bende de mtfhr c677t heteroGenlerde sıkıntı var canım
Sizin sadece bu gen mi sıkıntılı? Benim mtrhlerden iki tanesi faktör 5 Leiden ve faktör 2 sıkıntılı. Ayrıca protein s değerim düşük. Hayır doktorum orada değil. Kayseri’de Prof perinatolog ancak şu an ben yurtdışındayım uzaktan takip ediyorbe
bende de mtfhr c677t hetero
peki ya sizinki
domtorunjz ist.da mi memnunmusunuz
pailere ve proteinlere bakilmadi dolayisiyla bilemiyorum sorun varmiSizin sadece bu gen mi sıkıntılı? Benim mtrhlerden iki tanesi faktör 5 Leiden ve faktör 2 sıkıntılı. Ayrıca protein s değerim düşük. Hayır doktorum orada değil. Kayseri’de Prof perinatolog ancak şu an ben yurtdışındayım uzaktan takip ediyor
Ben uzun yıllardır bu konuları araştırıyorum ablamda da bu sorunlar vardı çünkü. 5 tane kaybım var bu günlere hep deneme yanılmalarla geldik. İnanın her bünye farklı. Kiminde aspirin yeterli olurken kiminde iğne bile yeterli olmuyor. Sana tavsiyem gerçekten güvenebileceğin bir perinatolog bul ondan önce tüm genetik testlerini yaptır. Bağışıklık ve protein testlerini yaptır tiroidlerine baktır gerisini Allah’a bırak.bazen embriyo kalitesinin kötü olması bile düşüklere neden olabiliyor. Herşeyi sadece genetiğe bağlamamak lazımpailere ve proteinlere bakilmadi dolayisiyla bilemiyorum sorun varmi
faktor 2 5 leiden mthfr 677 ve 1298c bakildi
sadece 677 heteroydu
doktorum coraspin icin kanamam olmamasini bekliyor
rica etsem doktorunuzla tekrar gorurseniz beni sorma imkaninkz olue mu
tekgende coraspin kullanimi konusunda gorusu nedir
perinatolog embriyo uzmani kadindogum hekimi mi oluyorBen uzun yıllardır bu konuları araştırıyorum ablamda da bu sorunlar vardı çünkü. 5 tane kaybım var bu günlere hep deneme yanılmalarla geldik. İnanın her bünye farklı. Kiminde aspirin yeterli olurken kiminde iğne bile yeterli olmuyor. Sana tavsiyem gerçekten güvenebileceğin bir perinatolog bul ondan önce tüm genetik testlerini yaptır. Bağışıklık ve protein testlerini yaptır tiroidlerine baktır gerisini Allah’a bırak.bazen embriyo kalitesinin kötü olması bile düşüklere neden olabiliyor. Herşeyi sadece genetiğe bağlamamak lazım
Perinatolog riskli gebelik uzmanı oluyor canım. Yani normal bir kadın doğumcu gibi değil.perinatolog embriyo uzmani kadindogum hekimi mi oluyor
cok tesekkur ederim arastiriyorum simdiPerinatolog riskli gebelik uzmanı oluyor canım. Yani normal bir kadın doğumcu gibi değil.
Bana asilama öncesinde baslatmisti doktorum sanirim 1-2 ay oncesinde yeterli oluyor ama cok onemli bisey degil ogrenince de baslayabilirsiniz. Benim de Pai 4g/5g ve C677T heterozigot. Iğneye gerek yok demisti. Aspirin kullaniyorum sadece.Benim sonuçlarım Faktör II ve V normal. MTHFR A1298 VE C677T heterozigot. Genetik dr birşey kullanmana gerek yok şuan dedi. Belki coraspin dedi. Fakat coraspin gebelik öncesi mi başlamak lazım yoksa gebelik olması durumunda mı?
Biraz rahatladım açıkçası. İnşallah gebelik oluştuğunda böyle bir sorun çıkmaz. Teşekkürler bilgi için.Bana asilama öncesinde baslatmisti doktorum sanirim 1-2 ay oncesinde yeterli oluyor ama cok onemli bisey degil ogrenince de baslayabilirsiniz. Benim de Pai 4g/5g ve C677T heterozigot. Iğneye gerek yok demisti. Aspirin kullaniyorum sadece.
Başka bir doktora daha gidin. İğnesiz olmaz. Neye göre gerek yokmuş size test yaptı mı gebelikteMerhaba herkese, benim faktör II ve V heterozigot görünüyor. Bu ay ikizlerimi kaybettim. Yıllardır coraspin 300 mg kullanıyorum. Doktora gittiğimde ise hiçbir şey kullanmama gerek olmadığını söylüyor. Kafam allar bullak oldu. Ne yapacağımı şaşırdım.
Merhaba gecmis olsun umarim tez zamanda saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Benim de 2 gebelik kaybim var pihtilasma testlerimde sorun yok ama Bursada gittigim en az 5 farkli doktor hamile kalindiginda yine de igne kullanilmasi yonundeydi fikirleriMerhaba herkese, benim faktör II ve V heterozigot görünüyor. Bu ay ikizlerimi kaybettim. Yıllardır coraspin 300 mg kullanıyorum. Doktora gittiğimde ise hiçbir şey kullanmama gerek olmadığını söylüyor. Kafam allar bullak oldu. Ne yapacağımı şaşırdım.
