- 28 Aralık 2014
- 1.584
- 1.832
- 333
evet canım 2 aylıktı banada öyle dediler ama ben her halükarda iğne kullanıcamGözümden kaçmış 2 ayrılmış. Çok geçmiş olsun
seninde mi düşük olduMerhabalar benim genetik sonucumla aynı sonuçumuz. Bana sad3ce aspirin kullan dedi doktor pek de önemsemediler açıkçası. Sizin bebeğiniz kaç aylıktı kalbi durdugunda
evet seval taşdemir arkadaşımada yapmıştı doğurdu suan saglıklı bebegideBen geçen ay denedim olmadı bu ay da deneyeceğim canım. PAİ 4G75G ve mthfr c677 heterozigot benim. Lupus ANA falan normal değerlerde. Ankarada iki profa gittim bağışıklık aşısı olayına sıcak bakmıyorlardı. İsimlerini özelden yazarım. İstanbulda Seval Taşdemir yapıyo sanırım bu bağışıklık aşısı olayını. Bir de serum tedavisi falan duydum ama o konularda net bir bilgim yok
Aşı yerine kortizon da veriliyor.Bi çok doktor şimdi az miktarda 3 ay boyunca kortizonla bağışıklığı destekliyor.evet seval taşdemir arkadaşımada yapmıştı doğurdu suan saglıklı bebegide
hamile kalmadan önce kullandığın 100 mglık coraspindi dimi cnmTeşekkürler canım coraspin hamile kalmadan başladım..iğneye de gebeliği öğrenir öğrenmez Dr um Amasya da Gülbin yildiran
18 haftalıkken anomiler oldu bir de kimyasalseninde mi düşük oldu
Evet cnmhamile kalmadan önce kullandığın 100 mglık coraspindi dimi cnm
Ya bende 2 kürtajım oldu 2. Sinde herşeyi oluşmuştu ama 10 haftalık iken bile 6. Haftada kalmıştı kalp atışıda duyamamıstım genetik testimi teknik hatadan dolayı yapamamıslar yeniden verecem kan pıhtılasması testimde paylaşcam bakabilirmi herkes bi prof a gösterdim aklım mantıgım almadı diyoki kan pıhtılasmasına baktırmana gerek bile yok korunma bırakabilirsin kısacası diyorki hiç bir ilaç kullanma boş şeyler bunlar yine hamile kal belki ilerler belki yine düşer ben nasıl önlem almadan yine hamile kalayım siz soyleyin tecrubeli arkadaslar yardımcı olurmusunz?3 aydır beni takip eden perinatolog genetik test dşında bütün testleri yaptı genrtiğe gerek yok dedi. Şmdi hamile kaldım yine ons gittim bna gerek yok kan sulandırıcı ya dedi neden gerek duymuyorlar bilemedim ama ben risk ağlamazdım. Başka dr gttm o bana ipne ve coraspin başladı. 4+4 üm çarşamba kese için gdcm. Ben kullanın yda dr değiştirin derim.
Bazı doktorlar genellikle faktör 5leideni ve faktör 2 yi önemsiyor bazısı hiç önemsemiyor.Ama bence başka bir doktora daha gidin.özellikle perinatologla devam edin bundan sonraBakabilirmisiniz arkadaşlar ilaç kullanmam gerekiyormu çarsamba günü tıbbi genetğie gidecem tekrar sonucu gostermeye Prof aklımı karıstırdı
Ya perinatologa direk sıra alamıyorum kadın doğumcu kendisi mi yönlendiriyor yada nasıl sıra alabilirim bilgin varmıBazı doktorlar genellikle faktör 5leideni ve faktör 2 yi önemsiyor bazısı hiç önemsemiyor.Ama bence başka bir doktora daha gidin.özellikle perinatologla devam edin bundan sonra
Ben 2 doktor fikrini alarak ve dinleyerek kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum şuan keseyi gördük kalp atımı için haftaya dedi 5+4 üm şuan. Risk almayın bence başka doktor ile yol izleyin yds genetik sonuçlarını bekleyinYa bende 2 kürtajım oldu 2. Sinde herşeyi oluşmuştu ama 10 haftalık iken bile 6. Haftada kalmıştı kalp atışıda duyamamıstım genetik testimi teknik hatadan dolayı yapamamıslar yeniden verecem kan pıhtılasması testimde paylaşcam bakabilirmi herkes bi prof a gösterdim aklım mantıgım almadı diyoki kan pıhtılasmasına baktırmana gerek bile yok korunma bırakabilirsin kısacası diyorki hiç bir ilaç kullanma boş şeyler bunlar yine hamile kal belki ilerler belki yine düşer ben nasıl önlem almadan yine hamile kalayım siz soyleyin tecrubeli arkadaslar yardımcı olurmusunz?
Onu bilemiyorum ben genelde özel muayene tercih ediyordumYa perinatologa direk sıra alamıyorum kadın doğumcu kendisi mi yönlendiriyor yada nasıl sıra alabilirim bilgin varmı
Sizin kaç geninizde sorun vardı benimki şu an iğne kullandırmayı gerektirecek düzeyde mi acaba bilginiz varmıBen 2 doktor fikrini alarak ve dinleyerek kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum şuan keseyi gördük kalp atımı için haftaya dedi 5+4 üm şuan. Risk almayın bence başka doktor ile yol izleyin yds genetik sonuçlarını bekleyin
Sağlıkla kucagınıza alırsınız insallah rabbim hepimize yaşatır bu duyguyuBen 2 doktor fikrini alarak ve dinleyerek kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum şuan keseyi gördük kalp atımı için haftaya dedi 5+4 üm şuan. Risk almayın bence başka doktor ile yol izleyin yds genetik sonuçlarını bekleyin
Anladım ben bi araştırayım muğlada oturuyorum burada gittiği doktordan memnun kalan arkadaşlar varsa yazabilirler miOnu bilemiyorum ben genelde özel muayene tercih ediyordum
Amin inşallahSağlıkla kucagınıza alırsınız insallah rabbim hepimize yaşatır bu duyguyu
Bende herhangi bir önlem almadan korunmayı bırakmak istemiyorum aynı zorlukları tekrar yaşama düşüncesi bile korkutuyorAmin inşallahbende genetik test yapmadım bulunduğum yerde pandemiden dolayı genetik bölüm kapalıydı. Biz tamamıyla önlem amaçlı başladık.
Ya bende 2 kürtajım oldu 2. Sinde herşeyi oluşmuştu ama 10 haftalık iken bile 6. Haftada kalmıştı kalp atışıda duyamamıstım genetik testimi teknik hatadan dolayı yapamamıslar yeniden verecem kan pıhtılasması testimde paylaşcam bakabilirmi herkes bi prof a gösterdim aklım mantıgım almadı diyoki kan pıhtılasmasına baktırmana gerek bile yok korunma bırakabilirsin kısacası diyorki hiç bir ilaç kullanma boş şeyler bunlar yine hamile kal belki ilerler belki yine düşer ben nasıl önlem almadan yine hamile kalayım siz soyleyin tecrubeli arkadaslar yardımcı olurmusunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?