Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ya bazen korkak vuruyorum ondan hızla sokuveriyorum farkında olmadan:)yavaş sokmak mantıklı 😁
Yok canım korkma iğneden öyle yaparsan morartırsın sakince iğneyi sokmaya çalış baktın girmiyor geri çek başka bir yere dene mutlaka anlarsın bazı yerler acımıyor hemen içine alıyor

Herkese merhaba, ben de mthfr heterozigot taşıyıcıyım. İlk bebeğimi Nisan ayında 8 haftalık kaybettim. İkinci için çalışmalara başladım, sizler kürtaj sonrası ne zaman hamile kaldınız, ilk denemem de olmadı bu ay, acaba rahim kendini daha toplamadı mı diyorum? Herkese Allah sağlık versin bu arada

Herkese merhaba, ben de mthfr heterozigot taşıyıcıyım. İlk bebeğimi Nisan ayında 8 haftalık kaybettim. İkinci için çalışmalara başladım, sizler kürtaj sonrası ne zaman hamile kaldınız, ilk denemem de olmadı bu ay, acaba rahim kendini daha toplamadı mı diyorum? Herkese Allah sağlık versin bu arada
Canım ben iki kere adet oldum sonra dener nenemez hamile kaldım

İlaç olayı bir süre daha başımızı ağrıtacak galiba 🥺 covid pozitif hastalarda pıhtılaşma arttığı için onlarada kullanılmaya başlamış. Dün sabah ntv sabah haberlerine tweet atmış bizim gibi bir arkadaş. İğne bulamıyoruz diye, mesut yar programda okudu. Acaba böyle tweetlerle falan da sesimizi duyurur muyuz ki 😓 acil durumundayız yani

merhabalar aranıza yeni katıldım. bende 1 sağlıklı doğum 2 düşükten sonra MTHFR A1298C heterozigot olduğumu öğrendim. şuan 4 haftalık hamileyim ve iğne kullanmaya başladım. daha herşeyin başındayım ama çok tedirgin bir başlangıç oldu. şuan sadece iğne ve folik asitle devam ediyorum ama bunun yeterli olup olmadığından kuşkularım var. sonuçta iğne +hap kullananlarda var.acaba sadece iğnenin yeterli olduğunu bir testle öğrenebilir miyiz?

merhabalar aranıza yeni katıldım. bende 1 sağlıklı doğum 2 düşükten sonra MTHFR A1298C heterozigot olduğumu öğrendim. şuan 4 haftalık hamileyim ve iğne kullanmaya başladım. daha herşeyin başındayım ama çok tedirgin bir başlangıç oldu. şuan sadece iğne ve folik asitle devam ediyorum ama bunun yeterli olup olmadığından kuşkularım var. sonuçta iğne +hap kullananlarda var.acaba sadece iğnenin yeterli olduğunu bir testle öğrenebilir miyiz?
İğne nerden buldunuz acaba

Ben aynı genin homozigotuyum tek 0.4 iğne bana yetti sana da yeter
iğneyi bir ilaç mümessili tanıdığım temin etti ama çok bulamadı . 3 kutu yolladı. ama bir iki aya piyasaya sürüleceğini söyledi. sağlık bakanlığı ile görüştünüz mü hiç. onlarda temin edip gönderiyorlar diye biliyorum.

iğneyi bir ilaç mümessili tanıdığım temin etti ama çok bulamadı . 3 kutu yolladı. ama bir iki aya piyasaya sürüleceğini söyledi. sağlık bakanlığı ile görüştünüz mü hiç. onlarda temin edip gönderiyorlar diye biliyorum.
Valla her kafadan bir ses çıkıyor şimdi de 1-2 ay demişler.Arayacağım canım şimdilik bekliyorum cünkü son 15 gün kala alabiliyormuşum ilaçları bi 5 günüm daha var

Ben de burda bı arkadaş sayesinde firmayı aramıştım pazartesi günü, bugün öylesine eczaneye sorayım dedim firma bana ilaci yollamis. Hatta Çarşamba ya da Perşembe geldi dedi eczacı.

Merhaba ilaç firmasını arayın ve bulunduğunuz şehirde size yakım bir eczane , eczanenin çalıştığı ecza deposunun adını verin o şekilde üç kutu gönderiyorlarmış diye duydum ve aradım henüz gelen giden yok ama Bilgi vermek istedim
Mesajı şimdi buldum sizin sayenizde aramıştım firmayı, tekrar teşekkür ederim, sizinkiler de gelmiştir umarım şimdiye kadar

Back