- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.429
- 248
Adetten birkaç gün önce kanda gebelik testi yaptırabilirsiniz.Cevap vericek kimse yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetten birkaç gün önce kanda gebelik testi yaptırabilirsiniz.Cevap vericek kimse yok mu
Prediktorun erken gebelik testi adet gününden 6 gün önce gebeliği gösteriyormuş senin için biraz maliyetli olur ama adetine 6 gün kala yaparsın çıkmazsa 4 gün kala yaparsın adetin gelene kadar testi tekrarlarsın. Ben bu testle öğrendim gebeliği bat gününde sabah ilk idrarla baya köyü cıktı.Cevap vericek kimse yok mu
Kortizon kullandınız mı gebeyken.Merhaba arkadaşlar 9 senelik evliyim. Kan pıhtılaşma sebebiyle 7 kimyasal 1 dış gebelik 2 kalbi durması sebebiyle kurtajım var. Zor günler geçirdim. Son gebeliğim kan sulandırıcı kullanmama rağmen temmuz ayında sonlandı. Şimdi tüp bebek tedavisi oluyorum. Allah nasip ederse haftaya dondurulmuşlarla transferim. Bu ilk denemem olacak. Ama içimde halâ korku var ya yine kalbi durursa diye. Benim gibi ardı ardına kayıplar yaşayıp, sonra sağlıklı doğum yapanlar varsa lütfen bana moral olacak bir şeyler yazın. Dayanacak gücüm kalmadı artık. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hayır kullanmadımKortizon kullandınız mı gebeyken.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama öncelikle çok iyi bir perinatoloğa gitmeniz lazım.Gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı kullanmanız lazım ama onun dozu çok iyi ayarlanmalı size doz testi yapılmalı.Ve bazen kortizon çok işe yarıyor ya da bağışıklıkla ilgili serumlar işe yarıyor.Kanamanız olsa da olmasa da progestan kullanmanız lazım.çünkt kan sulandırıcı kanama yapabilir bunun için progestan şart.İnşallah bu kez kucağına alırsın.Ben de henüz alamadım ama çok şey tecrübe ettim.Hayır kullanmadım
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama öncelikle çok iyi bir perinatoloğa gitmeniz lazım.Gebe kalır kalmaz kan sulandırıcı kullanmanız lazım ama onun dozu çok iyi ayarlanmalı size doz testi yapılmalı.Ve bazen kortizon çok işe yarıyor ya da bağışıklıkla ilgili serumlar işe yarıyor.Kanamanız olsa da olmasa da progestan kullanmanız lazım.çünkt kan sulandırıcı kanama yapabilir bunun için progestan şart.İnşallah bu kez kucağına alırsın.Ben de henüz alamadım ama çok şey tecrübe ettim.
Kortizon ne ise yariyor CNM benimde kayiplarim oldu ve birsuru farkli dr a gorundum hic boyle birseyden bahseden olmadi.ikincisi progestan bana dr lar kullanma dedi igne ve coraspin kullaniyorum.o da sanirim dr lar kanama alani gorurse yada kanama olursa veriyorlar sanirim .iki dr a gittim ikisi de kullanma dedi.her drun gorusu farkli sanirimKortizon kullandınız mı gebeyken.
Cnm yarin kismetse gidecegim bakalim ne diyecek.bir dr da 10 bi dr da 11hafta makineden makineye degisiklik gosteriyormus anlamadimBnde folik asit 0,4 oksopar ve 100 lük coraspin kullanıyorum. Kaç hafta oldu gititn mi dr?
