Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar hamileliğinin 2.trimesterında kan sulandırıcı iğne kullanırken lekelenme şeklinde kanama yaşayanlar oldu mu?beni çok korkuttu kanama

hanimlar igne,aspirin kullananlarda plasentada kanama alani diye birseyle karsilastiniz mi acaba?
Henüz gebeliğim küçük bende kanama kese etrafında oldu kesti doktorum kan sulandırıcıları, Salı günü kontrole gideceğim, benim çok riskli değildi pıhtılaşma sonuçlarım

Henüz gebeliğim küçük bende kanama kese etrafında oldu kesti doktorum kan sulandırıcıları, Salı günü kontrole gideceğim, benim çok riskli değildi pıhtılaşma sonuçlarım
Benimde cok riskli degil,22 haftalik bnmki,plesantada kanama alani var dedi suan bi sorun teskil etmiyor dedi ilaclarida biraktirmadi,cok tedirgin oldum bende bisi yok.

Hafta sonu hamile oldugumu ogrendim cok sukur insallah sonuna kadar devam edecegiz bu sefer. Doktorum gunde 1 sabahlari enox 0.4 mg verdi aksam yatarkende 100 luk corasprin. Crosprini duruma gore ilerleyen zamanlarda kesebiliriz dedi. Ve bolca hareket onerdi. Ayrica folbiol a devam. Biz elimizden geleni yapacagiz umarim mutlu sona erisiriz bu sefer. Bu arada mthfr 1298 homozigot faktor v heterozigot benim.

Merhaba doğum yaptınız mi? Sizinle değerlerimiz aynı. Benim toplam 4 kaybım var hepsi 2. Trimester döneminde. Yeniden hamileyim ve tedavi konusunda çok endişeliyim. Sizin tedaviniz nasıl oldu?

merhabalar.benim de 3 kürtaj düşüğüm oldu 1 yılda.mthfr C677T heterezigot çıktı.ve PAI-1 4G/4G homozigot genotipi çıktı.artı bir de 9.kromozomda inversiyon gözlenmiştir.
2gebelikte kalp atışı hiç olmadı gelişimi durdu.3. gebelikte 4000 mg oksapar kan sulandırıcı kullandık 6 hafttada kalbini duyduk 9.haftada kalbi gelişimi durdu.böyle olup sağlıklı gebelik elde eden oldu mu varsa bana etiket yapıp bilgilendirebilir mi?
@gulsunoguz
S sunisa
S Sevisevo
meldamelek meldamelek
D duman85

Hangi bölüme gitmeliyiz. Şimdi ye kadar hiçbir kadın doğumcu bakmadı yeterli mi die. Ezbere iğne yazdılar
Iğne kiloya göre karar veriliyor. Benim kilom çok fazla olunca ondan yönlendirdi sanırım. Normalde 0.4 oluyor. Ben 5. Aya kadar 0.4 ile başlayıp 5. Aydan sonra 0.6 ile devam ettim. Yinede içiniz rahat değilse hemotoloji (doğru yazmışımdır umarım) bölümüne gidebilirsiniz.
Kayıplarıniz için çok üzüldüm inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi.

Merhaba doğum yaptınız mi? Sizinle değerlerimiz aynı. Benim toplam 4 kaybım var hepsi 2. Trimester döneminde. Yeniden hamileyim ve tedavi konusunda çok endişeliyim. Sizin tedaviniz nasıl oldu?

Benim o hamileligim kimyasal olmustu :( şu an sabah iğne oksapar 4000 lik aksam ecopirin 150 lik kullaniyorum. Sadece pihtilasma sebepli dusunmeyin bence, baska bi sorun olmadigindan eminler mi kayiplar icin ?

Kızlar hamileliğinin 2.trimesterında kan sulandırıcı iğne kullanırken lekelenme şeklinde kanama yaşayanlar oldu mu?beni çok korkuttu kanama
Benim dr igneler kanama yapmaz var olani arttirabilir belki demisti.. Altinda yatan baska bi sebep varsa yani. Ama cok yogun ya da kirmizi olmadikca ya da kramp agri olmadikca korkma demisti. Ama rahim agzi boyuna acilma var mi vs diye kontrol etmisti. Erken dogum gecmisim var diye.

Benim dr igneler kanama yapmaz var olani arttirabilir belki demisti.. Altinda yatan baska bi sebep varsa yani. Ama cok yogun ya da kirmizi olmadikca ya da kramp agri olmadikca korkma demisti. Ama rahim agzi boyuna acilma var mi vs diye kontrol etmisti. Erken dogum gecmisim var diye.
Açılma yoktu baktığında ama bebeğin kafası biraz aşağı inmiş

Back