Birkac seyi atlamisim tekrar düzenledim
Merhaba araniza bende katılabilirmiyim benim daha once 2014 eylül ayinda dogum kontrol hapi yuzunden sag bacaktan akcigerime pihti aatti yogun bakimds yattim 4 gun ölümden döndüm ardindan 6 ay coumadin kullandim ve ardindan doktor tatafindancorssprin omur boyu kullanmama karar verildi . Durumumu bildigim için dusugum yok genetik testim de 4 gen heterezigot cikti . Susn ilk gebeligim 25 yaşındayım 14 hafta 1 gunluk gebeyim . Keseyi gorur gormez doktod igne baslsdi 06 ml oksopar ve 100 mg corasprin . Boyum 176 kilom 76 idi 80 oldu . 80 olunca doktor 08 ml e cikardi yeni. Yarin heyet raporumu degistirip 08 e gececgim . 08 ml piyasada bulunamadigi icin 04 ml gunde 2 kezz kullanacagim ayni etkiyi yapacakmis . Henuz duzgun doktor bulamadim arastirmadayim . Boyle doktorlar cok kotu seyler soyluyorlsr daha once pihti sttigi icin son gittifim doktor sen saatli bombasin basina her an hersey gelebilir filan dedi . Baya kotu seyler soyluyolar .. daha once pihti attığından durumum daha kötüymüş
Izmirde yasiyorum bu arada gebelikten once corasprin kullanıyordum gebelikle bırlıkte suan kullandıklarım 04 ml oksopar x 2 ( sabah aksam ) , euthrox 25 mg ( tiroidlerde sorun cikti hamilelikte ve hasimato cikti ) , gyno ferro sanol , decavit , omega vita mineral kullaniyorum
Genetik testim soyle
Faktor V H1299R (R2) HETEREZIGOT
Faktor XIII V34L HETEREZİGOT
B-FIBRINOJEN-455 G-A HETEREZIGOT
MTHFR C677T HETEREZIGOT