Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim ya normal yolla devam yada tup bebek. Normal yolla malesef yine dusuk olma ihtimali yüksek malesef tedavisi yok
ayy ne kötu yaa bende yeni test verdm suleymanıye kadn dogum hastanesinde pıhtılasmaya ve genetik kromozom uyusmazlıgı vs varsa ona bakılcak sonuclar 2/2,5 aya cıkarmış biraz gec ama sizdemi böyle ögrendinz bu testle

benim kromozom 1.5 ayda cikti.bugunde pihtilasma icin veridm 1 ay sonra gelin denildi

Aynen canım bu şekilde öğrendim. Umarım yoktur

inan sebebszde olabilir bnde öyle bsey bekliyorum ama hayırlısı tabi
doktorumda oyle dedi sen testlerini yaptir tamamen tesadufte olabilir bu dusukler biri 5. haftalik biri 8. haftalik cunku ayni segil demisti.hicbisey cikmazsa sevinsen mi.uzulsemmi onu da bilemiyorum tekrarlamasindan cok korkuyorum

Hamilelikte pihtilasma daha fazla oluyormuş zaten ama onu doktor bilir.Hamile olduktan sonra da test yapılıyor
Anladım ben kalp atışı durduğu için ilk bebeğimi kaybettim 2 Haziran genetik randevum var şuan bir gebelik söz konusu mu bilmiyorum bu ay korunmasız ilişki olduğu için kromozom dizilimi pıhtılaşma falan hepsini yaptırcam inşallah bişey çıkmaz tabi sizde yaptırdınızmı testi

Anladım hamile olduktan sonra ovrenenler de gördüm eger hamile kalırsanız belki doktor sonuçlar çıkana kadar kan sulandirici verebilir riske atmamak için. Ben pıhtılaşma testi yaptırdım varmış pihtilasmam

Kızlar Merhaba bisey sorucam hamilelik denemelerinde hamile kalmadan önce coraspin icilmeli mi hamile kalınırsa kan sulasın diye ? Kan pıhtılaşması çıktı bende

Kızlar Merhaba bisey sorucam hamilelik denemelerinde hamile kalmadan önce coraspin icilmeli mi hamile kalınırsa kan sulasın diye ? Kan pıhtılaşması çıktı bende

pıhtılaşma düzeyine göre karar veriyorlar, bana önerdi doktorum. risk almayın dr ile görüşün bence

Kizlar burda birisi varmi acaba bana yardim edebilecek kan pıhtılaşmaşıdan dolayi hamileligin daha 4 haftalarinda napilmali

Kizlar burda birisi varmi acaba bana yardim edebilecek kan pıhtılaşmaşıdan dolayi hamileligin daha 4 haftalarinda napilmali
gebeliği öğrenir öğrenmez iğne ve aspirin başladık. Tanınız varsa dr size de reçete verecektiniz gecikmeden görüşün derim

gebeliği öğrenir öğrenmez iğne ve aspirin başladık. Tanınız varsa dr size de reçete verecektiniz gecikmeden görüşün derim
Canim benim hamile oldugunda gec kalinmiyomu zaten benim 2 gebeligim ole oldu hamilelik oldu gittigimde aaa kalp atislari yok dedi aldilr kurtajla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…