Merhaba üç düsügüm oldu 28 yasındayım hıc cocugum yok hepsının kalbı durdu estrofem progesteron fıtıl kan sulandırıcı ıgne ve aspırın proluton ıgne kullanıyordım elevıt bırde tırot ılacı ve seker ıcın ınsulın kullanıyordum neden kaynaklı nasıl oldu anlamadm kalbı durDu
Araştırılmadımı? Kaç haftalıktı kayıplarınAnladım canım.
Slm. Ben şuan 38 yaşındayım. evlendiğimde hemen hamile kaldım ve hiç bir sorun olmadan bebişim doğdu. 2 sene sonra 2. bebeği düşünmeye başladık. korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra kadar hamile kaldım. 10 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbi durduğunu öğrendik ve ertesi gün kürtaj oldum. sonra 2 ay bekledik ve 3. ayda yine hamile kaldım. tabi bu bekleme arasında hiç tahlil vs. yaptırmadık. doktor yönlendirmedi bende ilk defa yaşadığımdan bilmiyordum ve özel birşey istemedim. bu hamileliğimde koronaya denk geldiği için 6 haftalık doktora gittik ve kalp atışı almadık. 1 hafta daha bekleyelim dedim ve 1 hafta sonra bebeğin 6 haftalık kalbinin durduğunu öğrendik. sonra 1 ay bekledik ve bu arada sadece trombofili panelinde 4 adet değere baktırdı doktorum. ve 1298 heterezigot olduğum çıktı. 2. ayda hamile olduğumu öğrendim daha 4 haftalık bile değildi hemen iğneye başladık ve bu bebişde 7,5 haftalık kalbi durdu. hep aynı doktorla devam ettim. sonrasında bu doktorda hata yaptığımı anlayıp yeni bir doktora gittim. oda bana rahim filmi , genetik test , ve tromboli panelinde 6 test yaptırdı. sonra amh değerime bakıldı. sonuç olarak 1298 heterezigot + 4g/5g + rahim yapışıklığı+ amh:0,28 çıktı. genetikte bir sorun yok.Slm, senin hikayeni bana anlatabilirmisin acaba biraz. Sanki benzer şeyler yaşamışız. Tekrar gebelik düşünüyorum en kısa zamandada. 39 yaşındayım. Düşüklerim var, çocuğum yok hiç
Slm. Ben şuan 38 yaşındayım. evlendiğimde hemen hamile kaldım ve hiç bir sorun olmadan bebişim doğdu. 2 sene sonra 2. bebeği düşünmeye başladık. korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra kadar hamile kaldım. 10 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbi durduğunu öğrendik ve ertesi gün kürtaj oldum. sonra 2 ay bekledik ve 3. ayda yine hamile kaldım. tabi bu bekleme arasında hiç tahlil vs. yaptırmadık. doktor yönlendirmedi bende ilk defa yaşadığımdan bilmiyordum ve özel birşey istemedim. bu hamileliğimde koronaya denk geldiği için 6 haftalık doktora gittik ve kalp atışı almadık. 1 hafta daha bekleyelim dedim ve 1 hafta sonra bebeğin 6 haftalık kalbinin durduğunu öğrendik. sonra 1 ay bekledik ve bu arada sadece trombofili panelinde 4 adet değere baktırdı doktorum. ve 1298 heterezigot olduğum çıktı. 2. ayda hamile olduğumu öğrendim daha 4 haftalık bile değildi hemen iğneye başladık ve bu bebişde 7,5 haftalık kalbi durdu. hep aynı doktorla devam ettim. sonrasında bu doktorda hata yaptığımı anlayıp yeni bir doktora gittim. oda bana rahim filmi , genetik test , ve tromboli panelinde 6 test yaptırdı. sonra amh değerime bakıldı. sonuç olarak 1298 heterezigot + 4g/5g + rahim yapışıklığı+ amh:0,28 çıktı. genetikte bir sorun yok.
rahim için histereskopi oldum. hamile kalmadan önce aspirine kalınca iğneye başlıyacağım. amh için birşey yapamıyorum. sadece rsağlıklı beslenmeye çalışıyorum. aynı zamanda haşimato hipotiroid olduğumdan selenyum + b12 kullanıyorum.
doktorum çok vitamin yanlısı değil ama ben yumurta kalitem artsın diye omega ve Q10 vitamini kullanmaya başladım. ve birde arı sütü içmeye başladım. önümüzdeki aylar tekrar denemeye başlayacağım.
Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum.
3 kaybın var sanırım. İnşallah doğru tedaviyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Bende omega, Q10, double x diye bir vitamin ve coraspin kullanıyorum. Bu ay gebe kalmayı planlıyorum hayırlısıyla. şimdi gittiğin dr prof muSlm. Ben şuan 38 yaşındayım. evlendiğimde hemen hamile kaldım ve hiç bir sorun olmadan bebişim doğdu. 2 sene sonra 2. bebeği düşünmeye başladık. korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra kadar hamile kaldım. 10 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbi durduğunu öğrendik ve ertesi gün kürtaj oldum. sonra 2 ay bekledik ve 3. ayda yine hamile kaldım. tabi bu bekleme arasında hiç tahlil vs. yaptırmadık. doktor yönlendirmedi bende ilk defa yaşadığımdan bilmiyordum ve özel birşey istemedim. bu hamileliğimde koronaya denk geldiği için 6 haftalık doktora gittik ve kalp atışı almadık. 1 hafta daha bekleyelim dedim ve 1 hafta sonra bebeğin 6 haftalık kalbinin durduğunu öğrendik. sonra 1 ay bekledik ve bu arada sadece trombofili panelinde 4 adet değere baktırdı doktorum. ve 1298 heterezigot olduğum çıktı. 2. ayda hamile olduğumu öğrendim daha 4 haftalık bile değildi hemen iğneye başladık ve bu bebişde 7,5 haftalık kalbi durdu. hep aynı doktorla devam ettim. sonrasında bu doktorda hata yaptığımı anlayıp yeni bir doktora gittim. oda bana rahim filmi , genetik test , ve tromboli panelinde 6 test yaptırdı. sonra amh değerime bakıldı. sonuç olarak 1298 heterezigot + 4g/5g + rahim yapışıklığı+ amh:0,28 çıktı. genetikte bir sorun yok.
rahim için histereskopi oldum. hamile kalmadan önce aspirine kalınca iğneye başlıyacağım. amh için birşey yapamıyorum. sadece rsağlıklı beslenmeye çalışıyorum. aynı zamanda haşimato hipotiroid olduğumdan selenyum + b12 kullanıyorum.
doktorum çok vitamin yanlısı değil ama ben yumurta kalitem artsın diye omega ve Q10 vitamini kullanmaya başladım. ve birde arı sütü içmeye başladım. önümüzdeki aylar tekrar denemeye başlayacağım.
Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum.
merhaba. fazla geldiği nasıl anlaşılıyor? bunun bir testi var mı? yoksa lekelenmeden kaynaklı mı öyle söyledi doktorunuz.
Son düşükte arastırdık trombofili tahllıllerı genetık tahliller bagısıklık ıcın antıkor,beta testler bulasıcı hastalık ıcın hepatıt b,hıv gıbı restler daha bırsuru testler yapıldı bagısıklık ıcın bırsey cıkması sadece troıt antıkırum yuksek vıktı antı tıpo zaten tıroıt hastasıyım ılac kullanıyorum o yuzden tuksek onun dısında bırsey cıkmadı rahım fılmı cektırdık ıkı kere cektırdım temız dedıler kurtajlar zarar vermemıs cok sukur kayıplarımda 10 . Hafta 11 . Hafta ve 15. Hafta da kalbı durdu sorun bellı olmadı neden kaynaklandığını anlayamadıkAraştırılmadımı? Kaç haftalıktı kayıpların
Araştırılmadımı? Kaç haftalıktı kayıpların
Canm erkekte sperm genetigine bakildimiSon düşükte arastırdık trombofili tahllıllerı genetık tahliller bagısıklık ıcın antıkor,beta testler bulasıcı hastalık ıcın hepatıt b,hıv gıbı restler daha bırsuru testler yapıldı bagısıklık ıcın bırsey cıkması sadece troıt antıkırum yuksek vıktı antı tıpo zaten tıroıt hastasıyım ılac kullanıyorum o yuzden tuksek onun dısında bırsey cıkmadı rahım fılmı cektırdık ıkı kere cektırdım temız dedıler kurtajlar zarar vermemıs cok sukur kayıplarımda 10 . Hafta 11 . Hafta ve 15. Hafta da kalbı durdu sorun bellı olmadı neden kaynaklandığını anlayamadık
Yardımcı olursanız çok sevinirim.Kızlar bir şey kafama takıldı. 4 yıl ara ile iki tane kimyasal geçirdim doktor normal demişti. Ama bu sitede kan pıhtılaşmasını öğrendim, 10 yıl sigara kullandım sigara neden oluyormuş.
