• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bende iki defa kürtaj oldum canım 6 ay içinde sonra araştırdık sonuçlarım çıkıncada doktor gebelik bekliyorum dedi o ay hamile kaldım çok şükür herşey yolunda şuanda rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun canım. bizleride unutma duanda inşallah

kizlar merhaba pazartesi genetik arastirma icin hastaneye gidecegim aç ya da tok farkediyormu

Benimde 18 çıkmıştı homosistein düşük yapmaz diyo doktorlar ama bu kayıplarada bişe neden oluyor demekki 😑😑 gercekten insanın kafası karısıyor
Hangi doktora gitmek gerekiyor acaba homosistein testi için benim kan pıhtılaşması raporunda tanı homosistein yüksekliği ne bağlı trombofili yazıyor

Hangi doktora gitmek gerekiyor acaba homosistein testi için benim kan pıhtılaşması raporunda tanı homosistein yüksekliği ne bağlı trombofili yazıyor
Aç veya tok farketmiyor diye bende duymuştum canım amaa ben çok az iki lokma bişey yedim gittim bana testi yapmadılar aç olman lazım diye bende bidahaki ay yaptırırım diye düşünüyordum bu ayda hamileyim Sen aç git yapmıyorlar tok gidince

Aç veya tok farketmiyor diye bende duymuştum canım amaa ben çok az iki lokma bişey yedim gittim bana testi yapmadılar aç olman lazım diye bende bidahaki ay yaptırırım diye düşünüyordum bu ayda hamileyim Sen aç git yapmıyorlar tok gidince
Hangi bölüm yapıyor testi

Kaç çıktı senin homosistein canım bana tıbbı genetik bolumu yapmıştı

dusuk nedenlerini arastirma icin gittigimizde esime sperm testi yaptiriyorlarmi sadece kan mi veriyoruz ikimizde?

Düşük nedeni için genetikte sperm testi yapılmaz arkadaşım. Sadece kromozomal bozukluk var mı ona bakılır birde sende pıhtılaşma var mı ona bakılır. Eğer eşinin test yapmasını istiyorsan ürolojiden randevu al. Ki bence eşler kesinlikle muayene olmalı benimde bir düşüğüm olmuştu ve 2 aşılama yaptırdık olmadı. 1 tüp bebek yaptık az sayıda yumurta yeterli kaliteye geldi. Bende ısrarcı oldum muayene olması için ve iki taraflı varikosel çıkmıştı. Sonra ameliyat oldu ve ben 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şükür. Ama malesef bebeğimi farklı nedenlerden dolayı 7 aylıkken kaybettim. Demem o ki yapılan sperm testlerinden sorun ortaya çıkmıyor illaki elle muayene gerekiyorsa ultrason muayenesi şart. Kendimden örnek vermek istedim ama taksir sizin tabiki.

bugun gittik ben kadin doguma esim urolojiye genetige yolladilar. kan pihtilasmasina da bakilio dimi dedim once genetik icin kan vereceksiniz ayni anda almioruz dediler.15 gun sonra kan pihtilasmasi icin tekrar rendevu alin kan verin dediler esime de aynisi olucakmis.benden genetik test icin 6-7 kucuk tup kan aldilar esimden ise sadece 1 tane kucik tup kan aldilar.anlayamadim neden boyle.sorduk kadinlarin daha detayli oluyo dedi sekreter agzinin ucuyla..sperm testi falan hicbisey demedi doktor.15 gun sonra bidaha gidicez

bugun gittik ben kadin doguma esim urolojiye genetige yolladilar. kan pihtilasmasina da bakilio dimi dedim once genetik icin kan vereceksiniz ayni anda almioruz dediler.15 gun sonra kan pihtilasmasi icin tekrar rendevu alin kan verin dediler esime de aynisi olucakmis.benden genetik test icin 6-7 kucuk tup kan aldilar esimden ise sadece 1 tane kucik tup kan aldilar.anlayamadim neden boyle.sorduk kadinlarin daha detayli oluyo dedi sekreter agzinin ucuyla..sperm testi falan hicbisey demedi doktor.15 gun sonra bidaha gidicez
Benimde esimden bir benden dort tup kan aldılar ,genetik diyince hepsi giriyo icine hem kromozom hem piht. 1.5 ay snra cikti

bana da kadin dogum hem genetik test hem trombofili paneli istegi yazdi ama tibbi genetige yonlendirdiginde 2 testi ayni anda yapmioruz trombofili icin 15 gun sonra tekrar gelin dedi.canim sıkıldı cok...esime de dedi sizde 15 gun sonra tekrar geliceksiniz dedi erkektede pihtilasmaya bakiliyormu bilmouordum

Benimde esimden bir benden dort tup kan aldılar ,genetik diyince hepsi giriyo icine hem kromozom hem piht. 1.5 ay snra cikti
benim sonuclardan bi tanesi cikmis sabah vermistim beta2 mikroglobulin yazio.bunlar benden baska bi test mi istedi napti:(

Kaç çıktı senin homosistein canım bana tıbbı genetik bolumu yapmıştı
Raporda kaç çıktığı yazmıyor sadece homosistein yüksekliği ile trombofili yazıyor bugün diyetisyene gittim liste verdi düşürmek için yaza kadar uygulucam

Kizlar hastaneye su sira gitmeseniz daha ii degilmi kendinizi riske atmayin bence salgin var bilemedim ben de gidecektim dr izin verdi hamile kalmama AMA kontrole gitmemek icin 1-2 ay bekleyecegim.

Screenshot_20200319-101523_Mergen Cephastane.jpg
merhaba kizlar pazartesi genetik arastirma icin kan vermistim cikan sonuclar bunlar bu igg falan negatif diyo iyi bisey mi ne anlama geliyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20200319-101523_Mergen Cephastane.jpg
    Screenshot_20200319-101523_Mergen Cephastane.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 38
Back