- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Canim ya normal yolla devam yada tup bebek. Normal yolla malesef yine dusuk olma ihtimali yüksek malesef tedavisi yokcanım genetik bozukluk varsa ne yapıyo doktor tedavisi var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ya normal yolla devam yada tup bebek. Normal yolla malesef yine dusuk olma ihtimali yüksek malesef tedavisi yokcanım genetik bozukluk varsa ne yapıyo doktor tedavisi var mı
ayy ne kötu yaa bende yeni test verdm suleymanıye kadn dogum hastanesinde pıhtılasmaya ve genetik kromozom uyusmazlıgı vs varsa ona bakılcak sonuclar 2/2,5 aya cıkarmış biraz gec ama sizdemi böyle ögrendinz bu testleCanim ya normal yolla devam yada tup bebek. Normal yolla malesef yine dusuk olma ihtimali yüksek malesef tedavisi yok
benim kromozom 1.5 ayda cikti.bugunde pihtilasma icin veridm 1 ay sonra gelin denildiayy ne kötu yaa bende yeni test verdm suleymanıye kadn dogum hastanesinde pıhtılasmaya ve genetik kromozom uyusmazlıgı vs varsa ona bakılcak sonuclar 2/2,5 aya cıkarmış biraz gec ama sizdemi böyle ögrendinz bu testle
hepsini 1 arada verdm ben sanırm ondan 2,5 ay dediler kromozom temizmyidi sizin insallah bizmde bsey ckmazbenim kromozom 1.5 ayda cikti.bugunde pihtilasma icin veridm 1 ay sonra gelin denildi
Aynen canım bu şekilde öğrendim. Umarım yokturayy ne kötu yaa bende yeni test verdm suleymanıye kadn dogum hastanesinde pıhtılasmaya ve genetik kromozom uyusmazlıgı vs varsa ona bakılcak sonuclar 2/2,5 aya cıkarmış biraz gec ama sizdemi böyle ögrendinz bu testle
bebimde kromozom normal cikti.kan pihtilasmasidir diye umuyorum.eger kan pihtilasmasi cikmazsa sorunun ne oldugunu bilememek daha korkutuyor benihepsini 1 arada verdm ben sanırm ondan 2,5 ay dediler kromozom temizmyidi sizin insallah bizmde bsey ckmaz
bebimde kromozom normal cikti.kan pihtilasmasidir diye umuyorum.eger kan pihtilasmasi cikmazsa sorunun ne oldugunu bilememek daha korkutuyor beni![]()
inan sebebszde olabilir bnde öyle bsey bekliyorum ama hayırlısı tabibebimde kromozom normal cikti.kan pihtilasmasidir diye umuyorum.eger kan pihtilasmasi cikmazsa sorunun ne oldugunu bilememek daha korkutuyor beni![]()
doktorumda oyle dedi sen testlerini yaptir tamamen tesadufte olabilir bu dusukler biri 5. haftalik biri 8. haftalik cunku ayni segil demisti.hicbisey cikmazsa sevinsen mi.uzulsemmi onu da bilemiyorum tekrarlamasindan cok korkuyoruminan sebebszde olabilir bnde öyle bsey bekliyorum ama hayırlısı tabi
Hamilelik pıhtılaşma testini etkilemez miYapılır
Hamilelikte pihtilasma daha fazla oluyormuş zaten ama onu doktor bilir.Hamile olduktan sonra da test yapılıyorHamilelik pıhtılaşma testini etkilemez mi
Anladım ben kalp atışı durduğu için ilk bebeğimi kaybettim 2 Haziran genetik randevum var şuan bir gebelik söz konusu mu bilmiyorum bu ay korunmasız ilişki olduğu için kromozom dizilimi pıhtılaşma falan hepsini yaptırcam inşallah bişey çıkmaz tabi sizde yaptırdınızmı testiHamilelikte pihtilasma daha fazla oluyormuş zaten ama onu doktor bilir.Hamile olduktan sonra da test yapılıyor
Anladım hamile olduktan sonra ovrenenler de gördüm eger hamile kalırsanız belki doktor sonuçlar çıkana kadar kan sulandirici verebilir riske atmamak için. Ben pıhtılaşma testi yaptırdım varmış pihtilasmamAnladım ben kalp atışı durduğu için ilk bebeğimi kaybettim 2 Haziran genetik randevum var şuan bir gebelik söz konusu mu bilmiyorum bu ay korunmasız ilişki olduğu için kromozom dizilimi pıhtılaşma falan hepsini yaptırcam inşallah bişey çıkmaz tabi sizde yaptırdınızmı testi
Kızlar Merhaba bisey sorucam hamilelik denemelerinde hamile kalmadan önce coraspin icilmeli mi hamile kalınırsa kan sulasın diye ? Kan pıhtılaşması çıktı bende
Canım hcg yükselir yukselmez coraspin ve iğne başladık biz adetin 2. GünüydüKizlar burda birisi varmi acaba bana yardim edebilecek kan pıhtılaşmaşıdan dolayi hamileligin daha 4 haftalarinda napilmali
gebeliği öğrenir öğrenmez iğne ve aspirin başladık. Tanınız varsa dr size de reçete verecektiniz gecikmeden görüşün derimKizlar burda birisi varmi acaba bana yardim edebilecek kan pıhtılaşmaşıdan dolayi hamileligin daha 4 haftalarinda napilmali
Ben yaklasik 6 aydir kullaniyorum ama bazen olduki unutmuslugum oldu bir sorun olurmu ondan dolayiCanım hcg yükselir yukselmez coraspin ve iğne başladık biz adetin 2. Günüydü
Canim benim hamile oldugunda gec kalinmiyomu zaten benim 2 gebeligim ole oldu hamilelik oldu gittigimde aaa kalp atislari yok dedi aldilr kurtajlagebeliği öğrenir öğrenmez iğne ve aspirin başladık. Tanınız varsa dr size de reçete verecektiniz gecikmeden görüşün derim