Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Valla bende anlamadım saat başı bakıyorum yok sonucum çıkmıs MTHFR A1298C heterozigot, paı 4g4g homozigot bunu soracaktım ama işte
o grup geç kabul ediyor. hatta ben 2 defa yolluyordum üyelik anca onaylıyorlardı. birde beni gruba aldıktan 4 - 5gün sonra gruptan çıkarıyorlardı. yada otomatik olarak atılıyordum. bu şekilde 5-6 defa üye olup atılınca sıkıldım. bir daha üyelik yollamadım.
bu arada benimde 1298C heterozigotum ve paı 4g/5g çıktı. 3 düşüğüm var. 3. düşükte iğnede kullanmıştım. şimdi doktorum önlem amaçlı aspirin başlattı. hamile kalıncada iğneye başlıyacağız dedi. tabi sizin 4g/4g onunla ilgili bir bilgim yok.

Çok teşekkür ederim,iğne de kullanmışsınız aslında neden tekrar aynı şeyi yaşadınız acaba çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın. Valla bekliyorum kabul edecekler mi diye

Çok teşekkür ederim,iğne de kullanmışsınız aslında neden tekrar aynı şeyi yaşadınız acaba çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın. Valla bekliyorum kabul edecekler mi diye
teşekkürler. sonradan rahim filminde yapışıklık çıktı. histeroskopi oldun. şimdide rahimde incelme sorunu var. bence bunlar etken oldu.

teşekkürler. sonradan rahim filminde yapışıklık çıktı. histeroskopi oldun. şimdide rahimde incelme sorunu var. bence bunlar etken oldu.
Gerçekten işin içine girince Rabbim en iyisini bilir ama sanki bir şey çıktıkça matruşka gibi iç içe sürekli birsey çıkıyor. Benim de kürtaj sonrası gayet düzenli iki kez adet oldum ama 4 gün olan adetim 3, 2 gün diye giderek azaldı. İnsan korkmuyor değil yapışıklık mı oldu diye.

Bende rahim filmi çektireceğim bakalım ne olacak

aynen dediğin gibi devamlı birşeyler çıkıyor maalesef. Allah her şeyin hayırlısını versin . biz elimizden gelen tedaviyi ve araştırmayı yapıyoruz. gerisi Allah'a kalmış.

aynen dediğin gibi devamlı birşeyler çıkıyor maalesef. Allah her şeyin hayırlısını versin . biz elimizden gelen tedaviyi ve araştırmayı yapıyoruz. gerisi Allah'a kalmış.
Kesinlikle hayırlısı ne ise o olsun tabiki

Kızlar ben tıbbi genetik bölümünden geliyorum.Esime ve bana karyotip analizi birde bana ekstra trombofili paneli testi yapıldı 45 gün sonra sonuç alabileceğimi söylediler. Bu dönemde korunmalı miyim.yoksa coraspin kullanıp tekrar başlamalı mıyım doktor vermişti coraspini siz neler yapmistiniz

Benim de 9 haftalıkken hiçbir sebep kanama falan yokken kalbi durdu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım. Cumartesi doktora gideceğim pıhtılaşma testleri için. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Anne rahmine düştüğü anda evlat sevgisi başlıyor ve evlat acısı hangi evrede olursa olsun çok ağır oluyor.

Merhaba hanımlar, hangi iğneleri kullanıyorsunuz? Oksapar da domuz katkısı varmış piyasada iğne sıkıntısı da var ona göre Dr yazdiricam ? Yeniden hamileyim..önceden clexane kullanırdım şimdi oksapar dışında hangi iğneler var piyasada sıkıntısız bulabileceğim

Nerden biliyorsunuz domuz katkısı olduğunu? Kanıtlarmısımız

Nerden biliyorsunuz domuz katkısı olduğunu? Kanıtlarmısımız
Instagram'da bı sayfada gördüm peospektus içinde yazıyormuş o ekran görüntüsünü bulamadım galerimde paylasicaktim burda bulursam atarim.henüz dr gitmedim benimde iğne kullanmam gerekiyor. Artık clexane yokmuş Türkiye'de iğne yazdirinca sorucam ona da .

Merhaba.Siz coraspin kullanıyordunuz sanırım.Kaçıncı haftada bırakacaksınız?

O dediğiniz clexane içinde de enox içinde de var.Yani heparin olan her iğne de var.Hatta kullandığınız bir çok ilaçta var.Şimdi var diye kullanmayacak mısınız?Sonuçta bunun sizinle bir ilgisi yok zorda kaldığı için kullanıyor olmanızdan bir sıkıntı doğmaz.

Merhaba, oksapar iğnenin daha az acıtması ve morarması için ne yapabilirim? Bir de kapağı açarken bazen ucundan çok az ilaç akıyor, bir sorun olur mu, eksik kalır mı? Yardımcı olur musunuz

Merhaba, oksapar iğnenin daha az acıtması ve morarması için ne yapabilirim? Bir de kapağı açarken bazen ucundan çok az ilaç akıyor, bir sorun olur mu, eksik kalır mı? Yardımcı olur musunuz
Hayır ilaç akması normal etini iki parmaganin arasına al ve iğneyi dik batır ilacı ise az sık bekle 2 3 saniye sonra tekrar sık bekle ilaç bitene kadar o şekilde yavaş yavaş zerk et canım Allah yardımcın olsun

evet prospektus içeriğinde açıkça yazıyor. ancak bu ilacın domuz katkısı olmayan bir muadili yok, tüm heparinlerde var. ve bu ilacı kullanmazsak bebeklerimiz yaşamıyor. yani zaruret hali söz konusu.

melinda- karın, kol, bacak dönüştürürseniz dokunu daha az zedelenir, daha az morarır, sürekli aynı vere vurduğunuz zaman deri kendini korumak için kalınlaşıyor ve iğne yapmak zorlaşıyor dolayısıyla daha çok morarıyor.

morluğun yakınlarına dokunduğunuzda sertlik fark ederseniz o kısma yapmayın, iyileştikçe yumuşuyor o zaman vurabilirsiniz.

iğnenin havasını mutlaka alın. ben derin nefes al-verip vuruyordum, buz uygulayan da var. yine de az-çok morarıyor. iki parmağınızla iyice sıkın ve iğneyi dik olarak batırın, ben yavaş yavaş vurduğumda daha az acıdığını hissediyordum.

ilaç bitince parmaklarınızı bırakın ve iğneyi çekin (başta bırakmadan çekiyordum, sonra bırakmamız gerektiğini söylediler, morarma kısmen azaldı)

soğuk pres üzüm çekirdeği yağını da son güne dek kullandım.

kolay değil o kadar iğne olmak ama Allah kolaylığını veriyor. hele de bebişi düşününce :) başta zor gelsede alışılıyor korkmayın. Allah yardımcınız olsun

Çok ama çokkk teşekkür ederim bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…