• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Illet oldum canım bende inan kii bende 06×2 150 ecopirin di. Dr ani bir durum olabilir dedi.kestik ..ayy kuzum cok sukur az kaldı senin. Bende şöyle bir 37 38 olsaydım valla korkum kalmayacak ama kestik herşeyi ..rabbim gunler geçmez oldu ya:(

Ya tedirginlik bitmiyor işte, Allah korktuklarımızdan emin kılsın canım, kucağımıza almadan içimiz rahatlamayacak belli ki😊 inşallah sağlıcakla geçecek bu son zamanlrda

Kızlar meraba benim bu 5. Gebeliğin ve hic birinde böyle vücut ayak yanması aynı zamanda kahverengi akıntı yaşamadım.Ignenin etkisi olabilir mi siz ilk zamanlarda neler yaşadınız?

Kızlar meraba benim bu 5. Gebeliğin ve hic birinde böyle vücut ayak yanması aynı zamanda kahverengi akıntı yaşamadım.Ignenin etkisi olabilir mi siz ilk zamanlarda neler yaşadınız?
Kacıncı haftadasınız?Ayak yanması vs hormonel değişim kaynaklı olabilir.Kahverengi kanama da hemen hemen her gebede görülebiliyor.Progestan kullanıyor musunuz?

Kacıncı haftadasınız?Ayak yanması vs hormonel değişim kaynaklı olabilir.Kahverengi kanama da hemen hemen her gebede görülebiliyor.Progestan kullanıyor musunuz?
6+0 hafta gebeyim folikasit coraspin ve 0.6 enox dışında ilaç kullanmiyorum ama azıcık ayakta kalsam kahverengili akıntı geliyor.

6+0 hafta gebeyim folikasit coraspin ve 0.6 enox dışında ilaç kullanmiyorum ama azıcık ayakta kalsam kahverengili akıntı geliyor.
Canım progestan fitil de al.Bana doktorum akıntım olmadığı halde veriyor.günde 3 kere.

Canım progestan fitil de al.Bana doktorum akıntım olmadığı halde veriyor.günde 3 kere.
Ben doktora düşemiyorum ya gerçekten adam yaşın 39 %25 dusuk olur lupusun yüksek iğne kullansan da yine ölebilir dedi.Igneyi benim zorumla yazdı kalp atışı duymadan yazmayalım dedi falan.Bide hoca 250 lira muayenesi ben napıcam kime güvencem şaşırdım.

Ben doktora düşemiyorum ya gerçekten adam yaşın 39 %25 dusuk olur lupusun yüksek iğne kullansan da yine ölebilir dedi.Igneyi benim zorumla yazdı kalp atışı duymadan yazmayalım dedi falan.Bide hoca 250 lira muayenesi ben napıcam kime güvencem şaşırdım.
Normalde kortizonda veriliyor lupusu baskılasın diye.ama bilemedim her doktor başka bi tedavi uyguluyor.bence progestanı sen alıp uygulayabilirsin.zaten lekelenmen var hangi doktora gitsen sana progestan verir.

Canim bende de lupus var sende demi var

Evet benim lupus antikoagulanim yüksek 2 genim heterozigot 4 yıl içinde 2 tane 20 haftalık kaybım var.Ama 2 tane de sağlıklı çocuğum var oğlum 22 yaşında kizim 7 yaşında
Canım cok sukur evlatların var allah bağışlasın. Bende de de suphelendi yanaklarda dokuntu var acaba sende de bu sekildemiydi

Ben 5 gün kala öğrenmiştim ve coraspin başladım başlayın zararı olmaz hatta dr şehir dışında idi bsns iğnede hemen başla demişti
Merhaba canım sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz bende 2 düşük yaşadım İkisindede ne kalp atışı ne bebek görünmedi sende de mi öyleydi?

Nasıl oldunuz herşey yolunda inşllh 🙏 ben 10+6yım dündendir bel kasık ağrısı oluyor hala normal mi acaba
Bence normal cnm bel kasik agrisi.benimkisi gaz sancisiymis ama Öldum resmen cok asiri gaz var.cuma gunu kontrolum var ama mide bulantim da azaldi evhammi yapiyorum bilmiyorum ki🙄

Bence normal cnm bel kasik agrisi.benimkisi gaz sancisiymis ama Öldum resmen cok asiri gaz var.cuma gunu kontrolum var ama mide bulantim da azaldi evhammi yapiyorum bilmiyorum ki🙄
Korkma azalcak tabi yavaş yavaş ben korkudan prilam içiyorum hala bulantı için. 3 gün önce unuttum almayı baktım bulantı yine var ama eskisi gibi yoğun değildi

Korkma azalcak tabi yavaş yavaş ben korkudan prilam içiyorum hala bulantı için. 3 gün önce unuttum almayı baktım bulantı yine var ama eskisi gibi yoğun değildi
5.hamileligim ilk defa bu kadar bulantim oldu.demekki azaliyo zamanla.yok ama basladi gene🤭olsun buna da raziyim bu da habercidir bize onlar iyi olsunlar da.yoksa dr a gidesiye kadar dusun babam dusun😁

Back