Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar b12 vitamini kullananiniz illaki vardir dusuklerden dolayi.benim iki bebegiminde kalbi durdu simdi 5 haftalik yine hamileyim.peritanolog benexol b12 verdi diger dr.onun icindeki etken maddesi sikintili dedi ocean b12 fisfis verdi.ikisi farkli dio kafam karisti.peritanalog sehir disinda diye ozellikle telden sordum benexol mu kullanayim diye evet dedi.ama burdaki dr yazmadi.aralarindaki tek fark benexol icinde b1 ve b6 vitaminlerinin de olmasi dusukler icin b12 disinda bu vitaminlerin onemi varmi acaba hangisini kullansam dogru yaparim kafamda deli sorular.artik kayip yasamak istemiyorum.kayip yasayan arkadaslar sizin gorusleriniz cok onemli nolur bir seyler yazinda kafamda netlessin bu durum.siz b12 ne kullaniyorsunuz.hamileligi baslarinda benexol kullanan oldumu.simdiden tskler cvplariniz icin☺

Alyaliya Alyaliya canım sonucum çıktı.Pazartesi 13 tü.Lekelenmem çarşambadan beri devam ediyor arada yok oluyor ama hep renk aynı soluk kahve pas renginde 🙄

Eklentiler

• IMG_20200911_205940.jpg
    IMG_20200911_205940.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar b12 vitamini kullananiniz illaki vardir dusuklerden dolayi.benim iki bebegiminde kalbi durdu simdi 5 haftalik yine hamileyim.peritanolog benexol b12 verdi diger dr.onun icindeki etken maddesi sikintili dedi ocean b12 fisfis verdi.ikisi farkli dio kafam karisti.peritanalog sehir disinda diye ozellikle telden sordum benexol mu kullanayim diye evet dedi.ama burdaki dr yazmadi.aralarindaki tek fark benexol icinde b1 ve b6 vitaminlerinin de olmasi dusukler icin b12 disinda bu vitaminlerin onemi varmi acaba hangisini kullansam dogru yaparim kafamda deli sorular.artik kayip yasamak istemiyorum.kayip yasayan arkadaslar sizin gorusleriniz cok onemli nolur bir seyler yazinda kafamda netlessin bu durum.siz b12 ne kullaniyorsunuz.hamileligi baslarinda benexol kullanan oldumu.simdiden tskler cvplariniz icin☺
Evet ben devamlı kullanıyorum hem gebelik öncesi hem gebelikte kullandım benixol.banada perinatolog verdi

Evet ben devamlı kullanıyorum hem gebelik öncesi hem gebelikte kullandım benixol.banada perinatolog verdi
Peritanolog uzakta oldugu icin burdaki kadin dogumcu yazmadi onu bana icindeki etken maddesi sikintiliymis Kafam karisti.neden illaki benexol diye tuttrudu acaba peritanalog baska metilkobalamin b12 var halbuki.bilgin varmi cnm kac haftaliksin sen.

Kac dusugun var cnm .pihtilasman da var sanirim
5 kaybım var evet pıhtılaşmam var.benim perinatolog prof.yani basit bi kadın doğumcudan daha fazla şey bildiğini düşünüyorum.Genellikle bazı doktorlar bazı ilaçların reklamını yapıyor ve onlardan prim alıyor diye biliyorum belki önerdiği ilaç firmasıyla ilişkisi vardır.

Haklisin cnm anlasiyorlar evet.kafam karisti ister istemez.insallah tez zamanda bebegini alirsin kucagina.kac haftaliksin cnm

7+5im şu an.Kafan karışmasın hiç bence yine hepsi aynı kapıya çıkıyor.Senin hangi genlerde problem var
4g 4g mutasyon orta derecede onemli buldular.677 1298 hetorozigot ona onemsiz dendi.ama bir prof yasayan ilk kiz cocugum oldugunu duyunca cok sasirdi.normalde erkek cocuklarindan sonra oluyormus benim yasadigim.halbuki kizimda hic sorun yasamamistim.

