Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba herkese bazı kadn dogum doktorları gebelik boyunca iğne vurulcaksın göbekten diyor bugün tüp bebek doktoruma gösterdim önemli bi sorun olmadıgnı söyledi bu tür durumlarda coraspirine başlatıyormus iğneden hiç bahsetmedi bile kime inancagımı şaşırmış durumdayım en iyisi riske atmayıp iğne vurulmak bana göre (yaşadığım 2 aylık bebeğin kalbinin durmasının sebebi bu olmadıgını söyledi doktor)
İnanma canım bunu önemseyen başka doktor bul.Çok yabancı kaynak araştırdım iğne kullanılmalı diyorlar
Dr ım bebeğe denk getiremezsin sonuna kadar göbekten yapabilirsin dedi. Ancak ben endişe ettiğim için 21. Haftadan beri tamamen bacağa geçtim. Zaten günde iki iğne olduğu için bacak göbek dönüşümlü yapıyordum ben bir süredir.
Boş yere endişe etme canım
Peki iğnenin hepsini sokuyor musun canım
3 te 1 ini sokuyorum canım.Sonucta amaç içine enjekte etmek

Kızlar kan sulandırıcım bitmek üzere ama hiçbir yerde yok yok yok😞sürekli dalıp gidiyorum moralim çok bozuk.Ne yapacağım bebeğim onsuz yaşayamaz ki

İnanma canım bunu önemseyen başka doktor bul.Çok yabancı kaynak araştırdım iğne kullanılmalı diyorlar

Boş yere endişe etme canım

3 te 1 ini sokuyorum canım.Sonucta amaç içine enjekte etmek
Evet ben de son zamanlarda öyle yapıyorum ama bazen hepsi giriveriyor tamam canım sağol

Canım firmayı aradin mi ? Bir de 10 güne kadar yeniden dağıtılmaya başlayacakmış diye duydum
Firmayı aramadım canım yarın arayayım diyorum ama eczane başkasına verir mi ki gelse bile onu nasıl garantiliyoruz.Bana da bugün üretimi yok gelmez dediler😞

Back