Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doktorum hiç o değerle ilgili birşey dememişti bana. bir daha hamile kalırsam dikkat edeceğim.

Merhaba, sizinle aptt vb değerleri ve anti factor xa testini konuşmuştuk. epidural için uygun olup olmadığıma bakmak amacıyla bu değerleri istedi dr. Tahlil sonuçlanmadı henüz ama isterken iğne kullandığım için değişmiş midir değerler diye sordum. Bunların iğneyle ilgisi yok dedi. Test sonuçları çıkınca ek bi şey öprenirsem yazarım.

Bu testleri nasıl yorumlayabiliriz?

Bunları bilmiyorum malesef.

Yok canım hepsi temiz çıktı faktör5 genim ve mthfr homozigot çıktı. Yani pıhtılaşmam var ama buna göre ne boyutta.

Faktör 5 heterozigot benim, en önemli gen bu imiş. İyi bir perinatalog bulmanızı tavsiye ederim. Allah güzel haberler nasip etsin.

Selam antifosfolıpıd sendromu hastasıyım ve 5 gebelık yasadım ama kalp atışları durdu malesef ama gecelıklerımde igne kullanmama ragmen xa testı hiç istenmedi

Bende de afs var, pıhtılaşma için iğne kullanıyorum, afs için kortikosteroid kullandım 3 ay. Bir perinatologa görünseniz? Anti factor xa pıhtılaşma ile ilgili.

Mehlika canım bu aptt testinin igne ile alakasi yok demi..bunlar sezaryen dogumda kan kaybı cok felan olur mu diye acaba bakılıyor bilgin var mi

Çok teşekkürler bu arada sizin doktor gayet tecrübeliymiş bende istanbul avrupa yakadında bir perinatoşog arayışı içindeyim şimdi. Ayrıca kaçlık iğne kullanıyorsunuz acaba?

Mehlika canım bu aptt testinin igne ile alakasi yok demi..bunlar sezaryen dogumda kan kaybı cok felan olur mu diye acaba bakılıyor bilgin var mi

Ben sezaryen doğum yapacağım epidural uygun mu diye sorunca bu testleri istedi. Benim pıhtılaşma düzeyim yüksek olduğu için epiduralde felç risk olabilirmiş. Onu bu testlerle değerlendirecekmiş. Yeğenim de epidural sezaryenle doğdu ama bu testler istenmedi, sanırım benim durumumla ilgili

Çok teşekkürler bu arada sizin doktor gayet tecrübeliymiş bende istanbul avrupa yakadında bir perinatoşog arayışı içindeyim şimdi. Ayrıca kaçlık iğne kullanıyorsunuz acaba?
İnşallah güveneceğiniz uzmanı bulursunuz, ben de 3. Gebeliğimde bulabildim. Ben 0,6x2 kullanıyorum.

Neden bukadar yüksek doz? Diğer dozları denedinizmiki eksik kaldığını düşünüp bu doza geçtiniz.yoksa testlerlemi karar kılındı.

Neden bukadar yüksek doz? Diğer dozları denedinizmiki eksik kaldığını düşünüp bu doza geçtiniz.yoksa testlerlemi karar kılındı.

İkinci gebelikte genetik testi sonucunda 0,6 tek doz kullandım, o sırada beni takip eden dr bu doza kiloma göre karar vermişti. Ancak 8. Haftada düşük yaptım. Başka bir Dr doz az gelmiştir dedi. Bu gebeliğin başında 0,4x2 kullandık. Anti factor xa testinde onun da düşük olduğu çıktı 0.6x2 ye geçtik.

Saglikla gelsin minnoş o kadr zorki gunde iki igne benimde vucudumda beyaz yer kalmadi rabbim kimsenin emegini boşa koymasın
Amin. aynen öyle her yer mor, ve her seferinde daha çok canım yanıyor. Olsun diyorum, sağ salim gelsin de inşallah her isteyen yavrusuna sağlıcakla kavuşur.