4g 4g mutasyon orta derecede onemli buldular.677 1298 hetorozigot ona onemsiz dendi.ama bir prof yasayan ilk kiz cocugum oldugunu duyunca cok sasirdi.normalde erkek cocuklarindan sonra oluyormus benim yasadigim.halbuki kizimda hic sorun yasamamistim.
Evet çok önemli değil ama burada tek gende olsa sıkıntı çıkabiliyor bünyeye göre.benim faktör5leidende falan da sorun var her gebelikte iğne vuruldum ama yine de kaybettim.

Amin inşallah, hepimiz😊
Bana genelik başlar başlamaz iğne ve steroid ilaç başlandı. İğneden 5 gğn sonra kan testi verdim pıhtılaşma düzeyime bakıldı, iğne yetmediği için dozum yeniden ayarlandı. Şu an 0.6x2 olarak devam ediyorum. Gebelik öncesi aspirin b vitamini ve folik asit kullanıyordum. Steroid 13-15 hafta gibi kesildi. İğne ve klaisk hamile vitaminleri ile devam ediyorum. Benim pıhtılaşma düzeyim yğksek, belki sizinki daha hafifitir.
Sizin hangi genler pozitif ayrıca pıhtılaşma için kan testini prof bir hematoloğa gittim öyle bişey yok dendi size kim yaptırdı bu testi?

Sizin hangi genler pozitif ayrıca pıhtılaşma için kan testini prof bir hematoloğa gittim öyle bişey yok dendi size kim yaptırdı bu testi?
Arkadaşın doktoru benim de doktorum.o yüzden o görmezse diye ben cvplamak istedim.Bizim doktorumuz prof.dr.mustafa başbuğ.Kendisi kayseride.doz testinin adı antifaktör testidir.O doktorun cahilliği olmuş biraz.

Bu arada testi biz özel bir laboratuvarda yaptırıyoruz.yani hiç devlette ya da özel bir hastanede yaptırmadım.

ben bu yaşıma kadar hıc bılmıyodum.Ailemde de kimsede yok annem kardeşim vs gebelıklerı hıc sıkıntk olmadı.Tüp bebek olunca didik incelendım kendılıgımden kalsam belkı bılmeyecektım bile heterozıgot ıcın evet yatkınlık dıyolar ama tüp bebekte kullanılan ilaçlarda pıhtılasmayı artırıyomus zaten..henuz transferım olmadı adet olmayı beklıyorum olunca sanırım yenıden başlayacam kan sulandırıya sigara ıcmıyorumm tek tedorgınlıgım gebe kalmadıgım ıcın hamıle olunca gercekten cok sevınecektım ama sanırım tedırgınlıgım hıc bıtmeyecek saglıkla kucagıma alıncaya kadar buna uzuluyorum😥
Seni okadar iyi anlıyorumki benimde durumum aynı😢

Aaa maşallah çok güzel olması gerektiği gibi değer.progestan kullan canım.
Canım dediğim gibi doktor progestan verdi.Bugün sabah kalktığımda beri 3-4kez WC gittim ama kanama gelmedi..belki gün içinde gelir ama henüz yok doktorum yinede progestan alalım dedi.Kese için 28 i dedi.

Canım dediğim gibi doktor progestan verdi.Bugün sabah kalktığımda beri 3-4kez WC gittim ama kanama gelmedi..belki gün içinde gelir ama henüz yok doktorum yinede progestan alalım dedi.Kese için 28 i dedi.
Çok şükür aman olmasın.21i pazartesi vijanadan görülür kese.o bebeği de görmek için garantiye almış

Arkadaşın doktoru benim de doktorum.o yüzden o görmezse diye ben cvplamak istedim.Bizim doktorumuz prof.dr.mustafa başbuğ.Kendisi kayseride.doz testinin adı antifaktör testidir.O doktorun cahilliği olmuş biraz.
Cnm benexol u hergun 1 adet aliyorsun dimi su anda..folik asit ne kullaniyorsun

Evet çok önemli değil ama burada tek gende olsa sıkıntı çıkabiliyor bünyeye göre.benim faktör5leidende falan da sorun var her gebelikte iğne vuruldum ama yine de kaybettim.
Ben igneye de basladim daha kalp atislarini duymadan iyi mi yaptim bilmiyorum.oksapar coraspin benexol ve folidoce kullaniyorum umarim hepsi bir arada sikinti cikarmiyordur.

Back