Hayır değilim. Ağustosun sonunda düşük yaşadım üzerine bi kez adet gördüm.Merhaba aynen öyle. Hamile Değilmi siniz şuan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır değilim. Ağustosun sonunda düşük yaşadım üzerine bi kez adet gördüm.Merhaba aynen öyle. Hamile Değilmi siniz şuan?
Kaçıncı haftada kayıpların oldu peki yda kan sulandırıcı kullanmana rağmen mi kayıpların oldu.5.hamileligim ilk defa bu kadar bulantim oldu.demekki azaliyo zamanla.yok ama basladi geneolsun buna da raziyim bu da habercidir bize onlar iyi olsunlar da.yoksa dr a gidesiye kadar dusun babam dusun
Kaç haftalık kayıplarınız ve yolksac oluşmadı mı uda testlerinizi yaptınız mıHayır değilim. Ağustosun sonunda düşük yaşadım üzerine bi kez adet gördüm.
Ilk kizim dogdu sorunsuz ilacsiz ignesiz.ikincisi dis gebelik oldu,ucuncusu 8+3 de durdu onda bisiy kullanmadim testleri yaptirdim artik tamam dedim bir sonrasinda artik igne ilac kullanirim sorun olmaz dedim.4.cuye hamile kalinca dr kontrolunde dis gebelik ihtimalini yok etmek icin alttan muayene etti o Anda kanamam oldu aspirin kullaniordum onu kesti igneye baslayacaktim onu da kullandirmadi sonraki hafta7+1 de kalbinin durdugunu ogrendim goz gore gore onu da kaybettim.4g mutasyon var cnm bende dr kayiplarimin bebekleri genetiginden kaynakli oldugunu pihtilasmadan olmadigini dusunuyor simdi gittigim peritanolog. AMA ben onu dinlemeyip igneye hamile kaldigim anda basladim.ona kalirsa 9.haftada baslariz dedi.bu da insallah iyidir cuma kontrolum var cnm.Allahin izniyle hayirlisiyla aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallah.kizim kardes cok istiyorKaçıncı haftada kayıpların oldu peki yda kan sulandırıcı kullanmana rağmen mi kayıpların oldu.
Bu testin adı nedir yardımcı olrmusunuzMerhaba,
Ben özel bir lab da yaptırdım ama devlet hastaneleri de yapıyor mu bilmiyorum. İğnenin 5. Günü İğneden tam 4 saat sonra kan alıyorlar. Dr bu testle önce dozu ayarladı, sonra da her kontrolde kordondan geçen kanı doppler usg ile kontrol etti. Ben de test tekrarlanmadı aynı dozla devam ediyorum ancak aynı dr a giden başka hamilelerden ileri haftalarda kordonda akım bozulduğunda dozun değiştirildiğini gerek görülürse testin tekrarlandığını duydum. Lohusalık boyunca da aynı doza devam etmem söylendi bana.
Sağlıcakla kavuşun bebeğinize.
Xa anti faktör testi diye geçiyor.Bu testin adı nedir yardımcı olrmusunuz
4.hafta ve 8.haftada kaybettim. Hiç embriyo oluşmadı. Testleri yeni yaptırdım 3 gende heterozigot çıktıKaç haftalık kayıplarınız ve yolksac oluşmadı mı uda testlerinizi yaptınız mı
Hangi genler acaba?4.hafta ve 8.haftada kaybettim. Hiç embriyo oluşmadı. Testleri yeni yaptırdım 3 gende heterozigot çıktı
Ahh cnm sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah. Şuan ne kullanıyorsun peki?Ilk kizim dogdu sorunsuz ilacsiz ignesiz.ikincisi dis gebelik oldu,ucuncusu 8+3 de durdu onda bisiy kullanmadim testleri yaptirdim artik tamam dedim bir sonrasinda artik igne ilac kullanirim sorun olmaz dedim.4.cuye hamile kalinca dr kontrolunde dis gebelik ihtimalini yok etmek icin alttan muayene etti o Anda kanamam oldu aspirin kullaniordum onu kesti igneye baslayacaktim onu da kullandirmadi sonraki hafta7+1 de kalbinin durdugunu ogrendim goz gore gore onu da kaybettim.4g mutasyon var cnm bende dr kayiplarimin bebekleri genetiginden kaynakli oldugunu pihtilasmadan olmadigini dusunuyor simdi gittigim peritanolog. AMA ben onu dinlemeyip igneye hamile kaldigim anda basladim.ona kalirsa 9.haftada baslariz dedi.bu da insallah iyidir cuma kontrolum var cnm.Allahin izniyle hayirlisiyla aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallah.kizim kardes cok istiyor
Benmde biri 6.hafta biri de 8 hafta gbydi. Genetik test yaptıramadım önlem olarak 0.4 Oksopar ve coraspin 100 lük başladık. Yani bunlara bağlı mı kalp atımı duydum yoksa tesadüf mü bilmiyorum.4.hafta ve 8.haftada kaybettim. Hiç embriyo oluşmadı. Testleri yeni yaptırdım 3 gende heterozigot çıktı
Hangi genler acaba?
Maşallah rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinBenmde biri 6.hafta biri de 8 hafta gbydi. Genetik test yaptıramadım önlem olarak 0.4 Oksopar ve coraspin 100 lük başladık. Yani bunlara bağlı mı kalp atımı duydum yoksa tesadüf mü bilmiyorum.
Darısı bsşınıza inş cümlemize nasip etsin sağlıklı gebelikler doğumlar. Bu sefer tedbir ile başlarsınız inş hiçbişey olmayacaktırMaşallah rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Benim de 1 genim heterozigot ilaç kullanmanız gerekiyor mu doktorunuz ne dedi?
Amin cnm insallah hepimizin.b12,folik asit ,troid ilaci ve 4 luk igne kullaniyorum cnm baska bisiy yok ya senAhh cnm sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah. Şuan ne kullanıyorsun peki?
Bnde folik asit 0,4 oksopar ve 100 lük coraspin kullanıyorum. Kaç hafta oldu gititn mi dr?Amin cnm insallah hepimizin.b12,folik asit ,troid ilaci ve 4 luk igne kullaniyorum cnm baska bisiy yok ya sen
Senin de pıhtılaşman mı var canım?Bnde folik asit 0,4 oksopar ve 100 lük coraspin kullanıyorum. Kaç hafta oldu gititn mi dr?
Test yapamadım genetik bölüm kapalı burda hala. Önlem amaçlı başladık hala aklımda pıhtılaşma mı var die memelekete gdcm hamileyken de yapılıyor die biliyorum orda yapcam.Senin de pıhtılaşman mı var canım?
Cevap vericek kimse yok muMerhaba arkadaşlar benimde 5 kaybım var ve üniversite de genetiğe bak olacaktı şubat ayından beri sonuç bekliyorum arıyorum cevap veren yok muhattap yok belki muhattap buluruz dedim benim bulunduğun yerden 6 saatlik yol gittim bir iki hafta sonra gel dediler şimdi olduğum şehirde tedaviye başladım doktor sorun büyük ihtimalle pıhtılaşmadır dedi coraspirin başladı artı klomen ve bitiminde çatlatma iğnesi oldum eğer hamile kalırsam iğne verecekmiş ama benim kayıplarım çok erken dönemde oluyor ben riske atmak istemiyorum adet gününden önce öğrenme şansım var mı acaba diye fikrinizi almak istedim