Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Pıhtılaşma iğnesi kalçadan yapılıyor mu arkadaşlar ben de iki gündür yaptıminternette baktım yapılmıyor gozukuyor bir sıkıntı olur mu acaba korktum şimdi
Göbek kol yanı ve bacak yanı diye biliyorum popodan yapıldığını hiç duymadım da görmedim de.Birşiy olmaz iki günden ama.Kaç haftalıksınız

Kızlar yok mu bilen

Kızlar yok mu bilen
Sadece bir değeriniz sıkıntılı.En çok faktör 2 ve faktör V sıkıntılı olsaydı korkulabilirdi.Sizin durumunuz için bazı doktorlar coraspin bazıları iğne veriyor.Ama iki düşüğünüzü de göz önünde bulundurarak ikisini de verebilirler

Şuan coraspin kullanıyorum gebelik olursa iğneye başlanacak ama her dr farklı söylüyor bazıları ipneye gerek yok diyo kafam çok karışık

Maşallah cok sevindim sizin adınıza . Bu testleri özelde mi yaptırdınız devlette mi. Bende boş gebelik gibi bisey yaşadım. Yaparlar mı devlette bilmiyorum

Maşallah cok sevindim sizin adınıza . Bu testleri özelde mi yaptırdınız devlette mi. Bende boş gebelik gibi bisey yaşadım. Yaparlar mı devlette bilmiyorum
Sagolun ins en yakin zamanda sağlıkla olur sizin de.Devlette genetik test yapılıyor araştırma hast. Ama 3 düşük yaptim demen gerek 2 bile olsa yapmıyorlar.ozelde yqptordim ben 170 lira gibi bir şeydi gecen yıl. Ama genelde çok daha pahalı oluyormuş

Biz fakulte hastanesinde yaptirdik, hiç önemli değil düşük olsun olmasın isterseniz yapiyoruz dediler. Eşimle ikimizin 500 küsür lira tuttu geçen yıl. Sizin cok uygunmus fiyati ozel olmasina ragmen. Kromozomlarimiza baktilar, benim tromboz paneli testim 8 li olandı.

Benim bir kimyasal var, bir de 6.haftada gelisimi duran bebegim var 9.haftada kendiliginden düşmesini bekledik. Kürtaj olmadim. Genetik testimde mthfr C677T heterozigot, pai1 4g/5g heterozigot cikti. 3 doktora sordum iğneye gerek yok dedi. Ama bu gideceğim doktor kalp atisini duyunca igneye baslayacagiz dedi. Ayni genlere sahip olup ignesiz bebegini kucagina alan var mi?

Biz beta hcg yükselince başladık iğne ve coraspin.kalp atisi yada kese beklemeden.mthfr 1298 ve 677 heterozigot, pqi 4g4g homozigot

Biz beta hcg yükselince başladık iğne ve coraspin.kalp atisi yada kese beklemeden.mthfr 1298 ve 677 heterozigot, pqi 4g4g homozigot
Heterozigotlar onemli degilmis de homozigot olunca evet igne kullanmak gerekiyor. En dogrusunu yapmissiniz. Saglikla kucaginiza alin insallah

Varmı benim durumuma benzer olupda sonradan yüzü gülen kızlar coraspin ve 4000 lik iğne kullanıyorum 7+ 5 oldum bu an henüz kalp atışı duyamadım 5-6 gündür hafif lekeyle başlayan kanamam damlalara ve bugünde biraz daha çoğalarak küçük parçalar da gelmeye başladı. Salıya randevum var 2 gün sonra 2gün önceki randevumda dr sorun yok dedi başka ilaç da vermedi şimdi çok endişeliyim kan sulandırıcı kanama yapar mı yaşayan var mı bu durumu

Aynı durum bende olmuştu maalesef düşük yaptım.. Ama coraspin kullanmıyordum. Bildiğim, kadarıyla coraspin kanama yapabiliyo

Merhaba kızlar 2 ay önce 6 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Mthfr c677t heterozigot paı1 homozigot çıktı. Bu durumda olan var da nasıl bir yol izlediniz? Hamilelik öncesi bi tedavi oldu mu yoksa sadece hamilelikte iğne mi kullandınız?

Merhaba arkadaslar bır sorum olucaktı benım kollarımda bacaklarımda ugusma oluyor ellerımde yüzümde dudaklarımda norolojıye gıttım sinir testı yaptı sonuc normal cıktı uzun zamandır da bu ugusmaya agrıda eklendı hangı bacagım kolum uğusuyorsa agrı oluyo ve sankı o kolum bacagım kütük gibi agır hıssedıyorum 3 düsügüm var kan pıhtılasması ıcın test yaptırmıstm kan pıhtılasması varmıs bundan olabılır mı acaba bu agrı ve ugusmalar

Pai homozigot dedigin ne cnm 4g4g mutasyonmu gecmis olsun bu arada..

Her gün coraspin içiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…