Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cevap için teşekkür ederim. Sizin değerleriniz nasıldı? Hematolojiden randevu almak için Dahiliye yönlendirmesi gerekiyormuş artık.

Benim o hamileligim kimyasal olmustu şu an sabah iğne oksapar 4000 lik aksam ecopirin 150 lik kullaniyorum. Sadece pihtilasma sebepli dusunmeyin bence, baska bi sorun olmadigindan eminler mi kayiplar icin ?

Geçmiş olsun. Ben fakülteye gittim bir çok test tahlil ne varsa bebeğe , bana ve babaya yapıldı. Herşey normal. Bebek sağlıklıydı. Bir tek bende pıhtılaşma var. Faktör v heterezigot 1298homozigot
Sağlıklı doğum yaptım. Ölü doğum da 4 tane var.
Yeniden başladık bakalım hayırlısı.

Cevap için teşekkür ederim. Sizin değerleriniz nasıldı? Hematolojiden randevu almak için Dahiliye yönlendirmesi gerekiyormuş artık.

Benim üçüncü hamileliğimdi ilkinin son haftalarında preaklampsi gelişti çok şükür kucağıma aldım ikincisinden kalp atışı alamadık. Üçüncüde doktora bunu söyleyinnce sanırım o ilkini kayıp diye düşündü trombofili panelini istedi 4 genimde sıkıntı vardı. Zaten sonuçlar gelmeden oksapara başlatmıştı. Birde corasprin kullanmıştım. O arada da hematolojiye yönlendirmişti.

Günde Tek doz mu kullandınız ? Bazı doktorlar Tek doz yetersiz diyor bazısı yeterli. Hangisini dinleyeceğimi şaşırdım artık Hematoloji ile görüşeceğim randevu alabilirsem

Arkadaşlar genetık test veya kan pıhtılaşması ıcın ılkonce kadın doğumamı gıtmek gerekıyor.yoksa kendımız genetık bölümüne gıdıp su kadar düsük yaşadım test yaptırmak istiyorum deyıp yaptırabılıyormuyuz bılgısı olan var mı acaba teşekkürler

Bende 2 kez degistirmek zorunda kaldim oksapar buldum sonunda. Neden boyle oldu ki

Covid hastalarına da kullanılıyormuş bizim iğneler. Tüm iğneler acile çekilmiş. Biz de eczane eczane gezdik

Covid hastalarına da kullanılıyormuş bizim iğneler. Tüm iğneler acile çekilmiş. Biz de eczane eczane gezdik
Cok sacma inanin ki aklim almiyor artik. Biz napalim 2 can tasiyoruz zorunlu kullanmamiz lazim. Bende 4 kutu buldum zorla o da muadili ona da raziyiz artik. Sonra ne olacak hic bilmiyorum.

doktorumda oyle dedi sen testlerini yaptir tamamen tesadufte olabilir bu dusukler biri 5. haftalik biri 8. haftalik cunku ayni segil demisti.hicbisey cikmazsa sevinsen mi.uzulsemmi onu da bilemiyorum tekrarlamasindan cok korkuyorum
Kanda pıhtılaşma genelde düşüşe mi sebep oluyor erken doğum a da sebep olur mu acaba

Kızlar mrb ne zaman iğneye başlanıyor acaba bendede 3 genimde pıhtılaşma var da ogrenir öğrenmez mi idrar testinden ?

Bıraz once tıbbı genetık bolumunu arayıp sordum dırek gelebılıyormuyum dıye kadın dogum doktoruna gorunmem gerekıyormu dıye sordum ama adam tm acıklayıcı bısey demedı dırek gelebılırsnız ama kadın dogumada gıdebılırsınız ordan da yonlendırebılırler ama kadın doguma gıdın gorunun dedi. Bende yanı geldıgım zaman doktora gorunebılıcem demı dedım tabı dedı yanı ben sımdı gıderım doktorda bana kadın doguma gıdın der kadın dogum nerden bılecek kı benım kac tane kımyasal yasadıgımı ne yapacak belge mı verecek suraya gıt dıye bosu bosuna stres yaptım ya sıkıldım sacma sapan isler

Kızlar sonuçlarım anlayan var mı?
2kalp atışı alınamaması sebebiyle kürtajım var.

Eklentiler

• A813649E-9B4D-48E1-888E-794FCCE50D38.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar sonuçlarım anlayan var mı?
2kalp atışı alınamaması sebebiyle kürtajım var.
Aspirin ve iğne başlarlar canım ama dozu ve ne zaman başlanacağı konusunda farkli görüşler oluyor, iyi bir perinatoloji uzmanı ya da riskli gebelik uzmanindan görüş alırsın, insallah bir daha kayıp yaşamazsın çok geçmiş olsun

Merhabalar. Daha önce mutlaka konuşulmuştur ama okuyamadım sayfaları. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum daha önce düşüğüm olduğu için önlem amaçlı. Acaba iğne normal doğum düşünenlerde ne zaman bırakılıyor? Yani doğum sırasında sıkıntı çıkarıyor mu bilgisi olan var mı?

Mesela sezeryan olacaksanız pazartesi doğum yapılacaksa cumartesi günü son iğne yapılıyormuş perintologdan duydum bunu

Bende yaptırdım bu testleri bende de pai ve 1298 heterezigot çıktı ama doktorlar bundan olmayacağını söylediler eşim de sperm degerlerine baktırdık orada bozukluk çıktı bizim sizde baktırın bence

Bende yaptırdım bu testleri bende de pai ve 1298 heterezigot çıktı ama doktorlar bundan olmayacağını söylediler eşim de sperm degerlerine baktırdık orada bozukluk çıktı bizim sizde baktırın bence
Tesekkur ederim cevabınız İcin. Sperm dna hasarına mı baktırmmız lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…