Amin. aynen öyle her yer mor, ve her seferinde daha çok canım yanıyor. Olsun diyorum, sağ salim gelsin de inşallah her isteyen yavrusuna sağlıcakla kavuşur.
Her cefanin vardir bir sefasi aynen öyle kuzum sag salim gelsinde yeter kuzular .amin canım isteyen herkse nasip e ınsalhh

benim bir tane düşüğüm oldu 8+3 iken kalbi durmuş kürtaj olmak zorunda kaldım.Doktorum ilk gebeliğim oldugu için genetik test istemedi ama 2.yi riske atmayalım diye coraspin 300 e başlattı beni şimdiden.Sizce pıhtılaşma sorunum olup olmadığını bilmeden kan sulandırıcı kullanmam bir zarar verir mi , sizden akıl almak istiyorum

Merhaba bendede pihti sorunu vsr 2014 de akcigerime pihti atti Ölümden döndüm. Ilk gebeligim durumu bildigim icin kese gorunur gorunmez igne basladim kan sulandirici suan bebegim 14 hafta 1 günlük. 06 ml oksopar kullaniyorum ve corasprin ama kilomdan dolayi doktor 08 e cikardi . 08 bulunaniyor piyasada o yuzden yarin 04 mp gunde 2 doz olmak uzere heyet raporumu degistirip oyle.bakmayacağım henuz duzgun doktor bulamadim izmirdeyim .. simdiki gebeliginiz ne kadarlik

Merhaba araniza bende katılabilirmiyim benim daha once 2014 eylül ayinda dogum kontrol hapi yuzunden sag bacaktan akcigerime pihti aatti yogun bakimds yattim 4 gun ölümden döndüm ardindan 6 ay coumadin kullandim ve ardindan doktor tatafindancorssprin omur boyu kullanmama karar verildi . Durumumu bildigim için dusugum yok genetik testim de 4 gen heterezigot cikti . Susn ilk gebeligim 25 yaşındayım 14 hafta 1 gunluk gebeyim . Keseyi gorur gormez doktod igne baslsdi 06 ml oksopar ve 100 mg corasprin . Boyum 176 kilom 76 idi 80 oldu . 80 olunca doktor 08 ml e cikardi yeni. Yarin heyet raporumu degistirip 08 e gececgim . 08 ml piyasada bulunamadigi icin 04 ml gunde 2 kezz kullanacagim ayni etkiyi yapacakmis . Henuz duzgun doktor bulamadim arastirmadayim . Boyle doktorlar cok kotu seyler soyluyorlsr daha once pihti sttigi icin son gittifim doktor sen saatli bombasin basina her an hersey gelebilir filan dedi . Baya kotu seyler soyluyolar .. daha once pihti attığından durumum daha kötüymüş
Genetik testim soyle
Faktor V H1299R (R2) HETEREZIGOT
Faktor XIII V34L HETEREZİGOT
B-FIBRINOJEN-455 G-A HETEREZIGOT
MTHFR C677T HETEREZIGOT

Birkac seyi atlamisim tekrar düzenledim

Merhaba araniza bende katılabilirmiyim benim daha once 2014 eylül ayinda dogum kontrol hapi yuzunden sag bacaktan akcigerime pihti aatti yogun bakimds yattim 4 gun ölümden döndüm ardindan 6 ay coumadin kullandim ve ardindan doktor tatafindancorssprin omur boyu kullanmama karar verildi . Durumumu bildigim için dusugum yok genetik testim de 4 gen heterezigot cikti . Susn ilk gebeligim 25 yaşındayım 14 hafta 1 gunluk gebeyim . Keseyi gorur gormez doktod igne baslsdi 06 ml oksopar ve 100 mg corasprin . Boyum 176 kilom 76 idi 80 oldu . 80 olunca doktor 08 ml e cikardi yeni. Yarin heyet raporumu degistirip 08 e gececgim . 08 ml piyasada bulunamadigi icin 04 ml gunde 2 kezz kullanacagim ayni etkiyi yapacakmis . Henuz duzgun doktor bulamadim arastirmadayim . Boyle doktorlar cok kotu seyler soyluyorlsr daha once pihti sttigi icin son gittifim doktor sen saatli bombasin basina her an hersey gelebilir filan dedi . Baya kotu seyler soyluyolar .. daha once pihti attığından durumum daha kötüymüş
Izmirde yasiyorum bu arada gebelikten once corasprin kullanıyordum gebelikle bırlıkte suan kullandıklarım 04 ml oksopar x 2 ( sabah aksam ) , euthrox 25 mg ( tiroidlerde sorun cikti hamilelikte ve hasimato cikti ) , gyno ferro sanol , decavit , omega vita mineral kullaniyorum
Genetik testim soyle
Faktor V H1299R (R2) HETEREZIGOT
Faktor XIII V34L HETEREZİGOT
B-FIBRINOJEN-455 G-A HETEREZIGOT
MTHFR C677T HETEREZIGOT

İğne kullandığınız müddetçe allahın izniyle bişey olmaz pıhtı atıp kurtulan sonra çocuğu olan insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…