Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Embriyonun kalbinin durması illa pıhtılaşma ile ilgili değil burdan okuyan arkadaşlar yanlış anlayacak. Kalbinin durmasının veya kese oluşmadan düşmesinin pıhtıya bağlı olmayan onlarca sebebi olabilir veya doktorların çoğuna göre normal bile olabilir. Lütfen böyle bir öykünüz varsa endişe etmeden genetik tarama trombofili paneli vs testler yaptırın ve yorumları doktorlara bırakın.
Embriyonun kalbinin durması illa pıhtılaşma ile ilgili değil burdan okuyan arkadaşlar yanlış anlayacak. Kalbinin durmasının veya kese oluşmadan düşmesinin pıhtıya bağlı olmayan onlarca sebebi olabilir veya doktorların çoğuna göre normal bile olabilir. Lütfen böyle bir öykünüz varsa endişe etmeden genetik tarama trombofili paneli vs testler yaptırın ve yorumları doktorlara bırakın.
Amacın sanırım polemik çıkarmak ama yok o bende ben bilgi sahibi olmadığımi belirttiğim halde o şekilde konuşman saçma..burdan okuyup pimprik oluyorum demişsin ben sana dedim dr lara güven işinin ehli onlar dedim.. Ha ayrıca yorumları kendin dr a bırakıyorsan da millete soru sormayacksn pimpirik oluyorsan girip okumayacksn bunlari kendin dedin..burda herkesin amaci evlat sahibi olabilmek oyle bir yazmsn ki insanlari yanlis yonlendrme bu ne demk sen bi eğıtımcisin 'ya ! bilgi sahibi deilim ne demk ben dr um sonuclari ben mi yorumlayim demek ..madem pıhtılaşma bir sebeb deil kalp durması için siz neden yaptırıp burda n soruyorsunuz çok da önemli bir sebep eğer genetik yoksa..benle gereksiz polemiğe girmeyin tüm.bunlari tedavi sürecinde olmanıza veriyorum. Hayırlı tedaviler işine baksin herkes vesselamm 👍

Amacın sanırım polemik çıkarmak ama yok o bende ben bilgi sahibi olmadığımi belirttiğim halde o şekilde konuşman saçma..burdan okuyup pimprik oluyorum demişsin ben sana dedim dr lara güven işinin ehli onlar dedim.. Ha ayrıca yorumları kendin dr a bırakıyorsan da millete soru sormayacksn pimpirik oluyorsan girip okumayacksn bunlari kendin dedin..burda herkesin amaci evlat sahibi olabilmek oyle bir yazmsn ki insanlari yanlis yonlendrme bu ne demk sen bi eğıtımcisin 'ya ! bilgi sahibi deilim ne demk ben dr um sonuclari ben mi yorumlayim demek ..madem pıhtılaşma bir sebeb deil kalp durması için siz neden yaptırıp burda n soruyorsunuz çok da önemli bir sebep eğer genetik yoksa..benle gereksiz polemiğe girmeyin tüm.bunlari tedavi sürecinde olmanıza veriyorum. Hayırlı tedaviler işine baksin herkes vesselamm 👍

