- 23 Aralık 2019
- 274
- 115
- 103
- 33
Yukarıda pdf kısmını tıklayın indirinKızlar merhaba benim trombofili sonuçlarım çıktı çoktandır ama bakamıyorum e nabızdan "sonuçlar ektedir" yazıyor sadece anlayan varmı göremedim kaç gündür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukarıda pdf kısmını tıklayın indirinKızlar merhaba benim trombofili sonuçlarım çıktı çoktandır ama bakamıyorum e nabızdan "sonuçlar ektedir" yazıyor sadece anlayan varmı göremedim kaç gündür..
İndirdiğimde de aynı şekilde sonuç yerinde sonuçlar ektedir yazıyor sadece. dediğiniz gibi yaptım şuan ama.. Yine aynıYukarıda pdf kısmını tıklayın indirin
Bu tarz testleri gidip elden almanız gerekiyor.İndirdiğimde de aynı şekilde sonuç yerinde sonuçlar ektedir yazıyor sadece. dediğiniz gibi yaptım şuan ama.. Yine aynı
Pıhtılaşmanız var görünüyor.Doktora sordunuz mu?Kızlar sonuçları yeni aldım bu şekilde
Kızlar sonuçları yeni aldım bu şekilde
Gebelik kaybınız mi var acaba.Kızlar sonuçları yeni aldım bu şekilde
Benim de 4g4g var iğne kullaniyorumGebelik kaybınız mi var acaba.
Evet bir tane 6 haftalık bir tane 20 haftalık 2 kaybım varGebelik kaybınız mi var acaba.
Evet gebe kaldığım da iğne ve hap kullanacakmışımmPıhtılaşmanız var görünüyor.Doktora sordunuz mu?
Evet iğne kullanılacak mış birde hap dedi doktor gebe kaldığında yine gözden geçiririz dedi. Ama genel olarak bunları kullanmak zorundasın dedi hayırlısıBenim de 4g4g var iğne kullaniyorum
Aslında her gebelik düşünene bu testler yapılmalı.O kadar kayıp acı ne gerek var ki.Evet gebe kaldığım da iğne ve hap kullanacakmışımm
Aynen oyle bende ramotoloji sonuclarim temiz cikti hemotolojide tahlil yaptı haftaya randevum var ona göre iğne dozunu degistirir mi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allah merhamet etsin bize evlatlarimizi bagislasin
Ben 3 tane doktora gittim.2 si üniversite de hoca 1 tanesi özelde tanınmış bir doktor.Ucude bu doz yeterli dedi.En son gittiğim hoca ecopirin 150 ye çevirdi hapı toplumun %80 nının 100 lük coraspin e bağışıklığı var dedi.Bence doktorunuz ne derse öyle yapın.Benim 2 haftaya ramotoloji sonuçlarım cikicak iğne dozum belki değişir.Ben şuan sadece dua ediyorum bol bol başka yapacak bisey yok çünkü.
Kızlar romatolojiye ne için gittiniz acabaAynen oyle bende ramotoloji sonuclarim temiz cikti hemotolojide tahlil yaptı haftaya randevum var ona göre iğne dozunu degistirir mi bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah Allah merhamet etsin bize evlatlarimizi bagislasin
Ah keşke şimdi kendimi suçluyorum benim yüzümden benim cahilliğim yüzündem diye. Ama benim 1. Hamileliğim sıkıntısız geçti ve oğlum sıkıntısız doğdu o yüzden boyle testleri VS hiç bilmezdim meğer pıhtılaşma varmışAslında her gebelik düşünene bu testler yapılmalı.O kadar kayıp acı ne gerek var ki.
Çok geçmiş olsunEvet bir tane 6 haftalık bir tane 20 haftalık 2 kaybım var
Lupus testini immünoloji bölümü mü yapıyor romatoloji mi acabaLupus kac cikti canm ben dusukten sonra tahlil yaptim 45 cikti pozitif yani 2 ay sonra tekrar yaptim negatif çıktı varmi yokmu anlamadim yaa sende lupusa dair belirtiler varmi
BEni perinatoloji hemotolojiye gönderdi hemotoloji de ramotolojiye lupus testini bana kadın doğum yaptı dusukten sonra gittim 2 ay sonra filanKızlar romatolojiye ne için gittiniz acaba
Kaç tane düşüğün var canımBEni perinatoloji hemotolojiye gönderdi hemotoloji de ramotolojiye lupus testini bana kadın doğum yaptı dusukten sonra gittim 2 ay sonra filan
2 tane e side 16 haftalık kalp durmuştu.Kaç tane düşüğün var canım
Benimde 2 tane düşüğüm var ama perinatoloğa gitmedim hiç diğer testleri de kendim gidip yaptırmayı düşünüyorum romatoloji ye birde immünoloji gitmeyi düşünüyorum 20 haftalık düşük yaptım kalbi, durduğu için2 tane e side 16 haftalık kalp durmuştu.
Lupus testi ne pekiBEni perinatoloji hemotolojiye gönderdi hemotoloji de ramotolojiye lupus testini bana kadın doğum yaptı dusukten sonra gittim 2 ay sonra filan