- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Tamam canım teşekkür ederimIgne kullnmalisin kese gorur gormez perinotolog bul ve git acilen cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederimIgne kullnmalisin kese gorur gormez perinotolog bul ve git acilen cnm
Illet oldum canım bende inan kii bende 06×2 150 ecopirin di. Dr ani bir durum olabilir dedi.kestik ..ayy kuzum cok sukur az kaldı senin. Bende şöyle bir 37 38 olsaydım valla korkum kalmayacak ama kestik herşeyi ..rabbim gunler geçmez oldu ya
Kacıncı haftadasınız?Ayak yanması vs hormonel değişim kaynaklı olabilir.Kahverengi kanama da hemen hemen her gebede görülebiliyor.Progestan kullanıyor musunuz?Kızlar meraba benim bu 5. Gebeliğin ve hic birinde böyle vücut ayak yanması aynı zamanda kahverengi akıntı yaşamadım.Ignenin etkisi olabilir mi siz ilk zamanlarda neler yaşadınız?
6+0 hafta gebeyim folikasit coraspin ve 0.6 enox dışında ilaç kullanmiyorum ama azıcık ayakta kalsam kahverengili akıntı geliyor.Kacıncı haftadasınız?Ayak yanması vs hormonel değişim kaynaklı olabilir.Kahverengi kanama da hemen hemen her gebede görülebiliyor.Progestan kullanıyor musunuz?
Canım progestan fitil de al.Bana doktorum akıntım olmadığı halde veriyor.günde 3 kere.6+0 hafta gebeyim folikasit coraspin ve 0.6 enox dışında ilaç kullanmiyorum ama azıcık ayakta kalsam kahverengili akıntı geliyor.
Ben doktora düşemiyorum ya gerçekten adam yaşın 39 %25 dusuk olur lupusun yüksek iğne kullansan da yine ölebilir dedi.Igneyi benim zorumla yazdı kalp atışı duymadan yazmayalım dedi falan.Bide hoca 250 lira muayenesi ben napıcam kime güvencem şaşırdım.Canım progestan fitil de al.Bana doktorum akıntım olmadığı halde veriyor.günde 3 kere.
Normalde kortizonda veriliyor lupusu baskılasın diye.ama bilemedim her doktor başka bi tedavi uyguluyor.bence progestanı sen alıp uygulayabilirsin.zaten lekelenmen var hangi doktora gitsen sana progestan verir.Ben doktora düşemiyorum ya gerçekten adam yaşın 39 %25 dusuk olur lupusun yüksek iğne kullansan da yine ölebilir dedi.Igneyi benim zorumla yazdı kalp atışı duymadan yazmayalım dedi falan.Bide hoca 250 lira muayenesi ben napıcam kime güvencem şaşırdım.
Canim bende de lupus var sende demi varBen doktora düşemiyorum ya gerçekten adam yaşın 39 %25 dusuk olur lupusun yüksek iğne kullansan da yine ölebilir dedi.Igneyi benim zorumla yazdı kalp atışı duymadan yazmayalım dedi falan.Bide hoca 250 lira muayenesi ben napıcam kime güvencem şaşırdım.
Evet benim lupus antikoagulanim yüksek 2 genim heterozigot 4 yıl içinde 2 tane 20 haftalık kaybım var.Ama 2 tane de sağlıklı çocuğum var oğlum 22 yaşında kizim 7 yaşındaCanim bende de lupus var sende demi var
Yalnız bende lupus belirtisi yok.Evet benim lupus antikoagulanim yüksek 2 genim heterozigot 4 yıl içinde 2 tane 20 haftalık kaybım var.Ama 2 tane de sağlıklı çocuğum var oğlum 22 yaşında kizim 7 yaşında
Canım cok sukur evlatların var allah bağışlasın. Bende de de suphelendi yanaklarda dokuntu var acaba sende de bu sekildemiydiEvet benim lupus antikoagulanim yüksek 2 genim heterozigot 4 yıl içinde 2 tane 20 haftalık kaybım var.Ama 2 tane de sağlıklı çocuğum var oğlum 22 yaşında kizim 7 yaşında
Hayır hiç belirtim yok nisanda 20 haftalık dusukten sonra genetik testlerim yapıldı o zaman cıktı.Canım cok sukur evlatların var allah bağışlasın. Bende de de suphelendi yanaklarda dokuntu var acaba sende de bu sekildemiydi
Canım aynen bende yaşadım 26 haftalik oldu. Dr 06×2 igne coraspirin 150 kullan demistiHayır hiç belirtim yok nisanda 20 haftalık dusukten sonra genetik testlerim yapıldı o zaman cıktı.
Merhaba canım sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz bende 2 düşük yaşadım İkisindede ne kalp atışı ne bebek görünmedi sende de mi öyleydi?Ben 5 gün kala öğrenmiştim ve coraspin başladım başlayın zararı olmaz hatta dr şehir dışında idi bsns iğnede hemen başla demişti
Merhaba aynen öyle. Hamile Değilmi siniz şuan?Merhaba canım sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz bende 2 düşük yaşadım İkisindede ne kalp atışı ne bebek görünmedi sende de mi öyleydi?
Nasıl oldunuz herşey yolunda inşllh ben 10+6yım dündendir bel kasık ağrısı oluyor hala normal mi acaba10 haftalik hamileyim ama iki gundur belim ve karnim adet olacakmisim gibi agriyor normalmi ki acaba tedirgin oldum
Bence normal cnm bel kasik agrisi.benimkisi gaz sancisiymis ama Öldum resmen cok asiri gaz var.cuma gunu kontrolum var ama mide bulantim da azaldi evhammi yapiyorum bilmiyorum kiNasıl oldunuz herşey yolunda inşllh ben 10+6yım dündendir bel kasık ağrısı oluyor hala normal mi acaba
Korkma azalcak tabi yavaş yavaş ben korkudan prilam içiyorum hala bulantı için. 3 gün önce unuttum almayı baktım bulantı yine var ama eskisi gibi yoğun değildiBence normal cnm bel kasik agrisi.benimkisi gaz sancisiymis ama Öldum resmen cok asiri gaz var.cuma gunu kontrolum var ama mide bulantim da azaldi evhammi yapiyorum bilmiyorum ki
5.hamileligim ilk defa bu kadar bulantim oldu.demekki azaliyo zamanla.yok ama basladi geneolsun buna da raziyim bu da habercidir bize onlar iyi olsunlar da.yoksa dr a gidesiye kadar dusun babam dusunKorkma azalcak tabi yavaş yavaş ben korkudan prilam içiyorum hala bulantı için. 3 gün önce unuttum almayı baktım bulantı yine var ama eskisi gibi yoğun değildi