Şimdi gördüm yazdıklarınızı. Siz yorumları tamamen yanlış algılamışsınız. Tavsiyem size değildi okuyan herkese. Benimle Gereksiz polemiğe girmeyin ne demek ben tüm okuyanlara yazdım o yazıyı o zaman hepsiyle mi polemik çıkarmış oldum neyse yanlış anlama silsilesi. Asla kötü niyetle yazmadım yanlış anlamışsınız amaa açıklayalım:
Kuzeniniz çocuk aldırmış ama sanki pıhtıdan olmuş gibi yazmışsınız ilk başta sonra başkası sormuş kendi isteği ile sonlandırıldığı anlaşılmış vs. yorumlar insanlara soru sormak veya bilg vermekten çok endişelendirici niteliğinde.. dr lar pıhtı sorunun yok dediler diyorum “ i translokasyon çok zor aman düşman başına. Onu halledip bide pıhtıdan kaybetmeyin sakın” yorumu yazıyorsunuz Pek iç açıcı değil bu..ilk yorumlarınızda doktorların hatta perinatologun bu genler için iğne kullanılması gerektiğini söylüyor dediniz sonra bir çok yere gittim gerek yok diyorlar dediniz bu durum dr lar arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı da oluyor ancak homozigor heterozigot bir çok gen çeşidi var hepsi söylenip öyle yorum yapılmalı yarım yarım olunca mtfhr de mutasyon varmış düşük olmuş perinatolog iğne kullanman lazım dedi gibi anlaşılıyor.. diğer arkadaşın genetik sorunu yokmuş ancak bebeğini kaybetmiş “o zaman pıhtıdan olabilir” yorumu da sıkıntılı bence. Ben de şahsınıza değil herkese söylemek istedim her düşük pıhtı ile ilişkili olmayabilir diye ki burda ben de dahil kafamızda çok kuruyoruz kurmayalım diye... Bilgi Sahibi değilsek ona göre yorumlar yapalım burda okuyanların kafasını karıştıracak yorumlar yerine. Evet tedavi sürecindeyim hassas olduğum doğrudur ama burda herkes hassas. Biraz daha üslübunuza dikkat edin lütfen

Sadece pai'de mi sorun var sizin? Kaybiniz oldu mu? Homozigot mu heterozigot mu ve kuzeninizin nasildi? Sonra gebeliği oldu mu, fazla soru sordum ama kafam cok karişik benim de. Ne yapacağımı bilmiyorum
İşte tüm bu sorular sorulmak zorunda kalındı. melinda- melinda- siz sormasaydınız ben de arkadaşımızın kuzeninin bizimle aynı grenlerden dolayı bebek aldırdığını düşünecektim. Belki yorumlarda yanı en azından pıhtıya bağlı gen yorumlarında çoğu şey dikkatlice yazılmalı.

Memorial bana aynı sendeki genlerin aynısı bende de var. Gerek yok dedi. Ama ben perinatoloji ye de sordum kullanman lazım dedi. Paı zaten düşükle ilgisi var diye biliyorum.
Bu yorum endişe verici ve yanlış yönlendirici. Sonraki yazışmalarda en ünlü perinatologlara gittim pai nin düşükle ilgisi Yok dediler yazdınız. Gerçekten kırmak kızdırmak değil derdim. Yanlış yönlendirmeyelim kafaları karıştırmayalım derdim o. Gerçi kafalar illa ki karışıyor dr lar bile bir çok konuda hem fikir değilken.

Kızlar Dr Lara bakmayın çok iyi bir Dr bulun kendinize bnmde pai va mthfr de sorun vardi iğne kullaniyorum şu an iğne ile alakası yok demek saçma 2 kürtajım var ve ilk defa düzgün kese gördük şükür darısı tüm isteyenlere bn öncesinden de coraspin e başladım adet gunumden 1 hafta önce öğrendim hemen iğneye başladım su an bı sıkınti yok sukur

Arkadaşlar elinde enox yada oksapar igne olan ve kullanmayacak olan var mı acaba? 1kutu ignem kaldı o da bitince ne yapcam bilmiyorum doktor 1 gün bile kullanmasan riskli diyor.Belki vardır bir umut yazıyorum fazla olan ve karşı ödemeli olarak yollayacak varsa inanilmaz sevinirim.igne ucretini de yollarim

Merhaba, ilacı bulabildiniz mi acaba

Benim Dr da evet zor bulunuyor ama diğer hastalarım araya araya buldu tek tek eczaneleri arayacaksın mecbur diyor.

Ben de onlarca eczane aradım ama yok

Arkadaşlar sizlere de sorayim, var olduğunu bildiğiniz bir eczane var mı?

