Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben özelde yaptırdım canım
[/QUOTE]
Dekolman buyukmuydu.?

Yok o zaman bilmiyorduk böyle bir durum olduğunu ama bir tane düşük olduğu için coraspirin vermişlerdi. En başından veri kullanmıştım yeterli gelmedi demek ki.
Evet belki bilemiyoruz. Allah hayırlısıyla nasip etsin canım

Ben o listeye baktım ama benim durumumdaki herkese ayni tedaviler verilmemiş...neye göre karar veriliyor bilmiyorum..izmirde bu alanda iyi bir doktor tanıyan var mı acaba?
Canım bende izmirde iyi bir doktor arıyorum sen buldun mu

Canım bende izmirde iyi bir doktor arıyorum sen buldun mu
Canım bir arkadaş yazdı bugun buraya, Prof. Dr. Yeşim Bülbül ve Doc. Dr. Cenk Gezer dedi perinatologmus ikisi de

Amin canım Banada gebelikten önce verdi corasprini adet olursan kes sonra tekrar devam et dedi bende kullandım hamile kalınca o ay devam ettim aksine kanamam falan olmadı hatta benim plesanta aşağıda kanama riskim var ama çok şükür öyle bi durum olmadı İnşallahta olmaz

Peki sen gidecek misin perinatologa
Mecbur gideceğim canım sonuçlarım için hem kadin dogum uzmanimla hem hematoloji uzmaniyla görüştüm, risk degil tedaviye gerek yok dediler belki aspirin icilebilir onun zarari yok dediler, ignenin zarari mi var ki niye oyle dediler? Tup bebek yaptiranlar da hep igne yapiyormus cok riskli birsey degil o zaman igne kullanmak...istesem vermez mi doktorum acaba

Benimde tanidigim tup b. Basindan beri kullaniyr neden bilmiyrm tam olarak ama dogumda skinti olmasin die demis dok. 7 aylik smdi doguma kadr kllancak

Benim sonucumla aynı canım ben corasprin ve oksapar iğne kullanıyorum corasprine gebelikten önce başlattı doktorum
hamile kaldığım zaman bende kullandım aspirin ve iğne 04 lük Clexane ama yine düşük oldu acaba iğnenin etkisi mi az geldi

hamile kaldığım zaman bende kullandım aspirin ve iğne 04 lük Clexane ama yine düşük oldu acaba iğnenin etkisi mi az geldi
Kaç haftalıktı düşük yaptığınızda bir de hangi genlerinizde sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…