• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım detaylı ultrason zamanı kan akisina baktır anlaşılır o zaman .bende 06×,2 Ecopirin 150 kullandım. Şuan 04 düştük ins bir sorun olmaz
06 dan 2 doz baya fazla benim akciğere pihti attigi halde 04.den iki doz ve corasprin 100 mg .
04 den tek doz mu doktor iyisini bilir ama bikac doktordan fikir almakta fayda var

Ben 2 kayıp yaşadım hiçbirinde bebek yoktu boş tu keseler. Pıhtı varmı yokmu bilmiyorum ama test yapamadım şuan hamileyim kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Bebekte kalp sesi de duyduk. Bulunduğum yerde kapalı genetik bölüm. Memelekete gidince yapcam mutlaka.
AMA cnm bos gebelik seninki kan pihtilasmasiyla alakasi yokki bence testlerini yaptir oyle ilac ve igne kullan.dozunu dusunmen bile yerseniz sikma canini su anda

06 dan 2 doz baya fazla benim akciğere pihti attigi halde 04.den iki doz ve corasprin 100 mg .
04 den tek doz mu doktor iyisini bilir ama bikac doktordan fikir almakta fayda var
Evet canım uzun süre 06×2 kullandım dr ani bir durum olabilir keselim dedi aspirinde kestik. Valla her dr birsey konuşuyor ya ben anlamadım birsey :(

Mesela kanama alanım vardı baya ama kanamam yoktu geçen hafta gittiğimde alan yok oldu dedi şuan 11+2 yim inş alan oluşmaz artık demi.
Cok sukur sevindim cnm genelikle 12 haftaya kadar kanama oluyor hadi gecmis olsun.yalniz sitede ne cok hamish var insallah hepimiz aliriz kucagimiza bebeklerimizi😍🤩

AMA cnm bos gebelik seninki kan pihtilasmasiyla alakasi yokki bence testlerini yaptir oyle ilac ve igne kullan.dozunu dusunmen bile yerseniz sikma canini su anda
Pıhtıdan bebek oluşamaysbiliyor da denildi bana. Yani 2.de anomali dedi dr yolksac vardı 3 dr gezdim htta biri bebekte var dedi ama kalp atımı yoktu

Detaylı ultrason da nasıl kaybettiniz bebeğinizi 😑😔
Hiç sorma bile canım burada kimseyi etkilemek istemem pıhtılaşma kaynaklı değil ama öyle söyleyebilirim bebeğimin beyninde sıkıntı vardı ayrılmak zorunda kaldım mart ayında ve sezaryen oldum.şu an yeniden bi umut var içimde.İnşallah buradaki herkes kucağına alacak yavrusunu.

Back