• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sanırım kanın pıhtılaşma süresini gösteriyor onlar ancak dozun yettiğini göstermiyor
Hmm bunlar ameliyat olacakken kanama felan olur mU ondan mi bakılıyor acaba .bunlar normalse kuzum demekki kan sulanıyor anlamina gelmiyor mu kusura bakma cok sordum inan cahilligime ver

Benim kadın dogum doktorum da folik asitin folat olanini kullanmam gerektigini soyledi. Su ana kadar kullandigin butun o folik asitleri bosa kullanmis gibi sifir dedi. Cunku emiliminde bozukluk oluyormus bu gen mutasyonunda. Folattro verdi ona basladim. Onun disinda bisey kullanmana gerek yok dedi. Ayrica bir genetik profesorune sordum ayni sekilde cevap verdi. Ne zor bir durum, benim de 7.haftada kalbi durdu bebegimin ama eşimin de sperm morfolojisi bozuk, ondan da sagliksiz gebelik olusmus olabilir diyorlar. Varikosel ameliyatı oldu bunun icin 1 ay once. Simdilik beklemedeyiz ama hamile kaldigimda baslayacak stresler yine 😩 İğne meselesini de o zaman dusunuruz artık
Hangi genlerde sikinti var cnm senin

Ben bu folat olayini cok anlayamadim kimi dr lar folik asit veriyor kimisi folat formunda olanlari dusuk yapan bayanlarin kullanmak gerekiyorsa bu Niye denilmiyor ya da baska folik asit veriliyor. Benim riskli gebelik dr folidoce ve benexol verdi.sentetik folik asit 2 defa kalbi durdu bebeklerimin 7 haftalik yine hamileyim yine mi ayni olacak diye arastiriyorum arastirdikca karisiyorum.kizlar siz hepiniz folat formunda olan folik asit mi kullaniyorsunuz bir cevap verseniz. Dr un dediginin disina da cikmak istemiyorum ama her dr farkli bisiy soyluyor.bir dr benexol kullan biri kullanma diyo valla ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim

Hangi genlerde sikinti var cnm senin
Valla mthfr C677T den eminim ama PAI-1 4G/5G den emin degilim normali ne olmasi gerekiyor bilmiyorum. Benim 4G/5G cikmis. Sizde ne var?

Eklentiler

• 20200917_141742.jpg
    20200917_141742.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 52
İnşallah çok teşekkür ederim..Öyle şanssız bir döneme geldim ki elim kolum bağlı oturuyorum.Neyse ki karantinam cuma günü bitiyor.Cumartesi kan testi yaptiricam ultrason veya vajinal muayne yaparlar mı bilmiyorum ..Umarım herşey dediğiniz gibi olur🙏
Gecmis olsun cnm dis gebelikte degerler o kdr dusuk kalmaz Benim 1200 lere cikmisti dis gebelik yasadigimda dr da oyle demisti..seninkisi kimyasala benziyor cok gecmis olsun cnm

Ben bu folat olayini cok anlayamadim kimi dr lar folik asit veriyor kimisi folat formunda olanlari dusuk yapan bayanlarin kullanmak gerekiyorsa bu Niye denilmiyor ya da baska folik asit veriliyor. Benim riskli gebelik dr folidoce ve benexol verdi.sentetik folik asit 2 defa kalbi durdu bebeklerimin 7 haftalik yine hamileyim yine mi ayni olacak diye arastiriyorum arastirdikca karisiyorum.kizlar siz hepiniz folat formunda olan folik asit mi kullaniyorsunuz bir cevap verseniz. Dr un dediginin disina da cikmak istemiyorum ama her dr farkli bisiy soyluyor.bir dr benexol kullan biri kullanma diyo valla ne yapacagimi sasirmis vaziyetteyim
Folidoce nin icinde B12 var zaten. Neden benexol de vermis ki? Folat kullanman gerekiyor bana folattro verdi doktorum. Yeni nesil folik asit kullanmak gerekiyormuş. Bugune kadar kullandigin o sentetik folik asitleri kullanmamis gibi say dedi sifir onlar senin icin dedi bana doktor. Ise yaramiyomus bizim genlerde sikinti oldugu icin

Valla mthfr C677T den eminim ama PAI-1 4G/5G den emin degilim normali ne olmasi gerekiyor bilmiyorum. Benim 4G/5G cikmis. Sizde ne var?
Benim 677 hetorozigot ama Benim 4g 4g bunu onemli kildi drlar.bir dis gebelik 2 defa kalbi durdu bebeklerin simdi yine 7 haftalik hamileyim ama nedense umitsizim.hamilelik belirtilerim bittimi diye kendimi kontrol ediyorum.😕hersey Allahin takdiri yapacak bisiy yok ama yoruluyor insan simdi bu folidoce taktim kafayi yine dusuk olursa illa bisiye baslayacagiz ya insanoglu iste.

