Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benim adete 3 gün vardı markete gitmiştim dönüşte bi ıslaklık hissettim elimdeki poşetlerde çok ağır değildi ama zorlanarak yürümüştüm.tuvalette baktım pembe kahve arası bi suydu peçeteye geldi o şekilde.

beta degeriniz o kadar azsa yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum.adete 3 gun varken yasamistim bende kahverengiydi hatta adet oluyorum zannetmistim.rahat olun bence.hayirli olsun

M maygirl__ Canım benimde adete 3gun var ama bu her WC ye gittiğimde idrarda değil ama pecetede akıntı şeklinde değil sulu kıvamda birşey..Çok umudum yok ama beta hcg ile bakicaz artık artiyormus düşmüş mü..
Alıntı

Size nasıl bir tedavi uygulandı? Bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Selam kızlar yarın tekrar beta için kan vericem adete 5-6 Max 7gun önce kan testim 13 cikmisti.
Yani pazartesi günü.
Cuma yani yarın kan vericem.
Adetten 2-3gün önce başlayan soluk kahverengi sulu kanama gibi bişey olmuştu ara ara geliyor bazen gelmiyor.Ama o gelirken bel ağrım kuyruk sokumu ağrısı sırt ağrısı oluyor ara ara.
Kimyasaldan şüpheleniyorum ama bir umut bakalim.
Pazartesi günü yaptığım idrar testiyle şuan akşam yaptığım idrar testi eğer kanama kimyasaldan olsaydı bu test böyle hafif koyulaşır mıydı bilmiyorum.Ama normal şartlarda adetim yarın yada en geç pazartesi hala silik olmasi da şüphelendiriyor kimyasalı kanıtlar gibi.Siz ne diyorsunuz?Resimlerde üstteki Adete 5gün kala alttaki1-2gun kala.

Eklentiler

• 1599747878035.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 40
Canım maşallah koyulaşma olmuş.ağrılar şu an bile bende var o yüzden onu belirti olarak görme.bu biraz döllenmeyle alakalı bir durum.ben adetten hemen sonra yumurtlamışım o yüzden benim değer yüksekti.ama bu şekilde olanlarda var.Senin akıntın aspirin kaynaklı da olabilir.Ama keşke iki güne bir kan verseydin.

Çalıştığım için gidemedim canım Doktorum aynı yerde ver dedi o gün sağlık ocağında vermiştim aniden sabah gidince..
Coraspirin bende kanama yapmış sa fazla mı gelmiş oluyor canım.Yani bu durumda mesela değerim yükseldi diyelim beta değerim..kesede görüldü diyelim coraspirini biraktirip iğne ile devam ettirirler mi acaba??
Pazartesi 13 tü ya 3günde bir 2kat artıyorsa Çarşamba 26,cuma yani yarın 52 ve üstümü olmalıböylemi hesaplaniyor..
Birde hastanede ilk ignemi vurulduğumda göbeğim morardı.
Ama ben dün vururken bir kaç video izledim hani iki elinizle sıkıştırıyoruz ya deriyi iğneyi sonuna kadar soktuktan sonra videoda elinle sıkıştırılan deriyi birakip ilacın tamamını enjekte ediyordu ...bende öyle yaptım morarmadı acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm

Düşük tehdidi olursa aspirini bıraktırıyorlar bitince tekrar başlatıyorlar.ama iğne bıraktırılmaz sanırım onu bilmiyorum.Evet doğru hesapladın yarın 50li sayılarda olması lazım.iğne morartıyor canım benimde morarıyor yani bir gün birşey olmazken diğer gün morarıyor.Bugün bana doktor derinin altından çaprazlama yap dik vurma o morartır dedi.45derecelik açıyla yani.onu da nasıl ayarlayacaksak

Valla iğne pek yakmadı ama kendim vurunca garipsedim biraz bide morarmayinca yanlışlık mı yaptım bir yerde dedim bendeYanlız o iğneyi batirirken o süre çok uzun geldi bı türlü sokamaidk iğneyiBen henüz yeni vurunduğum için 45derecelik acılar profesyonellik ister

Canım kan verdin mi

Sen iyisin ama demi.sıkıntın yok değil mi
Ben iyiyim canim..Ped koydum bilerek idrarda birşey yok sadece öyle arada gelen o soluk kahve leke gibi şeyler var.Kuyruk sokumumda tahmini döllenmeden beri ağrı var hala var anlayamadım nedense.Arada kasık ağrısı ama hafif..Bakalım Allah'tan herşey..

Size nasıl bir tedavi uygulandı? Bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Amin inşallah, hepimiz
Bana genelik başlar başlamaz iğne ve steroid ilaç başlandı. İğneden 5 gğn sonra kan testi verdim pıhtılaşma düzeyime bakıldı, iğne yetmediği için dozum yeniden ayarlandı. Şu an 0.6x2 olarak devam ediyorum. Gebelik öncesi aspirin b vitamini ve folik asit kullanıyordum. Steroid 13-15 hafta gibi kesildi. İğne ve klaisk hamile vitaminleri ile devam ediyorum. Benim pıhtılaşma düzeyim yğksek, belki sizinki daha hafifitir.

Pihtilasma duzeyin ne senin cnm merak ettim.0.6x2 bayagi fazla vermisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…