Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bana hiç erken testten bahsetmesi adetin geçikirse gel dendi ama ben çok korkuyorum o psikoloji o ağrılar bir umut için hastaneye gidip gelmeler çok yordu beni bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Gecmis olsun cnm .insallah kisa zamanda bebegine kavusursun.erken gebelik testleri var adetten 2 3 gun once ogrendim ben hep internetten alinca daha uyguna geliyor.o sekilde ogren hemn igne ve aspirin baslatir sanirim dr un.
Ama bu çatlatma iğnesi beta yı yükseltiyormuş etkisinin geçmesini beklemek gerekiyormuş

Ben doktoruma anti xa testini sorduğumda hamileyken doğeu sonuç vermez dedi bana. Ama aklımda hala o test memelekete gidcem iyi bir perinatolog gidcm inş
AMA cnm igne vuruldugu esnada yapiliyor o test niye dogru sonuc vermz dedi ki acaba.ben hamileler yaptiriyor diye biliyorum. Aynen iyi bir peritanolog git cnm ben her hafta 300 km gidiyorum12 haftaya kadr her hafta cagirdi.Sonuca erelimde buna da raziyim.

Bende öyle biliyorum yani bu yaptıranlar yda isteyen dr lar yanılıyor olamaz. Benim dr nie öyle dedi bilemedim. Memelekete gidcem inş orda yapcam haatane doktor orda daha çevre ve imkan var burası küçük yer malesef. Burda 1 perinatolog var ona gidiyordum hamile kalmadan önce htta bna trombofili paneline gerek yok dedi hamile olduğumu öğrenince gittim ipne kan sulandırıcı başlamaya gerek yok dedi ve bende infertilite doç dr gitmek zorunda kaldım o başladı ilacı çünkü. O yüzden ona gitmekten se tekrar memelekette perinatolog gitmek istiyorum.

Bu arada gittin mi dr inş herşey yolundadır.

Neden tromboli istemedi cnm senden.igne ve ilac neden gerek duymadi.ben gittim cnm bugun kafa karisikligiyla dondum cok sukur bebis iyi ama igne kullanma diyo dr lar ilk kizimda sorun olmadan dogdu 4 g 4g mutasyon pihtilasmam olmasina ragmen kullanma diyo drlari yarisi kullan yarisi kullanma diyo ignenin yarari ve zarari belli degil niye kullaniyosun diye sitem etti hatta.acaba bu peritanolog lar karsimi igneye anlamadimki.hatta bir prof avrupada bu igneye yasak turkiyede kullaniliyor dedi kafam allak bullak kullansam bir dert kullanmasam bir dert.iki kaybim igne kullanamadan oldu.bunda ise kullandim ama gebelik devam ediyor bu bir raslantimi onu bilmiyorum yoksa igne kullandigim icinmi o supheli.kullanirsam bebege zarari olurmu kullanmasam ölurmű bir suru dusunceye daldim bugun.

Yok ben kayiplarimdan sonra peritanologa gidiyorum hatta ona ulasmak icin sehir degistiriyorumbu anti factor xa testi soracagim cnm yarin kontrolum var igneden kac saat sonra testi vermek gerekiyordu tam hatirlayamadim.evet aklimdaydi o da .
Ben dün perinotologa gittim bebegin kalp atışını duyduk bu anti faktör testi sordum bu test beynine koluna bacağına akciğerine pihti atmış insanlara yapılıyor seni hemotolojiye göndereceğim yaparsa yapar dedi hemotoloji ye gittim bizim dalımız degil ramotolojiye gideceksin dedi ramotoloji 2 kaşıma gün verdi bende özel hastaneye mi geceyim bilemiyorum tavsiye alırım

Keşke sorsaydın bebeğime birşey olursa siz bu sorumluluğu alır mısınız diye?Ben avrupadayım ve iğneyi kullanıyorum hangi avrupada kullanılmıyormuş acaba?

Cnm ya ben sanırım perinatologların artık olaya öyle baktıklarını düşünüyorum. Peki kadın doğum dr varmı onlar ne diyor.

Keşke sorsaydın bebeğime birşey olursa siz bu sorumluluğu alır mısınız diye?Ben avrupadayım ve iğneyi kullanıyorum hangi avrupada kullanılmıyormuş acaba?
Sen kullaniyormusun cnm.ya az once video izledim igne anneyi korur factor 5 ve faktor 2 onemli digerlerinde bebek kaybedilecekse yine kaybedilir diyor.pai ve mtfhr onemli degil digerleri onemli diyor yani bu iki panele ship pihtilasmaya ship hamileler bosuna igne kullaniyor diyor videoda dr.aynen bugun gittigim peritanalog gibi.ama bebege zarari var demiyor Anne bosuna aci cikiyor kendine eziyet ediyor diyor.ya bebege zarari olmasinda varsin ben cekeyim.kayiplarimla alakali turkiyede birsuru prof gezdim bu avrupa tezini o proflardan biri atti dogruluk payini bilmiyorum cnm nasil isliyor avrupada peki gebelik kayiplarinda bu durum.pai ve mthfr pihyolasmasi olan hamilelere igne baslaniyormu.sen de hangi genler bzouk cnm

Cnm ya ben sanırım perinatologların artık olaya öyle baktıklarını düşünüyorum. Peki kadın doğum dr varmı onlar ne diyor.
Ya evet bende onu farkettim riskli gebelik dr lari igneye gerek duymuyor ama drlar igne kullan diyor bu konuda cok Karistim acikcasi.yani gittiklerim oyleydi hepsini katmayayim da.kadin dogumcu hemen igneye baslatti peritanalog kizdi bugun niye basladin diye.ama su durum var Benim sorunsuz dogan bir kizim var o yuzden kullanmami uygun bulmadi.ama sonradan ediinilmis bir pihtilasmam olmus olamazmi oyle degilmi .sonucta 6 yil once dogum yaptim.

Allah allah o da ilginc bunu bilmiyordum cnm.ama ramotolojiye gitmistim.arastirma hastanelerinde var oraya gidebilirsin cnm buyuk sehirde yasiyorsan ozele git derim kalabalik oluyor yoksa.hangi genlerin sikintili senin

Evet kullanıyorum.Benim 4 gende pıhtılaşmam var ve protein s düşük.tek gende olsa bile kimse riske atmıyor kullandırıyor.Ben çok gördüm ilkinde sıkıntı olmayıp sonradan olanların kaybedilebileceğini.nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama benim türkiyedeki doktorum kayseride mustafa başbuğ.bu alanda tek geçerim.Bu iğneler bizim için veriliyor ama bizim kan akışımız güzel olursa çocuk gelişiyor besleniyor.eğer kan akışı yavaşlarsa çocuk yeterli kanı alamadığı için kalbi duruyor ölüyor.

Evet haklisin cnm bende senin gibi dusunuyorum ama farkli gorusler olunca kafam karisiyor.ben inaniyorum ki kizim da sorun yoktu sonradan olustu .ya dedim ya bebege bisiy olmasin zarari dokunmasin ben cekmeye raziyim acisini.ben istanbulda yasiyordum ufak bir sehre yerlestik sonra kayiplarim olunca istanbula ankaraya gittik kontrole cok gezdikce Kafam karisti.hakkimizda hayilrlisi ne ise o olsun arkadasim.

Burda sağlıklı bir çocuk yapıp sonra 2 kayıp yaşayan biri vardı. 3.de iğne corspin başlandı htta sordum olabiliyormuş die doktor demiş. Bence kullanmalıyıx yani ben olsam devam ederdim korkup bırakmazdım yani zararı ne olabilir devam edersen demedi mi onada birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…