Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaslar bisey sorucam genetık test yaptırmak ıcın ılkonce kadın doguma gıdıp doktora mı gorunmek gerekıyor yoksa genetık bolumune gıdıp ustuste kimyasal yasadım ben test yaptırmak ıstıyorum deyınce test yapılıyormu

Arkadaslar bisey sorucam genetık test yaptırmak ıcın ılkonce kadın doguma gıdıp doktora mı gorunmek gerekıyor yoksa genetık bolumune gıdıp ustuste kimyasal yasadım ben test yaptırmak ıstıyorum deyınce test yapılıyormu
hastaneyi arayin ben tibbi genetikten alamadim kadin ureme sagligina verdiler orda muayene olup tibbi genetige gonderildim

hastaneyi arayin ben tibbi genetikten alamadim kadin ureme sagligina verdiler orda muayene olup tibbi genetige gonderildim
Internetten randevu alınabılıyor da ondan sordum sımdı randevu alırım bıde derler ılkonce kadın doguma gıdın dıye oda zor olur o zaman dedıgınız gıbı arayıp sormak lazım tesekkurler

Nerde yaptırdınız acaba tahlilleri ve hangi bölümden aldınız randevu
Bana soruyorsanız daha gıtmedım unıversıte hastanesı tıbbı genetık bölümünden alınacak dıye bılıyorum bulundugunuz yerdekı hastanenın ısmını ve bolumün ısmını yazarsanız nete cıkar ordan da telefonla arayıp sıkıntınızı soylersenız ne yapılacagına daır bır fıkrınız olabılır ben bu sekılde yapmayı dusunuyorum

Merhaba,
2 kayıbım var Allah bir daha yaşatmasın ilki doş gebelikti fakat 2. Sinde 8 haftalıkken kalbi durdu, kardeşimde hamileyken pıhtılaşma çıktı o yüzden 3. Denemeden önce trombofili paneli yaptırdık sonucum bu pandemi yüzünden hastaneye gidemedim online doktor yorumladı ama çok içimi rahatlatmadı çok önemsemedi gibi geldi bana daha önce de foruma yazmıştım ama konu başlığını şimdi gördüm okudum aranızda gerçekten bu konuda çok tecrübeliler var 2 büyük travmam var korkuyorum anlayan sonucumu yorumlaya bilir mi pıhtılaşma var mı derecesi çok mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• 47FAAFCC-3539-4DF0-9649-A0D1573E7C21.jpeg
    47FAAFCC-3539-4DF0-9649-A0D1573E7C21.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba,
2 kayıbım var Allah bir daha yaşatmasın ilki doş gebelikti fakat 2. Sinde 8 haftalıkken kalbi durdu, kardeşimde hamileyken pıhtılaşma çıktı o yüzden 3. Denemeden önce trombofili paneli yaptırdık sonucum bu pandemi yüzünden hastaneye gidemedim online doktor yorumladı ama çok içimi rahatlatmadı çok önemsemedi gibi geldi bana daha önce de foruma yazmıştım ama konu başlığını şimdi gördüm okudum aranızda gerçekten bu konuda çok tecrübeliler var 2 büyük travmam var korkuyorum anlayan sonucumu yorumlaya bilir mi pıhtılaşma var mı derecesi çok mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Canım inşallah sonraki bebeğin sağlıkla gelir.hamile kalınca hcg yükselir yukselmez iğne ve coraspin verir bence doktorun.pai genin homozigot çıkmış 2 tane hetero var.pihtilasma eğilimi var.kadin doğumlar onemsemiyor ama perinatolog lar iğne ve coraspin başlar bence hamile kalinca

Canım inşallah sonraki bebeğin sağlıkla gelir.hamile kalınca hcg yükselir yukselmez iğne ve coraspin verir bence doktorun.pai genin homozigot çıkmış 2 tane hetero var.pihtilasma eğilimi var.kadin doğumlar onemsemiyor ama perinatolog lar iğne ve coraspin başlar bence hamile kalinca
Amin inşallah 🙏🏽Teşekkür ederim cevap için.

Canim imkanın olursa bir karyotip analizi baktır derim.bende senle aynı genlere sahibim. Hep pıhtı pıhtı derken meğersem genetik bozukluk var mis bende..
Hangi bölüme gitmem lazım kan vererek mi ne gerekiyorsa yaptırırım bir kayıp daha Rabbim yaşatmasın sizin nasıl şuan ne dediler neler kullandınız z bunu ilk kez duydum

Hangi bölüme gitmem lazım kan vererek mi ne gerekiyorsa yaptırırım bir kayıp daha Rabbim yaşatmasın sizin nasıl şuan ne dediler neler kullandınız z bunu ilk kez duydum
Genetik bölümlerinde yapılıyor canım özelde pahalı biraz düşüklerin en önemli sebebi aslında bu bir araştır. Eşinde sende bakılsın genetiklerinize

Ben iki gebeliğimdede kullandım canım 8nci aya kadar coraspinden olmuyor seninde düşük riskin var herhalde benimde 3 aylık olana kadar kanama gördüm hergün allaha yalvardım o günler çok zordu allaha çok şükür şimdi kuzum buyumus dişi çıktı bile :))darısı senin başına
Merhaba kanda pıhtılaşma düşüğe yol açıyor duydum peki erken doğum a da sebep olur mu bilginiz varmı

Merhaba hamile olunca da kanda pıhtılaşma testi yapılır mı

Kızlar selam, pıhtılaşma iğnesine keseyi görünce mi başladınız yoksa ilk pozitifi görür görmez mi? Benim de iki gende heterozigot olma durumu var da, merak ettim?

Back