Şehir bile farketmez artık gider alırız enox ya da oksapar lazım, Dr illa bulunur diyor ama yok kaç yeri aradım. Ya da bana denk gelmiyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Merhabalar 2013 te ilk burasiyla tanismistim.20 gun once 4. Kurtajimi oldum 7 haftalik kese bebek ve kalp atim olusmadi 2 haftada fazladan bekledim ama yok atmadi kalbi.kalbi atip duran da oldu.Ve sayisini unuttugum kimyasal gebelikler.Toplamda 7 sene.Benim bir oglum var hic sorunsuz kavustum.Her defasinda Rabbim e sukrediyorum.Ona kardes istedik sonrasi boyle oldu.Genetik tahliller rahim filmleri sayisini unuttum iyiymis denilen doktorlar.Hayirlisi diyorum var bunlarin da bir sebebi.Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Seneler sonra bir bakayim dedim ne var ne yok.Bir de hep umutlanirdim 1 tane normal herkesin basina gelebilir.2. De baktim 3 dusuk yapip kavusan var dedim.3. Seferde tamam dedim birak artik ve birakmistim.Olmayacagina da inanmistim diyordum belki ilerde cesaretimi toplayip denerim tekrar bu son denemem olur belki olur diye.Supriz sekilde hamile okdugumu ogrendim 6 haftalik olana kadar anlamadim.Ve sanki son umudumda onunla gitti.Olmayinca olmuyor demek ki diyorum.Cok yorgunum.Hala gelip 4 dusukten sonra anne olan var mi diye bakiyorum.Uzun sure oldu girmemistim 3 sene kadar oldu belkide yazmamistim.Yine kendimi buralarda buldum iste. Bu arada merak eden olur.Ben ilk dusugumden sonra yaptirdim butun arastirmalarimi ve hepsinde kan sulandirici vs kullandim.Bu sonuncu haric haberim gec oldu cunku.Kapattigim sayfa geri acildi sanki.Hic aklimda yokken yine ister oldum.karmakarisigim

Merhabalar 2013 te ilk burasiyla tanismistim.20 gun once 4. Kurtajimi oldum 7 haftalik kese bebek ve kalp atim olusmadi 2 haftada fazladan bekledim ama yok atmadi kalbi.kalbi atip duran da oldu.Ve sayisini unuttugum kimyasal gebelikler.Toplamda 7 sene.Benim bir oglum var hic sorunsuz kavustum.Her defasinda Rabbim e sukrediyorum.Ona kardes istedik sonrasi boyle oldu.Genetik tahliller rahim filmleri sayisini unuttum iyiymis denilen doktorlar.Hayirlisi diyorum var bunlarin da bir sebebi.Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Seneler sonra bir bakayim dedim ne var ne yok.Bir de hep umutlanirdim 1 tane normal herkesin basina gelebilir.2. De baktim 3 dusuk yapip kavusan var dedim.3. Seferde tamam dedim birak artik ve birakmistim.Olmayacagina da inanmistim diyordum belki ilerde cesaretimi toplayip denerim tekrar bu son denemem olur belki olur diye.Supriz sekilde hamile okdugumu ogrendim 6 haftalik olana kadar anlamadim.Ve sanki son umudumda onunla gitti.Olmayinca olmuyor demek ki diyorum.Cok yorgunum.Hala gelip 4 dusukten sonra anne olan var mi diye bakiyorum.Uzun sure oldu girmemistim 3 sene kadar oldu belkide yazmamistim.Yine kendimi buralarda buldum iste. Bu arada merak eden olur.Ben ilk dusugumden sonra yaptirdim butun arastirmalarimi ve hepsinde kan sulandirici vs kullandim.Bu sonuncu haric haberim gec oldu cunku.Kapattigim sayfa geri acildi sanki.Hic aklimda yokken yine ister oldum.karmakarisigim
Çok geçmiş olsun insan kaybedince daha çok istiyor.Insallah olacak seninde üzülme sağlıklı olsa tutunurdu diye düşün bide yumurta kalitesini arttıran yiyecekler varmış ari sutu bal polen karışımı ben de ona başlayacağım bende oğlum var kizim var kızımdan sonra iki tane 20 haftada dusuk yaptım testlerim yapıldı kan sulandırıcı kullanmam lazımmış.Gebelik öncesi için doktor bisey vermedi hemotoloji ye git dedi başından savdı.Maddi imkanın varsa iyi doktorlar la bence sağlıklı bir bebegin olur.Benim özel hastaneye gidecek imkanım pek yok o yüzden tekrar olması zor.Allah hakkımızda hayırlısını versin umudunu yitirme 😄

Merhaba, ilacı bulabildiniz mi acaba

Benim Dr da evet zor bulunuyor ama diğer hastalarım araya araya buldu tek tek eczaneleri arayacaksın mecbur diyor.

