- 19 Eylül 2014
- 2.549
- 2.412
- 133
- 36
Hayır kullanmadım hamile kalınca başladıkgebelik öncesi coraspirin kullandınız mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kullanmadım hamile kalınca başladıkgebelik öncesi coraspirin kullandınız mı ?
Evetfirmadan kastınız koçak farma mı
Hap kullanıyorum canimecopirin iğne mi hap mı canım
Firmayı nasıl arıyoruzÇok teşekkür ederim, pazartesi ilk iş arayayım ben de, inşallah size de gelir hemen
24.haftadayım hala karından yapıyorumMerhaba kızlar, iğneyi kaç aya kadar göbekten yaptınız?
Canım arayıp ne dicezMerhaba ilaç firmasını arayın ve bulunduğunuz şehirde size yakım bir eczane , eczanenin çalıştığı ecza deposunun adını verin o şekilde üç kutu gönderiyorlarmış diye duydum ve aradım henüz gelen giden yok ama Bilgi vermek istedim
Peki iğnenin hepsini sokuyor musun canım24.haftadayım hala karından yapıyorum
İnanma canım bunu önemseyen başka doktor bul.Çok yabancı kaynak araştırdım iğne kullanılmalı diyorlarMerhaba herkese bazı kadn dogum doktorları gebelik boyunca iğne vurulcaksın göbekten diyor bugün tüp bebek doktoruma gösterdim önemli bi sorun olmadıgnı söyledi bu tür durumlarda coraspirine başlatıyormus iğneden hiç bahsetmedi bile kime inancagımı şaşırmış durumdayım en iyisi riske atmayıp iğne vurulmak bana göre (yaşadığım 2 aylık bebeğin kalbinin durmasının sebebi bu olmadıgını söyledi doktor)
Boş yere endişe etme canımDr ım bebeğe denk getiremezsin sonuna kadar göbekten yapabilirsin dedi. Ancak ben endişe ettiğim için 21. Haftadan beri tamamen bacağa geçtim. Zaten günde iki iğne olduğu için bacak göbek dönüşümlü yapıyordum ben bir süredir.
3 te 1 ini sokuyorum canım.Sonucta amaç içine enjekte etmekPeki iğnenin hepsini sokuyor musun canım
Evet ben de son zamanlarda öyle yapıyorum ama bazen hepsi giriveriyor tamam canım sağolİnanma canım bunu önemseyen başka doktor bul.Çok yabancı kaynak araştırdım iğne kullanılmalı diyorlar
Boş yere endişe etme canım
3 te 1 ini sokuyorum canım.Sonucta amaç içine enjekte etmek
Canım firmayı aradin mi ? Bir de 10 güne kadar yeniden dağıtılmaya başlayacakmış diye duydumKızlar kan sulandırıcım bitmek üzere ama hiçbir yerde yok yok yoksürekli dalıp gidiyorum moralim çok bozuk.Ne yapacağım bebeğim onsuz yaşayamaz ki
Firmayı aramadım canım yarın arayayım diyorum ama eczane başkasına verir mi ki gelse bile onu nasıl garantiliyoruz.Bana da bugün üretimi yok gelmez dedilerCanım firmayı aradin mi ? Bir de 10 güne kadar yeniden dağıtılmaya başlayacakmış diye duydum
biraz yavaş sok canım cok bastırma.Öyle girmeyen yeri de zorlama geri çek başka yere dene morartmaEvet ben de son zamanlarda öyle yapıyorum ama bazen hepsi giriveriyor tamam canım sağol
Hayır hamilelere 3 kutu ıstedikleri eczaneye yolluyormus firmaFirmayı aramadım canım yarın arayayım diyorum ama eczane başkasına verir mi ki gelse bile onu nasıl garantiliyoruz.Bana da bugün üretimi yok gelmez dediler
Ya bazen korkak vuruyorum ondan hızla sokuveriyorum farkında olmadan:)yavaş sokmak mantıklıbiraz yavaş sok canım cok bastırma.Öyle girmeyen yeri de zorlama geri çek başka yere dene morartma
Merhaba ben durumu anlattım iğne kullanmam gerektiğini ama maalesef göndereceğiz demelerine rağmen hala göndermedilerCanım arayıp ne dicez
Koçak ecza firmasının numarasını arıyoruzFirmayı nasıl arıyoruz
Doktorunuza sorun Hibor adlı iğne kullansam olur mu diye bu muadiliymiş ve eczanelerde bulunuyorKızlar kan sulandırıcım bitmek üzere ama hiçbir yerde yok yok yoksürekli dalıp gidiyorum moralim çok bozuk.Ne yapacağım bebeğim onsuz yaşayamaz ki
Canım çok tşk ederim bu verdiğin bilgi için Allah razı olsunHayır hamilelere 3 kutu ıstedikleri eczaneye yolluyormus firma
Hibor kullanabilirsin dedi ama o da yokki eczanelerdeDoktorunuza sorun Hibor adlı iğne kullansam olur mu diye bu muadiliymiş ve eczanelerde bulunuyor