- Emoji Skoru
- 3.219
- Puanlar
- 63
Yaptırdım canım kürtaj olduktan 2 gün sonra hemen o halimle doktor doktor gezdim.Buraya kadar gelmişsin yapalım dediler artıkBir düşük sonrası yaptırabildiniz mi testi
Peki sonuçların geldimi bir sorun varmıymışYaptırdım canım kürtaj olduktan 2 gün sonra hemen o halimle doktor doktor gezdim.Buraya kadar gelmişsin yapalım dediler artık
Hematolojiden telefonla randevu alamıyordum.Dahiliyeye gittim ve rica ettim hematolojiye randevu almam icin izin vermeniz lazım diye.İzin verdi ve randevu aldım.Hematoloji doktorum bak canım dedi pıhtılaşma falan değil bunun sebebi sende pıhtılaşma falan çıkmaz dedi.Aşağıda kan ver sonra madem çok istedin genetiğe yönlendiriyorum dedi.Aptt falan bakıldı aşağıda genetiğe gittim sonra.Aptt önce açıklandı baktım normalmiş.Genetikte sonucum çıktı mthfr 1298 homozigot.Genetikteki adam bir şey çıkmadı dedi.Hematolojiye gittim o da altına not yazdı sevgili meslektaşım hastada pıhtı yok diye.Allahtan kadın doğumcum buna aldırış etmedi önemsediBir düşük sonrası yaptırabildiniz mi testi
Nedir bu mthfr 1298 genetik bir problem mi acaba vaktin varsa açıklayabilir misin acabaHematolojiden telefonla randevu alamıyordum.Dahiliyeye gittim ve rica ettim hematolojiye randevu almam icin izin vermeniz lazım diye.İzin verdi ve randevu aldım.Hematoloji doktorum bak canım dedi pıhtılaşma falan değil bunun sebebi sende pıhtılaşma falan çıkmaz dedi.Aşağıda kan ver sonra madem çok istedin genetiğe yönlendiriyorum dedi.Aptt falan bakıldı aşağıda genetiğe gittim sonra.Aptt önce açıklandı baktım normalmiş.Genetikte sonucum çıktı mthfr 1298 homozigot.Genetikteki adam bir şey çıkmadı dedi.Hematolojiye gittim o da altına not yazdı sevgili meslektaşım hastada pıhtı yok diye.Allahtan kadın doğumcum buna aldırış etmedi önemsedi
2-3 sayfa önce bildiklerimi yazmıştım canımNedir bu mthfr 1298 genetik bir problem mi acaba vaktin varsa açıklayabilir misin acaba
Evet buldum okudum çok teşekkür ederim peki şuan hamilemisin değilsende inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin2-3 sayfa önce bildiklerimi yazmıştım canım
Evet kullandim.Coraspin zaten kullaniyordum keseyi gördüğümüz gün başladım kan sulandiriciya iğneye . KALP sesini duyduktan bur kaç gün sonra coraspin bıraktım kan sulandırıcı iğneye devam ettim.Kan sulandırıcı iğbe kullanmışmıydınız
Onu tam olarak bilemiyorum ama eğer kan piht. Varsa pihtilasma ilaçları kullanilmiyorsa ve bebek yeterince beslenemiyorsa damarlardan , bence gelişimi yavaslayabilir.oyle bir durumunuz mu var doktora sorarark belki coraspin başlayabilirsinizkan pıhtılasması varsa bebegın gelısımı gerıden mı gelir
doktoruma soyleye söyleye gerı gelıyor dıye dıye yazdırdım coraspını dun ona kalsa gec dollenme dıyor ama 3 hafta boyunca persembe gunlrrı gıttım ve cocuk ılk hafta 5+5 olması gerekirken 5+1 çıktı ikinci hafta 6+6 olması gerekırken 6+1 cıktı 3. hafta 7+6 çıkması gerekirken 6+5 cıktı ınsan yavas ılerleyınce tedırgın oluyorOnu tam olarak bilemiyorum ama eğer kan piht. Varsa pihtilasma ilaçları kullanilmiyorsa ve bebek yeterince beslenemiyorsa damarlardan , bence gelişimi yavaslayabilir.oyle bir durumunuz mu var doktora sorarark belki coraspin başlayabilirsiniz
