- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
Kalp krizi gecirme ihtimalimiz mi varmisAnladim bana pai4g 5g cikti ancak genetik doktoru cok onemsemedi. Seninle alakali kalp krizi gecirme ihtimali tarzi bir yorumda bulundu da o sebeple sormak istedim.
Hahah pardon canim ya valla o tarz birseyler geveledi gibi cok aciklayici olmadi. O esnada onemsiz davraninca bende ustune olmadim ama sonrasinda pisman oldum. Benim gebelik kaybim vardi kalp atisi durmustu simdi de dusunuyorum acaba bebegi etkiliyormu o durum diye. Gerci etkilese o sebeple gitmisim bu kadar onemsememezlik yapmazdi herhalde.Kalp krizi gecirme ihtimalimiz mi varmiskeske soylemeseydin zaten panik atak var bende kalbim hep tekliyor bu aralar ogrenmem kotu oldu
Napalim ya olacagi varsa olurHahah pardon canim ya valla o tarz birseyler geveledi gibi cok aciklayici olmadi. O esnada onemsiz davraninca bende ustune olmadim ama sonrasinda pisman oldum. Benim gebelik kaybim vardi kalp atisi durmustu simdi de dusunuyorum acaba bebegi etkiliyormu o durum diye. Gerci etkilese o sebeple gitmisim bu kadar onemsememezlik yapmazdi herhalde.
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz canimNapalim ya olacagi varsa olurAllah gecinden versin. Ondan dolayi bebekte kalp durmasi olmaz bence de. Benim de oncekinin yavas atiyordu kalbi, durdu o yuzden test yaptirmistim. Genetik sorunu olan bebeklerde oluyormus bu durum. Ya da spermdeki yapisal sorunlardan. Merak etme icini rahat tut. Zaten olsaydi bu zamana kadar ilerlemezdi gebeligin masallah 11.haftadasin. saglikla kucagina alirsin insallah
Onu genetik test icin gondermediler mi pekiInsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz canimama malesef benim onceki gebelik kaybim 13. 14.haftalarda oldu
Hyr canim ya gonderilmedi ilk gebelik kaybimdi doktor ilk hamileliklerde cok normal vs demisti. Sonrasinda bir kaybim daha oldu ama onun kalp atisini gormedik hic. Sonra kimyasalla sonuclanan bir tup bebek. Cok asiri stresliyim o sebeple gerci hersey olacagina variyor. Rabbim hayirli sagliklisini nasip etsin. Panik yapsamda yapmasamda elimden birsey gelmiyor dikkat etmekten baska.Onu genetik test icin gondermediler mi pekiuzuldum simdi cok streslisindir bu yuzden ama pai geninden olmadigina eminim en azindan
Cok gecmis olsun.Allah bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin.bisey sormak istiyorum.bu kayiplar olanlarda kan sulandirici iyne hap filan oluyormuydunuz?benimde 3 genimde sorun vardaInsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz canimama malesef benim onceki gebelik kaybim 13. 14.haftalarda oldu
Hyr canim kullanmamistik. Tup bebekte kullanmistim sadece ama o da kimyasal oldu. Suan kullaniyorum ama gunde bir aspirin 100 mg birde igneCok gecmis olsun.Allah bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin.bisey sormak istiyorum.bu kayiplar olanlarda kan sulandirici iyne hap filan oluyormuydunuz?benimde 3 genimde sorun varda
merhaba doktor bunu derken size folikasit baktimi kandaHer yerde gunluk 400 mcg dir kullanilmasi gereken doz. Bu attiklarimda da 400 mcg ama ayni degil digerleriyle. Folik asitin işlenmiş hali gibi dusunun. Folbiol de cok yuksek mesela bazi doktorlar yarim ic diyor ama işlenmiş folik asit degil. Doktor bana 2 sene icmissin ama sıfır kabul et dedi folbiol kullanmistim ben de.
Yok bakmadi zaten folik asit normal cikiyor kanimda daha onceden bakilmisti ama anlatmak istedigim sey cok farkli anlatamadim sanirimmerhaba doktor bunu derken size folikasit baktimi kanda
anladim bwn bunu doktorlarq sormak iariyorum ama anlayabilceklerinden emin degilkmYok bakmadi zaten folik asit normal cikiyor kanimda daha onceden bakilmisti ama anlatmak istedigim sey cok farkli anlatamadim sanirimistedigi kadar fazla ciksin deger ama vucudun kullanamiyor bunu gen bozuklugundan dolayi demek istedi doktor. Direk işlenmis halini almak gerekiyormus bu yuzden.
Folbiol kullanmanızı tavsiye ederimYok bakmadi zaten folik asit normal cikiyor kanimda daha onceden bakilmisti ama anlatmak istedigim sey cok farkli anlatamadim sanirimistedigi kadar fazla ciksin deger ama vucudun kullanamiyor bunu gen bozuklugundan dolayi demek istedi doktor. Direk işlenmis halini almak gerekiyormus bu yuzden.
Diofol de folattro gibi yeni nesil folik asitlerden kullanabilirsiniz. Metilfolat formu bahsettigim gibi. Devam edin bence ayni sey ikisi de.anladim bwn bunu doktorlarq sormak iariyorum ama anlayabilceklerinden emin degilkm
bana diofol yqzdi 5gundur iciyordum ama meger oksitlenmis bozukmus bugun ortaligi ayaga kaldirdim insallah bebege bisey olmamistir uzerinde sarisari lekeler vardi
yerine sifir baska bir saglam diofol aldik ama iade edip folattro mu alsam cok kararsizim doktora sormaya cekiniyorum kadin yrd doc
Yok folbiolden uzak durdum benFolbiol kullanmanızı tavsiye ederim
Ay gercekten miDiofol de folattro gibi yeni nesil folik asitlerden kullanabilirsiniz. Metilfolat formu bahsettigim gibi. Devam edin bence ayni sey ikisi de.
Benim vücudumda folik Asit tutmuyormuş o yüzden doktorum folik asit olarak folbiol verdi.Yok folbiolden uzak durdum benmetilfolat seklinde degil cunku
Diofol de folattro gibi yeni nesil folik asitlerden kullanabilirsiniz. Metilfolat formu bahsettigim gibi. neden tutmuyormus
Benim vücudumda folik Asit tutmuyormuş o yüzden doktorum folik asit olarak folbiol verdi.
neden tutmuyormusBenim vücudumda folik Asit tutmuyormuş o yüzden doktorum folik asit olarak folbiol verdi.
Genlerde sıkıntı var canımneden tutmuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?