Benim 677 hetorozigot ama Benim 4g 4g bunu onemli kildi drlar.bir dis gebelik 2 defa kalbi durdu bebeklerin simdi yine 7 haftalik hamileyim ama nedense umitsizim.hamilelik belirtilerim bittimi diye kendimi kontrol ediyorum.😕hersey Allahin takdiri yapacak bisiy yok ama yoruluyor insan simdi bu folidoce taktim kafayi yine dusuk olursa illa bisiye baslayacagiz ya insanoglu iste.
Hmm bence siz yarin gidin eczaneden alin folat kullanin. Riske girmeyin. Sonucta zarari olan bisey degil. Doktorunuza da bilgi verebilirsiniz ne diyebilir ki. Cocugunuzdan kiymetli degil. Benim de bir dusugum var 7.haftada kalbi durdu ben de cok korkuyorum inaallah saglikla dogurup kucaginiza alirsiniz bebeginizi 😊

Folidoce nin icinde B12 var zaten. Neden benexol de vermis ki? Folat kullanman gerekiyor bana folattro verdi doktorum. Yeni nesil folik asit kullanmak gerekiyormuş. Bugune kadar kullandigin o sentetik folik asitleri kullanmamis gibi say dedi sifir onlar senin icin dedi bana doktor. Ise yaramiyomus bizim genlerde sikinti oldugu icin
Benexolun icinde 1000 mg var.folidoce da 2 mcg yani 0.02 mg cnm.bende osende de var ama sirf dr onu kullan dedigi icin onu kullaniyorum vicdan da yapiorum ama osende mi kullansam bilemedim.hatta onu dedim de onu kullanma benexolu kullan dedi😫.ustuste kayiplari olanlara peritrnologlar veriyor bu b12 yi elbet bildigi bisiy var.

Hmm bence siz yarin gidin eczaneden alin folat kullanin. Riske girmeyin. Sonucta zarari olan bisey degil. Doktorunuza da bilgi verebilirsiniz ne diyebilir ki. Cocugunuzdan kiymetli degil. Benim de bir dusugum var 7.haftada kalbi durdu ben de cok korkuyorum inaallah saglikla dogurup kucaginiza alirsiniz bebeginizi 😊
Insallah cnm hep birlikte alalim hepimiz cumleten🥰😁

AMA senin genlerde sikinti yokki dr bu degerlere 3 kisiden birini cevir bunlar cikar demisti senin 4g ve 5g 677 hetirzigot icin
Sadece folat kullanman yeterli dedi doktor.
Benexolun icinde 1000 mg var.folidoce da 2 mcg yani 0.02 mg cnm.bende osende de var ama sirf dr onu kullan dedigi icin onu kullaniyorum vicdan da yapiorum ama osende mi kullansam bilemedim.hatta onu dedim de onu kullanma benexolu kullan dedi😫.ustuste kayiplari olanlara peritrnologlar veriyor bu b12 yi elbet bildigi bisiy var.
Bunu bi yerde okumustum B12 degerlerinde dusukluk oluyormus folat kullanirken sanirim ondan.

Bire-bir aynı genlere sahibim senle canım

Sadece folat kullanman yeterli dedi doktor.

Bunu bi yerde okumustum B12 degerlerinde dusukluk oluyormus folat kullanirken sanirim ondan.
Benim 200 lerdeydi b12 ikinci bebegi kaybettigimde iki ay once 550 lerdeydi simdi kac bilmiyorum cuma kalp atisi icin gidicem yine aynisi olacak psikolojisine hazirladim kendimi cikamiuorim nedense😬

Canım bana hiç ondan bahsetmediki iğne 06 aspirin 150 mg
Folik asit ne kullandin cmm folat formunda olanlarimi msjlarina baktim da senin gebeligin ilerlermis insallah sag Salim alirsin bebegini kucagina cnm.lupusdan bahsetmissin kesinlestimi.sana neden yuksek doz verdi drlar igne ve aspirini

Back