Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Teşekkürler cevaplar için. Ben genetik testlerimi tıbbi genetikten yaptırdım bana hiç bunlardan bahsetmediler. Gebe kalınca doktorunuz iğne başlar büyük ihtimalle dediler.
her doktor baska soyluyor malesef bu asamada iyi bir doktor bulmaniz onemli.kimisi tek bir heterozigot gene bile igne baslayirken kimi hic gerekli gormuyor.🤷‍♀️ ben sizin yerinizde olsam tibbi genetik bolumunu arardim sekretere bu degerlerin bakilmadigini ancak benim baktirmak istedigimi soylerdim.ona gore gelin gelmeyin derdi diye dusunuyorum

her doktor baska soyluyor malesef bu asamada iyi bir doktor bulmaniz onemli.kimisi tek bir heterozigot gene bile igne baslayirken kimi hic gerekli gormuyor.🤷‍♀️ ben sizin yerinizde olsam tibbi genetik bolumunu arardim sekretere bu degerlerin bakilmadigini ancak benim baktirmak istedigimi soylerdim.ona gore gelin gelmeyin derdi diye dusunuyorum
Aslında direkt doktorla konustum bana 4g 4g için burada büyük sıkıntı var dedi. Ama protein s vs bir sey söylemedi. Gebe kalırsam perinatolog bulacagım ve onun yönlendirmesi ile gerekirse baktıracağım. Gittiğim doktorun fikrini değiştireceğini sanmıyorum maalesef ☹️

Aslında direkt doktorla konustum bana 4g 4g için burada büyük sıkıntı var dedi. Ama protein s vs bir sey söylemedi. Gebe kalırsam perinatolog bulacagım ve onun yönlendirmesi ile gerekirse baktıracağım. Gittiğim doktorun fikrini değiştireceğini sanmıyorum maalesef ☹
Benim de pai 4g 4g sadece aspirin verdi kullanmama için önemli değilmiş doktor öyle dedi ancak tatmin olmadım. Adam akıllı perinatolog bulmak lazim

Hemen başladım ben, be kadar erken o kadar iyi. Sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah.

Merhaba, arkadaş lupusla ilgili yazmış zaten. Benim de iki kaybım var hem lupus değerim yüksek hem de faktör 5-12 mutasyonum var. Daha bilgili olur diye düşünerek tüp bebek yaptırmama rağmen tüp benek ızmanı bir dr seçtim. Ancak iki kez bebeğimi kaybettim. İknci düşüğümün de doz yetersizliğinden olduğunu öğrendim. 3. Gebeliğimde perinatoloji uzmanına gittim. Hem ilaç dozumu kan testi ile emin olarak ayarladı hem de bağışıklık sistemine yönelik steroid kullandım.
Özetle size önerim perinatoloji uzmanına test sonuçlarını göstermeniz. Beneğinize Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle 😊
Merhabalar doktorunuz nerde?

Aslında direkt doktorla konustum bana 4g 4g için burada büyük sıkıntı var dedi. Ama protein s vs bir sey söylemedi. Gebe kalırsam perinatolog bulacagım ve onun yönlendirmesi ile gerekirse baktıracağım. Gittiğim doktorun fikrini değiştireceğini sanmıyorum maalesef ☹

merhaba, perinatologa gebelik öncesi gitmenizi öneririm. bazı testlerin sonuçları gebelikte yanıltıcı olabiliyor, önceden giderseniz eksik testiniz varsa yaptıracak zamanınız olur. ayrıca gebelik öncesi detaylı bir muayeneden geçmiş olursunuz, rahim şekli vb pek çok şeye baktılar.

Merhabalar doktorunuz nerde?

Kayseri. tıp fakültelerinde perinatolog bulmanız kolay olabilir belki

Kizlar anlayan var mı lütfen ilgilenebilir misiniz.

Eklentiler

• 20200828_143457.jpg
    20200828_143457.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 59
merhaba bayanlar nasılsınız
mthfr de heterozıgot taşıyıcı oldugum için oksapar 6000 lıkten kullanmak zorundayım ankara da oturuyorum 19 haftalık gebeyim elimde çok az iğnem kaldı elinde iğne olan eczane var mı bildiğiniz ankaraya yakın başka sehırlere de gidip alabilirim o derece acil bir durumum var
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
hepinize hayırlı gunler dılıyorum
Merhabalar bizim ki benziyor sanki , siz sonuçtan anlıyor musunuz

Eklentiler

• 20200828_143457.jpg
    20200828_143457.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 55
Hemen başladım ben, be kadar erken o kadar iyi. Sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah.

Merhaba, arkadaş lupusla ilgili yazmış zaten. Benim de iki kaybım var hem lupus değerim yüksek hem de faktör 5-12 mutasyonum var. Daha bilgili olur diye düşünerek tüp bebek yaptırmama rağmen tüp benek ızmanı bir dr seçtim. Ancak iki kez bebeğimi kaybettim. İknci düşüğümün de doz yetersizliğinden olduğunu öğrendim. 3. Gebeliğimde perinatoloji uzmanına gittim. Hem ilaç dozumu kan testi ile emin olarak ayarladı hem de bağışıklık sistemine yönelik steroid kullandım.
Özetle size önerim perinatoloji uzmanına test sonuçlarını göstermeniz. Beneğinize Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle 😊
Merhaba ilaç dozunuz kaçtı ne kullandınız aynı durumdayız😌

Şu anda 76 ilk dönem başka bir dr 4000 vermişti virüsten dolayı Kendi dr randevu verememişti ondan randevu aldığım hafta 6000 e geçirdi senin kilona 4000 az dedi 70 ile başlamıştım sanırım
Çok teşekkür derim canım bu doz konusu çok kafamı kurcalıyor benim kesin 0,8 o zaman 76yım çünkü🤔 Allah hamileliğini kolay bir şekilde geçirmeni evladını sağlıkla kucağına almanı inşAllah nasip eylesin canım🌷amin

Merhaba arkadaşlar hepimizin allah yardımcısı olsun.hepimizin kimilerinin çok kolay elde ettiği yavrularını biz ne zorluklarla elde etmeye çalışıyoruz.bende normal yolla hamile kalamıyorum tup bebekle 2 kere kimyasal geçirdim.benim homosistenim düşük.mthfr677c ve mthfr1298a ve pal-4g/5g5 hgeterizigot mutasyonum var.boyle olup çocuk sahibi olanlar nasıl bi tedavi uyguladınız ve doktorunuzu öğrenebilir miyim.son kez denemek istiyorum tup bebek.simdiden çok tesekur ederim.

Back