Acaba kan pıhtılaşması belirti veriyor mu? Yoksa hiç belli etmiyor hamilelik düşükle mi sonuçlanıyor? Ayrıntılı kan tahlillerim yapılmıştı olsaydı orada şüphelenilir miydi? Trombosit vs.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim.Bu pıhtılaşma kromozom analizi ile belli oluyor, diğer tahlillerden anlaşılmaz. Öyle bir şüpheniz varsa kromozom analizi yaptırmalısınız. Genelde üst üste düşüklerde şüpheleniyor doktorlar, uzun aralıklı olduğu için belki düşünülmemiş olabilir.
hayırlısı ile hamile kalırsın inşallah. gittiğim doktor doçent.3 kaybın var sanırım. İnşallah doğru tedaviyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Bende omega, Q10, double x diye bir vitamin ve coraspin kullanıyorum. Bu ay gebe kalmayı planlıyorum hayırlısıyla. şimdi gittiğin dr prof mu
anladım. bu iğne ve aspirin olayı çok sıkıntılı. yani benim çok bir pıhtım yok ama bu sefer aspirin+ iğne kullanacağım. umarım bu sefer sorun olmazLekelenmeden kaynakli oyle söyledi ayriyeten bi tahlil yapmadim
Evet canm baktırdık sorun yok dedıler sprm testıde tekrarladık morfolojye de baktırdık % 80 saglıklı cıktı bas anomalisi 10 kuruk anamolisi 10 cıktı cok şükür güzel dedıler pek kayde deger bırsey cıkmadı arastırma sonuçun daCanm erkekte sperm genetigine bakildimi
Kimyasal gebeliği düşükten saymıyorlar diye biliyorum. Kan pıhtılaşması varsa da anlamanız zor. Bende de varmış hiç farketmedim düşüklerim oldu 20 haftalık kalp durması şeklinde oldu trombofili testi yaptırmanız lazım var olup olmadığını öğrenmek içinKızlar bir şey kafama takıldı. 4 yıl ara ile iki tane kimyasal geçirdim doktor normal demişti. Ama bu sitede kan pıhtılaşmasını öğrendim, 10 yıl sigara kullandım sigara neden oluyormuş.
Acaba kan pıhtılaşması belirti veriyor mu? Yoksa hiç belli etmiyor hamilelik düşükle mi sonuçlanıyor? Ayrıntılı kan tahlillerim yapılmıştı olsaydı orada şüphelenilir miydi? Trombosit vs.
Merhaba bende bu ay gebe kalmayı planlıyorum 2 gende mutasyon var. Coraspin ve diğer ilaçları doktor mu başladı. Ben henüz bişey3 kaybın var sanırım. İnşallah doğru tedaviyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Bende omega, Q10, double x diye bir vitamin ve coraspin kullanıyorum. Bu ay gebe kalmayı planlıyorum hayırlısıyla. şimdi gittiğin dr prof mu
Coraspirin gebe kalmadan önce kullanıyordum doktor kalp atışı duyduğunda da iğneye başladım ben bazı doktor pıhtılaşmaya göre öncesinden de başlatabilir. Bence gebe kalmadan önce gidin görüş alın gebe kaldığınız da da aynı doktorla devam edersinizKızlar bende bu ay hamilelik düşünüyorum hamilelikten önce mi doktora gitmem lazım. Hamilelik öncesi iğne ilaç başlar mı. Yoksa hamileliği kanda öğrenince mi gitsem
Facebook'ta kan pıhtılaşması olan anneler grubu var oraya üye olmanızı tavsiye ederim herkese bütün sorularınızın cevapları orda çok şey öğrendim ordanmerhaba. fazla geldiği nasıl anlaşılıyor? bunun bir testi var mı? yoksa lekelenmeden kaynaklı mı öyle söyledi doktorunuz.
Kim dedi sigara neden oluyor diyeYardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?