Onu tam olarak bilemiyorum ama eğer kan piht. Varsa pihtilasma ilaçları kullanilmiyorsa ve bebek yeterince beslenemiyorsa damarlardan , bence gelişimi yavaslayabilir.oyle bir durumunuz mu var doktora sorarark belki coraspin başlayabilirsiniz
Keşke pihtilasma olup olmadığını bilseniz belki varsa iğne verilebilirdi.coraspin in bi zararı olmaz bence kullanın mümkünse de kan piht testi yaptirin coraspine başlamadandoktoruma soyleye söyleye gerı gelıyor dıye dıye yazdırdım coraspını dun ona kalsa gec dollenme dıyor ama 3 hafta boyunca persembe gunlrrı gıttım ve cocuk ılk hafta 5+5 olması gerekirken 5+1 çıktı ikinci hafta 6+6 olması gerekırken 6+1 cıktı 3. hafta 7+6 çıkması gerekirken 6+5 cıktı ınsan yavas ılerleyınce tedırgın oluyor
Inşallah bir sorun olmaz inşallah Allah size bagislasin yavrunuzu ihmal etmeyin bence test yaptirmanin yollarini arayın özel hastanelerde daha kısa sürede çıkıyor ben 170 tl gibi bir fiyata 6li yaptirmistim özelde 15 günde çıktı diye hatirliyorumoncekı gebelıgımde 10+6 haftalık kontrole gittiğimde 9+3 te kalp atısı durduğunu ogrendık oda hep gerı gerı geliyordu gelısımı bundada gerı gıdınce korktum
Çok üzüldüm canm başın sağolsun. Rabbim sabir versin evet cok zor bir süreç ama sabretmek dua etmek lâzım.Merhaba anneler ben de yenı geldım aranıza keşke olmasaydım burda ama nasıp Allah boyle yazmış öcelıkle 6 Nisan 2019 da ilk bebeğimi 7 haftalıkken kalbı durdugu için kaybettim kürtaj oldum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ve oğlumu da 22 gün önce 38 haftalıkken kalbı durdugu için sezeryanla ölü dogum yaptım doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey görünürde bir sorun cıkmadı otopsıde yaptırmadım doktorum genetik test istedi bence büyük ihtimal pıhtılaşma cıkacak ben napcam kızlar nasıl gececk bana yardımcı olun nolur
Öyle de canım ne bileyim ya cok zormuşÇok üzüldüm canm başın sağolsun. Rabbim sabir versin evet cok zor bir süreç ama sabretmek dua etmek lâzım.
Evet canm çok zor ama yapacak hiç bir şeyimiz yok zaman lazım .Rabbim kimseye yaratmasın.Öyle de canım ne bileyim ya cok zormuş
Merhaba bn rahim filmini tedavinin en başında çekilmişti .Kan sulandırıcı iğneden bahsediyorsun sanırım ama rahim filmi ile iğne alakalı değil diye biliyorum.igneye 1298 ve 677 heterozigot ve PAI 1 4G /5G çıktıktan sonra gebelik başlayınca başlamıştım. Ve öncesinde de aşılama yapılan gün baslamıştım ama aşılama tutmadı. Sonra tüp bebek ile hamile kalınca keseyi görünce başladım kan sulandirici iğneyeMerhaba herkese benim de 2 düşüğüm var biri kürtajdı mthfr 1298 heterozigot diğerleri normal doktor rahim filmi de istedi aynı olanlar rahim filmi de çektirdikten sonra mı basladınız iğneye
Osendemm diye yazdığınız ilaç ne ilacı acabaMerhaba benim durumum da size benzer mthfr 'ler hetorozigot paı 4g4g yani benim homozigot.sizin daha iyi.su an coraspin, 0.4 enox ve osendemm kullaniyorum.3kimyasalim var malesef.smdi yeni başlayan bir gebelik var ve bu ilaçları verdi değer 2ye katlar mı bilmiyorum henüz inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alabiliriz yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?