Ben de onlarca eczane aradım ama yok
Bir süre idare edecek kadar buldum şükür.baska şehirlerdeki eczaneleri arayın bazıları kargo ile gonderebiliyor.Adiyamani bile aradım.bir de bu iğnenin firması bazı arkadaşlara göndermiş siz de firmayi arayabilirsiniz.Bana kadınlar klbunden ihtiyaci olmayan birkaç arkadaş gönderdi.Siz de gruplara yazabilirsiniz inşallah bulursunuz

Bir süre idare edecek kadar buldum şükür.baska şehirlerdeki eczaneleri arayın bazıları kargo ile gonderebiliyor.Adiyamani bile aradım.bir de bu iğnenin firması bazı arkadaşlara göndermiş siz de firmayi arayabilirsiniz.Bana kadınlar klbunden ihtiyaci olmayan birkaç arkadaş gönderdi.Siz de gruplara yazabilirsiniz inşallah bulursunuz
Teşekkürler, eczaneleri aramaya devam edeyim inşallah buluruz

Çok geçmiş olsun insan kaybedince daha çok istiyor.Insallah olacak seninde üzülme sağlıklı olsa tutunurdu diye düşün bide yumurta kalitesini arttıran yiyecekler varmış ari sutu bal polen karışımı ben de ona başlayacağım bende oğlum var kizim var kızımdan sonra iki tane 20 haftada dusuk yaptım testlerim yapıldı kan sulandırıcı kullanmam lazımmış.Gebelik öncesi için doktor bisey vermedi hemotoloji ye git dedi başından savdı.Maddi imkanın varsa iyi doktorlar la bence sağlıklı bir bebegin olur.Benim özel hastaneye gidecek imkanım pek yok o yüzden tekrar olması zor.Allah hakkımızda hayırlısını versin umudunu yitirme 😄
Oglunla kizinda bi sorun yasadin mi canim.Bir arkadas daha var onunda kizi oglu var sonra 3 dusuk yasadi.Kan pihtilasmasi o yasla bir falan mi etkisi artiyor acaba.Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

Oglunla kizinda bi sorun yasadin mi canim.Bir arkadas daha var onunda kizi oglu var sonra 3 dusuk yasadi.Kan pihtilasmasi o yasla bir falan mi etkisi artiyor acaba.Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.
Sanırım yaşla erkişi artıyor oğlumu 17 yaşında doğum yaptım kızımı 32 yaşında kızında miyomum vardı 10 cm çok kanamam oldu ama yine de tutundu oglim ilk eşimden kizim 2. Eşimden eşimin başka çocuğu yok kaybettiğim bebekler ikisi de erkek olunca doktor eşimle genetik testlerimizi istedi üniversite den 4 ocak 2021 e randevu verdiler.Esinizde cinsiyette genetik kırılma olabilir dedi.Bilmiyorum onla mı alakalı ama benim lupus testim yüksek positif ve pıhtılaşma var normal hamile kalabilirsin tedaviye gerek yok dedi doktor.Hamile kalınca iğne başlıcaz dedi.Insallah olur kızım cok kardes istiyo çünkü.

Arkadaşlar sizlere de sorayim, var olduğunu bildiğiniz bir eczane var mı?

Şehir bile farketmez artık gider alırız enox ya da oksapar lazım, Dr illa bulunur diyor ama yok kaç yeri aradım. Ya da bana denk gelmiyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Merhaba ilaç firmasını arayın ve bulunduğunuz şehirde size yakım bir eczane , eczanenin çalıştığı ecza deposunun adını verin o şekilde üç kutu gönderiyorlarmış diye duydum ve aradım henüz gelen giden yok ama Bilgi vermek istedim

Merhaba ilaç firmasını arayın ve bulunduğunuz şehirde size yakım bir eczane , eczanenin çalıştığı ecza deposunun adını verin o şekilde üç kutu gönderiyorlarmış diye duydum ve aradım henüz gelen giden yok ama Bilgi vermek istedim
Çok teşekkür ederim, pazartesi ilk iş arayayım ben de, inşallah size de gelir hemen

Back