Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar benğm de size bir sorum var, belki başlıkla alakası gibi görünebilir ama ruh halim başlıkla çok alakalı ☺️
hamilelikte egzersizin önemi malum, fakat bizim yaşadıklarımız da malum.
Yani ben kendi adıma çok çok daha tedirgin ve buluttan nem kapar haldeyim 🤷🏻‍♀️ Önceki kayıplarım zihnimde canlanıyor Bazen 😓

Dr bana 12. Haftadan itibaren spor yapabilirsin demişti ben de bir hoca ile hamilelik egzersizi özel ders için anlaşmıştım ama malum karantina hali, o iş yattı. Kolay kolay da normalleştik deyip dışarı çıkamam.
Siz evde bi şeyler yapıyor mususnız? Neyi ne kadar yapıyorsunuz? Bana fikir verirseniz sevinirim. Ben şu an sadece yoga yapıyorum ama kardiyoda yapmalıyım gibi geliyor, diğer yandan ya bebeğe zarar gelirse diye çok korkuyorum 😑

Merhaba herkese . Bende de iki kayıp var ve gebelikten çok öncesinde genetik tahlili yapılmıştı bana bacaklarımda morluklar çıkıyor diye . Genetik sonucum elimde olmasına rağmen ne ilaca ne de iğneye başlamıştı doktorum gebe kaldığımda. Neyse doktorumu değiştirdim iki aydır coraspin kullanıyorum henğz hamile değilim ama coraspini kullandıktan snra morartılarım çoğaldı bacaklarımda kollarımda . Bu ilacı kullanıpta sizde de morartılarınız çıkıyomuydu iğne için demiyorum kızlar hap olan ilaç için diyorum .
merhaba ben de 2 3 ay boyunca coraspin 100 mg kullandım günde 1 kez hiç bir morartı olmadı hamile değilken, şimdi hamileyim kullanmaya devam ediyorm hatta yanına iğne de başladık morartı yok istersen bi doktorunla görüş canım.

merhaba ben de 2 3 ay boyunca coraspin 100 mg kullandım günde 1 kez hiç bir morartı olmadı hamile değilken, şimdi hamileyim kullanmaya devam ediyorm hatta yanına iğne de başladık morartı yok istersen bi doktorunla görüş canım.

Sizde hangi genlerde mutasyon var acaba?

Teşekkür ederim canm doktorla görüştüm hematoloji bölümüne yönlendirdi oraya gideceğim

Allah yardımcımız olsun benim tiroitlerde de sorun var hafif ağrıyo mecbur yine doktora gidecem.

Zor ama canini sıkmamaya çalış canım, en azından hamile kalabiliyorsun. Biz 8 senedir istiyoruz bir kere bile pozitif görmedim, benim.için kabus gibi olan bir tüp bebek denemem var. Nasip bugüneymiş Allah verdi cok şükür. Benim ablamda 2 kere düşün yaptı bi 3.5 ay bi 5.5 aylık aile geçmişimizde dolduğu için ben pıhtılaşma panelini tüp bebek öncesi yaptirmıştım. Hamile olduğumu öğrendiğimde ve öncesinde sürekli sandım oluyodu doktora ilk gittiğimde pozitif haberini alınca iğneye başladım. Coraspin içmiyorum 1 gende var mutasyonum 0.4 yeter dedi doktor. Bugün de kadın doğumcu iyiki başlamışsın iğneye dedi. Ağrılarımı geçirdi. Inşallah doz olarakta yeter perinatolog ve hematolog söyledi dozunuda.
Cok sevindim masallah kucagina hayirlisiyla almak nasip olsun cnm .boyle seneler sonra mutluluk haberlerjni duyunca insanlarin cok duygulaniyorum.rabbim kucagi bos olupta mucize bekleyen kardeslerimize de tez zamanda nasip etsin insallah.

Cok sevindim masallah kucagina hayirlisiyla almak nasip olsun cnm .boyle seneler sonra mutluluk haberlerjni duyunca insanlarin cok duygulaniyorum.rabbim kucagi bos olupta mucize bekleyen kardeslerimize de tez zamanda nasip etsin insallah.

Amin canım inşallah,Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin bizde inşallah sağlıkla kucağınıza alalım. Mucize gibi oldu hiç umudumuz kalmamıştı gerçekten. Allah çok büyük.

Merhaba benim durumum da size benzer mthfr 'ler hetorozigot paı 4g4g yani benim homozigot.sizin daha iyi.su an coraspin, 0.4 enox ve osendemm kullaniyorum.3kimyasalim var malesef.smdi yeni başlayan bir gebelik var ve bu ilaçları verdi değer 2ye katlar mı bilmiyorum henüz inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alabiliriz yavrularimizi
Merhaba benim de paı 4g4g o nedenle oluyor acaba

canım benimde ilk hamileliğimdi 9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü.ama daha test yaptırmadım sebebi kan pıhtılaşmasımı bilmiyorum.internetten okuduğuma göre ondanda kaynaklanabilirmiş.bi daha hamile kalmadan önce mutlaka yaptırmak istiyorum.senin düşüklerin nasıl oldu ve kaç haftalıkken oldu.
Canım bende 3 bebeğimi kan pıhtılaşmasından kaybettim rabbim kimseye yaşatmasın

Kizlar coraspin kullanip kanamasi olan oldumu hic aranizda.
Ben iki gebeliğimdede kullandım canım 8nci aya kadar coraspinden olmuyor seninde düşük riskin var herhalde benimde 3 aylık olana kadar kanama gördüm hergün allaha yalvardım o günler çok zordu allaha çok şükür şimdi kuzum buyumus dişi çıktı bile :))darısı senin başına

Ben iki gebeliğimdede kullandım canım 8nci aya kadar coraspinden olmuyor seninde düşük riskin var herhalde benimde 3 aylık olana kadar kanama gördüm hergün allaha yalvardım o günler çok zordu allaha çok şükür şimdi kuzum buyumus dişi çıktı bile :))darısı senin başına
Insallah sagol cnm.saglikla buyut bebegini😊

Back