- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz gebeliğim küçük bende kanama kese etrafında oldu kesti doktorum kan sulandırıcıları, Salı günü kontrole gideceğim, benim çok riskli değildi pıhtılaşma sonuçlarımhanimlar igne,aspirin kullananlarda plasentada kanama alani diye birseyle karsilastiniz mi acaba?
Benimde cok riskli degil,22 haftalik bnmki,plesantada kanama alani var dedi suan bi sorun teskil etmiyor dedi ilaclarida biraktirmadi,cok tedirgin oldum bende bisi yok.Henüz gebeliğim küçük bende kanama kese etrafında oldu kesti doktorum kan sulandırıcıları, Salı günü kontrole gideceğim, benim çok riskli değildi pıhtılaşma sonuçlarım
Hafta sonu hamile oldugumu ogrendim cok sukur insallah sonuna kadar devam edecegiz bu sefer. Doktorum gunde 1 sabahlari enox 0.4 mg verdi aksam yatarkende 100 luk corasprin. Crosprini duruma gore ilerleyen zamanlarda kesebiliriz dedi. Ve bolca hareket onerdi. Ayrica folbiol a devam. Biz elimizden geleni yapacagiz umarim mutlu sona erisiriz bu sefer. Bu arada mthfr 1298 homozigot faktor v heterozigot benim.
Merhaba benim doktorum iğneyi vurduktan 4 saat sonra test yaptırmıştı. Hematolog yapmıştı.
Kan pıhtılaşması gebe kalmayı da zorlastirmakta mıdır acaba bilenler var mı ? Factor V Leiden heterozigot mthfr homozigot.
Bu bahsettiğim test dozun yeterli olupMerhaba bu testi her ay mi yapmalıyım testin adı nedir? Ne zaman başlamalıyız ?
Bu bahsettiğim test dozun yeterli olup
olmaması ile ilgili. 1 seferlik yapılıyor canım.
Anladım teşekkür ederim.Yok aynı genler bende de var . 7. Gebeliğim. 4tanesini 14-19 haftalarda kaybettim .
Iğne kiloya göre karar veriliyor. Benim kilom çok fazla olunca ondan yönlendirdi sanırım. Normalde 0.4 oluyor. Ben 5. Aya kadar 0.4 ile başlayıp 5. Aydan sonra 0.6 ile devam ettim. Yinede içiniz rahat değilse hemotoloji (doğru yazmışımdır umarım) bölümüne gidebilirsiniz.Hangi bölüme gitmeliyiz. Şimdi ye kadar hiçbir kadın doğumcu bakmadı yeterli mi die. Ezbere iğne yazdılar
HematolojiHangi bölüme gitmeliyiz. Şimdi ye kadar hiçbir kadın doğumcu bakmadı yeterli mi die. Ezbere iğne yazdılar
Merhaba doğum yaptınız mi? Sizinle değerlerimiz aynı. Benim toplam 4 kaybım var hepsi 2. Trimester döneminde. Yeniden hamileyim ve tedavi konusunda çok endişeliyim. Sizin tedaviniz nasıl oldu?
Bende 2 kez degistirmek zorunda kaldim oksapar buldum sonunda. Neden boyle oldu kiKızlar Hiç bir yerde iğne yok siz ne yapiyorsunuz
Benim dr igneler kanama yapmaz var olani arttirabilir belki demisti.. Altinda yatan baska bi sebep varsa yani. Ama cok yogun ya da kirmizi olmadikca ya da kramp agri olmadikca korkma demisti. Ama rahim agzi boyuna acilma var mi vs diye kontrol etmisti. Erken dogum gecmisim var diye.Kızlar hamileliğinin 2.trimesterında kan sulandırıcı iğne kullanırken lekelenme şeklinde kanama yaşayanlar oldu mu?beni çok korkuttu kanama
Açılma yoktu baktığında ama bebeğin kafası biraz aşağı inmişBenim dr igneler kanama yapmaz var olani arttirabilir belki demisti.. Altinda yatan baska bi sebep varsa yani. Ama cok yogun ya da kirmizi olmadikca ya da kramp agri olmadikca korkma demisti. Ama rahim agzi boyuna acilma var mi vs diye kontrol etmisti. Erken dogum gecmisim var diye.
Lekelenme ondan miymis peki ? Ne onerdi ? Agir is yapmama dinlenme vs de fayda vardir tabi.Açılma yoktu baktığında ama bebeğin kafası biraz aşağı inmiş