Basin sagolsun canim.bende homo var diye daha adete 5 gun kala aspirin veiyneye basladim.(gerci iynenin domuz katkili oldugunu oyrenince tedirgin oldum ama baska icerik olanida yok piyasada)kanama olunca aspirin durdu ama iyne bir gun bile aksatamazsin dedi doktorMerhaba herkese, benim faktör II ve V heterozigot görünüyor. Bu ay ikizlerimi kaybettim. Yıllardır coraspin 300 mg kullanıyorum. Doktora gittiğimde ise hiçbir şey kullanmama gerek olmadığını söylüyor. Kafam allar bullak oldu. Ne yapacağımı şaşırdım.
Merhabalar,Merhaba arkadaşlar sata göre 8 hafta 1 günlük hamileyim. İki gün önce kalp atışı için gittik doktor duymadı. Vajinal da baktı ama yok dedi. Aldırmamız lazım yarın gel kürtaj yapalım dedi. Başka bir doktor da ben ilaç yoluyla atılmasını öneririm dedi. Ben yine de pazartesi günü başka doktora gidecem. Kalp atışları için gitmeden 1 gün önce bir rüya gördüm küçücük bebek ölmüştü ama ben bir şey yapmıştım bundan ötürü ölmüştü. Acaba bir işaret mi benden mi kaynaklanıyor. acaba diyorum bendede pıhtılaşma sorunu mu var. Doktor kromozomal anomallikten ötürü olmuştur büyük ihtimal diyor. Ben de şu an karnımda öldüğünü düşünüyorum çünkü eskisi gibi hamilelik belirtileri yaşamıyorum. Sürekli acıkma sürekli uyku hali gibi... hamile kalınca doktorlar bir sürü test istiyor hepsini yaptım tüm değerler iyiydi.
kan pıhtılaşmasından ötürü düşük yapanlar acaba nasıl belirtiler yaşıyorlar kanama mı oluyor. Yoksa siz de ultrasonda bebeğinizin kalbinin atmadığını mı öğrendiniz.
Merhabalar,
öncelikle eğer bebeğiniz düşük olduysa bence önce hapla düşürmeyi deneyin derim. ben 3 kürtaj oldum. kürtaj sonrası yapışıklık, rahim incelmesi sorunlarım oluştu. tabi herkeste olacak diye bir şey yok ama olma ihtimali var.
benim 3 düşüğümün 2 sinde kalp atışı aldık sonrasında kalbi durdu. ne bir kana ne bir ağrı hiç birini yaşamadım. rutin kontroller de öğrendim. 1 düşüğüm ise pandeminin yeni başlamasına denk geldiğinden doktora geç gitmiştim onda hiç kalp atışı almadık. ondada kanama , ağrı vs. yaşamadım.
doktorlar genelde ilk düşüğe normal diyorlar . ama bence araştırılması gerekir. ben 2. düşükten sonra tromboli paneli yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı ama hafif bir pıhtı sorunuydu. 3. de iğne kullandım ama oda düştü. sonra bir doktora gittim tüm sebepleri araştırdı ve rahim yapışıklığı sorumun ve rahim inceliği sorunum çıktı.
bana kalırsa tüm araştırmalarınızı yaptırın. tromboli paneli, genetik tahliller, rahim yapışması gibi gibi. tüm araştırmaları yapacak bir doktor bulup onda devam edin derim
İki kayıp yaşadım hiçbir belirtim olmadı ultrasonda öğrendim..Lütfen bütün testlerinizi yaptırın, kadın doğuma, genetiğe(buraya eşiniz de gidecek) ve dahiliyeye gidip durumu söyleyin, bütün testlere bakılsın bu acıyı tekrar tekrar yaşamak ölüm gibi..Benim ciddi pıhtılaşma sorunum yok sağlıksız gebelik nedeniyle kaybettim ama yine de pıhtılaşma olabilirdi bilemezdik ki..Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar sata göre 8 hafta 1 günlük hamileyim. İki gün önce kalp atışı için gittik doktor duymadı. Vajinal da baktı ama yok dedi. Aldırmamız lazım yarın gel kürtaj yapalım dedi. Başka bir doktor da ben ilaç yoluyla atılmasını öneririm dedi. Ben yine de pazartesi günü başka doktora gidecem. Kalp atışları için gitmeden 1 gün önce bir rüya gördüm küçücük bebek ölmüştü ama ben bir şey yapmıştım bundan ötürü ölmüştü. Acaba bir işaret mi benden mi kaynaklanıyor. acaba diyorum bendede pıhtılaşma sorunu mu var. Doktor kromozomal anomallikten ötürü olmuştur büyük ihtimal diyor. Ben de şu an karnımda öldüğünü düşünüyorum çünkü eskisi gibi hamilelik belirtileri yaşamıyorum. Sürekli acıkma sürekli uyku hali gibi... hamile kalınca doktorlar bir sürü test istiyor hepsini yaptım tüm değerler iyiydi.
kan pıhtılaşmasından ötürü düşük yapanlar acaba nasıl belirtiler yaşıyorlar kanama mı oluyor. Yoksa siz de ultrasonda bebeğinizin kalbinin atmadığını mı öğrendiniz.
Ne çıktı acaba sonuçlarınızdaİki kayıp yaşadım hiçbir belirtim olmadı ultrasonda öğrendim..Lütfen bütün testlerinizi yaptırın, kadın doğuma, genetiğe(buraya eşiniz de gidecek) ve dahiliyeye gidip durumu söyleyin, bütün testlere bakılsın bu acıyı tekrar tekrar yaşamak ölüm gibi..Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?