir de bende troid var onun için B12 almaya başladım o da kanı sulandırıyor troid eksikliğin varsa B12 ne de baktır canım dolaşım bozukluğu yapıyor çünkü

Ben de sirkeyi ya salataya koyuyorum yada senin gibi suya koyup içiyorum bu ara turşu suyu da içiyorum o da güzel oluyor.
Ben o diyete aylarca devam ettim evde açım açım diye bağırıyordum :mad: Çok zor şimdi yine sebze ağırlıklı besleniyorum ama o kadar kendimi sıkmıyorum.
Bir de bende troid var onun için B12 almaya başladım o da kanı sulandırıyor troid eksikliğin varsa B12 ne de baktır canım dolaşım bozukluğu yapıyor çünkü
Canım b12 eksik olduğu için homosistein değerim çıkıyormuş o yüzden b12 dengelemem gerekiyor

gidip bi ara ölçtürmem lazım

ilaç falan kullandım ama etki etmedi galiba

Canım b12 eksik olduğu için homosistein değerim çıkıyormuş o yüzden b12 dengelemem gerekiyor

gidip bi ara ölçtürmem lazım

ilaç falan kullandım ama etki etmedi galiba
Osende 2 m diye bir B12 vitamini var vitamin metil formda olduğu için vücut kolayca alıyor ve homosisteini düşürüyor ben yanında magnezyum da alıyorum o da homosisteini düşürüyor bunları kullandığımdan beri sabah kalktığımda parmaklarım uyuşmuyor bundan önce hep uyuşukluk oluyordu dr'una bir sor istersen canım

Osende 2 m diye bir B12 vitamini var vitamin metil formda olduğu için vücut kolayca alıyor ve homosisteini düşürüyor ben yanında magnezyum da alıyorum o da homosisteini düşürüyor bunları kullandığımdan beri sabah kalktığımda parmaklarım uyuşmuyor bundan önce hep uyuşukluk oluyordu dr'una bir sor istersen canım
Belirli bir doktorum yok bulamadım ilgili bir doktor o yüzden her zaman düzenli gidemiyorum

Gittiğimde sorayım doktora birazda yoruldum şimdiden bakalm evde kendimce bişeyler denemeye çalışcam

Kızlar bugün ülkece tanınan ve oldukça hasta gören bir profesöre gittim. Hamilelik öncesinde aspirin veya kan sulandırıcı kullanımının çok sakıncalı olduğunu, yumurtlamayı zorlaştırdığını söyledi. Yani internette her yerde gebelik destekleyici tedavi olarak yazar ki ben oğluma hamile kalmadan da kullanmıştım. Çok şaşırdım, böyle birşey duyan oldu mu?
Edit: Aspirin Benzeri Ağrı Kesicilerin Ovulasyona Etkisi | BilimFili.com

Doktor yeni prof olduğu için son araştırmalara daha hakim sanırım haklı da

Son düzenleme:
Kızlar yardım eder misiniz bi çıkmazdayım 🙄 keseyi gördükten sonra doktorum coraspin+oksapar 4000liğe başlattı. Daha sonra lekelenmem olunca coraspini keselim oksaparı da 6000 yapalım dedi. Ama doktorum bana 3 haftalık 4000lik yazmıştı önceden. Şimdi onlar bitmediği için eczane 6000liği vermiyor. Kutularını da attığım için geri de almıyor. Reçetesiz alabilirsin anca dedi o da 750 tl tutuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bi fikir verebilecek olan var mı?

Benim de iğneye rağmen düşüğüm var. 8. Haftada durdu kandan yapılan mikro array testi ile trizomi 22 genetik bozukluk çıktı bebeğimde. Ondan önce de tüp bebek ikizlerimin kalbi durmuştu ama onlar araştırılmadı. Şu an 19 haftalık hamileyim iğne ile devam ediyoruz. İğne tek etken değil yani.. bebeğin sağlıklı olması, progesteron seviyesi, rahim kalınlığı, bağışıklık sorunları var mı bunlar da önemli. Eğer bebeğimin genetik sorunu tespit edilmeseydi iğneye rağmen kalbi durduğu için doktorum bağışıklık baskılayıcı tedavi uygulayacaktı bana
Canım trizomi 22 için ne açıklama yaptı doktprun

Kızlar yardım eder misiniz bi çıkmazdayım 🙄 keseyi gördükten sonra doktorum coraspin+oksapar 4000liğe başlattı. Daha sonra lekelenmem olunca coraspini keselim oksaparı da 6000 yapalım dedi. Ama doktorum bana 3 haftalık 4000lik yazmıştı önceden. Şimdi onlar bitmediği için eczane 6000liği vermiyor. Kutularını da attığım için geri de almıyor. Reçetesiz alabilirsin anca dedi o da 750 tl tutuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bi fikir verebilecek olan var mı?
Canım benim doktorum böyle durumlarda 4000 olanı 16 saatte bir kullanabilirsin demişti. Yani 6000 lik 24 saatte bir eşittir 4000 Luk 16 saatte bir gibi. Bu şekilde biraz idare edersin yine eksik kalan olursa parayla alırsın en azından sayı az olduğu için ücret de azalır

Merhabalar perşembe günü kürtaj oldum iki kaybim var her ikiside 6 haftada gelişimi yavaşladı ve 8 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum genetik ve pıhtılaşma testi istedi ama 2 ay sonra yaptır betan sifirlansin dedi beta etkiliyor mu kızlar beklemek zorunda mıyım bilginiz var mı

Merhabalar hanımlar benim bir sorum olucaktı 3 kaybım var kalp durması henuz cocugum yok hepsınde 4000 igne ve cıraspirin kullanıyorudum son kaybımda testlerımı yaptırdım ve pıhtılasma var 9 ay igne ve asprın kullanıcaksınız dedıler ben suanda tüp bebekle hamileyim 7. Haftadayız ıkı kese gorundu saglıklı ilerler insallah ıkız olunca iğnenin dozu arttırılması gerekır mı sonucumu da ekliyorum

Eklentiler

• 353E8F6C-3E74-4C6C-82C7-10CA6BF119E9.jpeg
    353E8F6C-3E74-4C6C-82C7-10CA6BF119E9.jpeg
    189,4 KB · Görüntüleme: 89
Merhabalar hanımlar benim bir sorum olucaktı 3 kaybım var kalp durması henuz cocugum yok hepsınde 4000 igne ve cıraspirin kullanıyorudum son kaybımda testlerımı yaptırdım ve pıhtılasma var 9 ay igne ve asprın kullanıcaksınız dedıler ben suanda tüp bebekle hamileyim 7. Haftadayız ıkı kese gorundu saglıklı ilerler insallah ıkız olunca iğnenin dozu arttırılması gerekır mı sonucumu da ekliyorum
Merhaba hayırlı olsun inşlh sağlıkla ikisinide alırsın kucağına.kilona göre veriyolar iğnenin dozunu diye biliyorum

Mthfr tipta pihtilaşmadan bile sayilmiyor yüksek oranda pihtilaşma yapmadigi icin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

X