Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Slm kızlar ben pazartesi kürtaj olucam. Kan pistilasmasina yatkinlik var ama 3 kimyasal simdide 5+5 haftadan sonra gelisemeyen bir gebeligim var. Gebelii oncesi coraspin 100 lük ,gebeligi öğrenir öğrenmezde kan sulandirici ignelere basladim. 1 tane 6 yasinda oglum var onda hic problem yasamamistim. Benim size tavsiyem eger böyle bir probleminiz varsa hamile kaldiktan sonra 1 sefer bile olsa periodontoloja görünmeniz cünkü ben bir tüp bebek merkezini aradim ve bana şunu söyledi senin gibi geçmisi olan hastalara genelde ilaç doju ayarlamasi yapiyoruz tüp bebek yapmaya gerek olmuyor dedi. Yani kan sulandirici yeterli gelmemis olabilir. Belki bu isin uzmanina gitseydim şimdi kürtaj olmak zorunda kalmayabilirdim.

Canım çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin tamamına erdirsin inşAllah en kısa zamanda.. üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değil biliyorum benim de başıma geldi.. Ama teselli olacak çok önemli 2 şey var ki hamile kalabiliyorsun ve de sorunun ne olduğunu düşüklerin neden olduğunu ögrenmiş bulunuyorsun çok şükür Yalnız tüp bebek merkezinin söylediğini tam anlayamadım daha hamile kalmadan mı kan sulandırıcıya başlatıyorlar bu sekilde mi tüp bebeğe gerek kalmadan gebelik oluşuyormuş bir de bana dr'um 0,4'lük igne vereceğini söyledi bu da bana az geldi sizin kaçlıktı kaç kilosunuz ben de çok tedirginim

Canim tesekkur ederim. Tüp bebek merkezi bana belki tüp bebek yapmayiz dogal yolla gebe kalinca ilac dozaji ayarlariz dedi. Benim kilo 90 bana hibor 5000 lik 0.2mlverdi israrla sordum yetermi diye yeter dedi. Bilmiyorum nasip degilmis

Canim benim 2 yil önce ozelde 1150tl ye yapildi. Devlettede yapitirabilirsin kadin dogum icin. Bence eger belli bir yaş varsa ve kürtaj kimyasal varsa mutlaka yapilmali.kadin dogum bölumu yaptiriyor
Artık haile kalınca isterim doktorumdan şimdi istesemde randevu bulamam ona Zeynep Kamil'e gidiyorum ben. Hemde bana baya uzak . Sende temiz çıktı sanırım. Bu düşüklerin sebebi pıhtilaşma dedğil. Ben dokotra direk pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum mu demeliyim. Doktorum zaten biliyor bir kürtaj yaşadığımı.

Yaa şimdi birde kafamı buna takıp sitres yapmak istemiyorum. Zaten korunma sürecindeydim. İŞte bu ikinci ay bıraktık korunmayı. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla tutar. Bebek patolojiye gitti. Bana temiz pataloji sonucunuz denildi. Gebe kalsam onun test sonucu develtte aylar sonra çıkıyormuş zaten yine mejbur özelde yaptıracğım. Fiyat araçtırmakta fayda var sanki

periodontolok benim bildiğim dişle ilgili canım.

.
Ben de bebeğim karnımda ölünce genel anesteziyle kürtaj oldum. Yine genel anestezili rahim filmi çekildim. Ama bu çok fenaydı. Polip varmış. Umarım bu sefer anestezili yapar işlemi.
Yaa benimde bebeğim 6 haftalık kalp atışları oluşmadan öldü ve anesteziyle kürtaj oldum. Yaşım 38 neden doktorum bana hiç pıhtılaşma olabilir vs demedi ya şan çok üzgünüm. Bir de bu çıktı şimdi.

Bende pirtilasma cikti canim 3 gende. Oglumda hic problem olmamisti

D Olur öyle şeyler. Ben şimdi kadın doğuma randevu alıcam sanırım onlar mı beni sevk edecek buraya olmadı bakayım bir yaaa ayy nasıl moralim bozuk bilemezsin şuan

Canim devlette 3 tane kimyasal veya kürtaj olunca bakiyorlar direkt olarak kadin dogum doktoru bu testi yaptirabiliyor. Eger hamile kalirsan o bolüme gidip oraninda fikrini alabilirsin. Cünkü bebege giden kan damarlarina kan akışına falan bakiyorlarmis. Benim bir arkadasimin 2 kimyasali vardi doktora rica etti yasim var daha fazka riske girmek istemiyorum diye doktoruda yardimci oldu. Yani 3 tane olmasini beklemekte cok acımasizlik.

Aynen çok acımasızlık. Birde yaş var beklemek gibi bir lüksüm de yok. Zaten gebe kalsam direk odoktora gideceğim. O olmaz gerek yok derse başka bir hastaneye gidip yalan söylicem mejburen 2 düşüüğüm var dicem yapılmasını istiyorum dicem. Develette aylarca beklenmiyor dimi sonuç için onunda bir anlamı olmaz yoksa. Zeynep Kamil de var ben gördüm o polikiliği genetik bilmemne yazıyordu girişte. ama kadın doğum oraya sevk etmeden bakmazlar gibime geliyor.

Şimdi zeynep kamile baktım randevu için. Tıbbi genetik diye ayrı bir bölüm var randevu alınabilen. Ordan bir randevu alsam mı acaba Kadın doğuma gitmeden direk gitsem

Şimdi zeynep kamile baktım randevu için. Tıbbi genetik diye ayrı bir bölüm var randevu alınabilen. Ordan bir randevu alsam mı acaba Kadın doğuma gitmeden direk gitsem
Gidebilirsiniz. Biz gittik. Yaparlar testlerinizi. En az 1 yıldır çocuğunuz olmuyorsa yapıyorlar. Sonuçlar 1 ya da 1.5 ayda çıkıyor.

Gidebilirsiniz. Biz gittik. Yaparlar testlerinizi. En az 1 yıldır çocuğunuz olmuyorsa yapıyorlar. Sonuçlar 1 ya da 1.5 ayda çıkıyor.
Ben 2019 Aralıkta kürtaj oldum. Ondan sonra Şubat ayında Histereskopi oldum 3 ay korundum. 2 aydırda çalışmalara devam ediyoruz. 38 yaşındayım zaman aleyhime işliyor Bir oğlum var 6 yaşında ona kardeş istiyoruz. sonuç da geç çıkıyormuş ama özele verecek o kadar bütçem yok malesef baya baya pahalı rakamlar gördüm özellerde.

Zeynep kamile randevu alıp gidin. Zaten genetik fazla kalabalık olmuyo alabilirsiniz randevuyu hemen. Ama kadın doğumda da yapıyorlarmış arkadaşın dediğine göre. Sen ikisine de al biri olmazsa diğerinde baktırırsın

Cevap için teşekkür ederim.

Genetikten her zaman randevu bulabilir miyiz mesela. Ben bugün genetikten randevu aldım. ama Kadın doğumda benim doktorumun randevuları dolu alamadım. Eğer gerekirse öncesinde kadın doğumdan randevu isterler falan onların işine belli olmaz bence işlerine geldiği gibi davranıyorlar devlet hastaneleri başlarından atmak için kadın doğum siiz sevk etsin öyle gelin derlerse birde onun içn aytrıca izin al olacka. en iyisi kadın doğumdan randevu yakalamak. Eğer ki tıbbi genetikte randevu oluyorsa sürekli o kolay. Ben bugün aldım mesela

Yok canim devlettede özeldede ortalama ayni zamanda sonucu cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…