merhaba ben de 2 3 ay boyunca coraspin 100 mg kullandım günde 1 kez hiç bir morartı olmadı hamile değilken, şimdi hamileyim kullanmaya devam ediyorm hatta yanına iğne de başladık morartı yok istersen bi doktorunla görüş canım.Merhaba herkese . Bende de iki kayıp var ve gebelikten çok öncesinde genetik tahlili yapılmıştı bana bacaklarımda morluklar çıkıyor diye . Genetik sonucum elimde olmasına rağmen ne ilaca ne de iğneye başlamıştı doktorum gebe kaldığımda. Neyse doktorumu değiştirdim iki aydır coraspin kullanıyorum henğz hamile değilim ama coraspini kullandıktan snra morartılarım çoğaldı bacaklarımda kollarımda . Bu ilacı kullanıpta sizde de morartılarınız çıkıyomuydu iğne için demiyorum kızlar hap olan ilaç için diyorum .
merhaba ben de 2 3 ay boyunca coraspin 100 mg kullandım günde 1 kez hiç bir morartı olmadı hamile değilken, şimdi hamileyim kullanmaya devam ediyorm hatta yanına iğne de başladık morartı yok istersen bi doktorunla görüş canım.
Teşekkür ederim canm doktorla görüştüm hematoloji bölümüne yönlendirdi oraya gideceğimmerhaba ben de 2 3 ay boyunca coraspin 100 mg kullandım günde 1 kez hiç bir morartı olmadı hamile değilken, şimdi hamileyim kullanmaya devam ediyorm hatta yanına iğne de başladık morartı yok istersen bi doktorunla görüş canım.
faktor v leiden heterezigot, mthfr c677t homozigotSizde hangi genlerde mutasyon var acaba?
bizi de bilgilendir neden böyle oluyormş merak ettm geçmiş olsn cnmTeşekkür ederim canm doktorla görüştüm hematoloji bölümüne yönlendirdi oraya gideceğim
Bende de aynı şekilde bende anlamış değilim neden morartı yaptığınıfaktor v leiden heterezigot, mthfr c677t homozigot
Cok sevindim masallah kucagina hayirlisiyla almak nasip olsun cnm .boyle seneler sonra mutluluk haberlerjni duyunca insanlarin cok duygulaniyorum.rabbim kucagi bos olupta mucize bekleyen kardeslerimize de tez zamanda nasip etsin insallah.Zor ama canini sıkmamaya çalış canım, en azından hamile kalabiliyorsun. Biz 8 senedir istiyoruz bir kere bile pozitif görmedim, benim.için kabus gibi olan bir tüp bebek denemem var. Nasip bugüneymiş Allah verdi cok şükür. Benim ablamda 2 kere düşün yaptı bi 3.5 ay bi 5.5 aylık aile geçmişimizde dolduğu için ben pıhtılaşma panelini tüp bebek öncesi yaptirmıştım. Hamile olduğumu öğrendiğimde ve öncesinde sürekli sandım oluyodu doktora ilk gittiğimde pozitif haberini alınca iğneye başladım. Coraspin içmiyorum 1 gende var mutasyonum 0.4 yeter dedi doktor. Bugün de kadın doğumcu iyiki başlamışsın iğneye dedi. Ağrılarımı geçirdi. Inşallah doz olarakta yeter perinatolog ve hematolog söyledi dozunuda.
Cok sevindim masallah kucagina hayirlisiyla almak nasip olsun cnm .boyle seneler sonra mutluluk haberlerjni duyunca insanlarin cok duygulaniyorum.rabbim kucagi bos olupta mucize bekleyen kardeslerimize de tez zamanda nasip etsin insallah.
Merhaba benim de paı 4g4g o nedenle oluyor acabaMerhaba benim durumum da size benzer mthfr 'ler hetorozigot paı 4g4g yani benim homozigot.sizin daha iyi.su an coraspin, 0.4 enox ve osendemm kullaniyorum.3kimyasalim var malesef.smdi yeni başlayan bir gebelik var ve bu ilaçları verdi değer 2ye katlar mı bilmiyorum henüz inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alabiliriz yavrularimizi
Anlamadım canım. Paı 4g4g homozigot demekMerhaba benim de paı 4g4g o nedenle oluyor acaba
Canım benimde pıhtım çıktı bir kaç gende var ben pek anlayamadım da seninkiyle aynı galiba paı 4g4g yazıyor birinde ondan sordum ama homozigot yazmıyorAnlamadım canım. Paı 4g4g homozigot demek
Canım işte 4g4g homozigot demek oluyor.digerler genler nasıl senin hamilesin galibaCanım benimde pıhtım çıktı bir kaç gende var ben pek anlayamadım da seninkiyle aynı galiba paı 4g4g yazıyor birinde ondan sordum ama homozigot yazmıyor
Canım bende 3 bebeğimi kan pıhtılaşmasından kaybettim rabbim kimseye yaşatmasıncanım benimde ilk hamileliğimdi 9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü.ama daha test yaptırmadım sebebi kan pıhtılaşmasımı bilmiyorum.internetten okuduğuma göre ondanda kaynaklanabilirmiş.bi daha hamile kalmadan önce mutlaka yaptırmak istiyorum.senin düşüklerin nasıl oldu ve kaç haftalıkken oldu.
Hadi hayırlısı inşallah sağ salim kucağına alCanım benimde pıhtım çıktı bir kaç gende var ben pek anlayamadım da seninkiyle aynı galiba paı 4g4g yazıyor birinde ondan sordum ama homozigot yazmıyor
İnşAllah canım çok sağolHadi hayırlısı inşallah sağ salim kucağına al
Ben iki gebeliğimdede kullandım canım 8nci aya kadar coraspinden olmuyor seninde düşük riskin var herhalde benimde 3 aylık olana kadar kanama gördüm hergün allaha yalvardım o günler çok zordu allaha çok şükür şimdi kuzum buyumus dişi çıktı bile :))darısı senin başınaKizlar coraspin kullanip kanamasi olan oldumu hic aranizda.
Insallah sagol cnm.saglikla buyut bebeginiBen iki gebeliğimdede kullandım canım 8nci aya kadar coraspinden olmuyor seninde düşük riskin var herhalde benimde 3 aylık olana kadar kanama gördüm hergün allaha yalvardım o günler çok zordu allaha çok şükür şimdi kuzum buyumus dişi çıktı bile :))darısı senin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?