Gecmis olsun cnm .insallah kisa zamanda bebegine kavusursun.erken gebelik testleri var adetten 2 3 gun once ogrendim ben hep internetten alinca daha uyguna geliyor.o sekilde ogren hemn igne ve aspirin baslatir sanirim dr un.Merhaba arkadaşlar benimde 5 kaybım var ve üniversite de genetiğe bak olacaktı şubat ayından beri sonuç bekliyorum arıyorum cevap veren yok muhattap yok belki muhattap buluruz dedim benim bulunduğun yerden 6 saatlik yol gittim bir iki hafta sonra gel dediler şimdi olduğum şehirde tedaviye başladım doktor sorun büyük ihtimalle pıhtılaşmadır dedi coraspirin başladı artı klomen ve bitiminde çatlatma iğnesi oldum eğer hamile kalırsam iğne verecekmiş ama benim kayıplarım çok erken dönemde oluyor ben riske atmak istemiyorum adet gününden önce öğrenme şansım var mı acaba diye fikrinizi almak istedim
Sat göre kaçsın benmde 1 hafta öndeydi sonra yakaladı artık. Güsel haberlerini bekliyorum. Taramaya gircekmisinCnm yarin kismetse gidecegim bakalim ne diyecek.bir dr da 10 bi dr da 11hafta makineden makineye degisiklik gosteriyormus anlamadim
Kortizon eğer bağışıklıkla ilgili bir sorun varsa onu baskılamak için veriliyor.progestan da tedbir amaçlı veriliyor genelde.bence doktora değil perinatoloğa gidin canım.ama iyi bir doktor olsun bu.Bi de mutlaka doz testi yaptırın.kullandığınız iğne yeterli mi değil mi ona bakılsın.Kortizon ne ise yariyor CNM benimde kayiplarim oldu ve birsuru farkli dr a gorundum hic boyle birseyden bahseden olmadi.ikincisi progestan bana dr lar kullanma dedi igne ve coraspin kullaniyorum.o da sanirim dr lar kanama alani gorurse yada kanama olursa veriyorlar sanirim .iki dr a gittim ikisi de kullanma dedi.her drun gorusu farkli sanirim
Yok ben kayiplarimdan sonra peritanologa gidiyorum hatta ona ulasmak icin sehir degistiriyorumbu anti factor xa testi soracagim cnm yarin kontrolum var igneden kac saat sonra testi vermek gerekiyordu tam hatirlayamadim.evet aklimdaydi o da .Kortizon eğer bağışıklıkla ilgili bir sorun varsa onu baskılamak için veriliyor.progestan da tedbir amaçlı veriliyor genelde.bence doktora değil perinatoloğa gidin canım.ama iyi bir doktor olsun bu.Bi de mutlaka doz testi yaptırın.kullandığınız iğne yeterli mi değil mi ona bakılsın.
10+2 nm sata gore.insallah cnm haberlerisirz gene.ikili taramayi diyorsun dimi 12 ve 14 arasi yapilan ona girerim tabi sen ne yapacaksinSat göre kaçsın benmde 1 hafta öndeydi sonra yakaladı artık. Güsel haberlerini bekliyorum. Taramaya gircekmisin
Bende pazartesi gircem evet tarama ikili olan. Güsel haberle gel10+2 nm sata gore.insallah cnm haberlerisirz gene.ikili taramayi diyorsun dimi 12 ve 14 arasi yapilan ona girerim tabi sen ne yapacaksin
Ben doktoruma anti xa testini sorduğumda hamileyken doğeu sonuç vermez dedi bana. Ama aklımda hala o test memelekete gidcem iyi bir perinatolog gidcm inşYok ben kayiplarimdan sonra peritanologa gidiyorum hatta ona ulasmak icin sehir degistiriyorumbu anti factor xa testi soracagim cnm yarin kontrolum var igneden kac saat sonra testi vermek gerekiyordu tam hatirlayamadim.evet aklimdaydi o da .
Evet canım gebelik öncesi coraspin gebelik oluştuğu taktirde uzun süre kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş. Kadın doğum doktorumda Hematoloji doktoruda aynı şeyi söylediBenim de 1 genim heterozigot ilaç kullanmanız gerekiyor mu doktorunuz ne dedi?
Seni en iyi ben anlarım canım bende hep erken haftalarda kaybettim 2.gebeliğimde doktorum düşük riskine karşı Normalde çatlatma iğnesinden 15 gün sonra istenen beta hcgyi bende 10.gün istedi gerçekten de öyle oldu sanırım sonucum sadece 7,03 tü ikişer gün sonralarda tekrar verdim bu süreçte Protestan kullandım ama malesef bende kan pıhtılaşması varmış yine düştü. Şimdi de erken test isteyecekmiş gebe kalırsam kan sulandırıcı iğne içinMerhaba arkadaşlar benimde 5 kaybım var ve üniversite de genetiğe bak olacaktı şubat ayından beri sonuç bekliyorum arıyorum cevap veren yok muhattap yok belki muhattap buluruz dedim benim bulunduğun yerden 6 saatlik yol gittim bir iki hafta sonra gel dediler şimdi olduğum şehirde tedaviye başladım doktor sorun büyük ihtimalle pıhtılaşmadır dedi coraspirin başladı artı klomen ve bitiminde çatlatma iğnesi oldum eğer hamile kalırsam iğne verecekmiş ama benim kayıplarım çok erken dönemde oluyor ben riske atmak istemiyorum adet gününden önce öğrenme şansım var mı acaba diye fikrinizi almak istedim