Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Anladim cnm ben daha hemotolojiye gitmedim.kadin dogumcu ne talep ettiyse o iste.hemotojiye gitmem de gerekiyor mu 3 lu panele baktilar benim
Canım bana hep hematoloji ve perinatolojiye git dediler.6li bakilsa daha iyi senin hangi genlerde. Zaten illaki iğne kullancaz eğer hamile olursak.

Cok üzüldüm. Inşallah tüp bebek çare olur derdinize

Söylediğin şeylerin farkındayım aslında. Daha ne sorunlarıyla uğraşan insanlar var.
Ama işte 3 günlük şokumu hala atlatamadım. Pıhtılaşma çıkar diye bekliyorduk.
İnşallah çok uğraşmadan kavuşuruz. Teşekkür ederim.

Amin inşallah. Bende vermiştim kromozom ama sonucum çıkmadı henüz pıhtılaşmayla ilgili pai geni homozigot sadece. Ve bu genin homozigot olması gebelik zehirlenmesi erken doğum düşük gibi sonuçları doğuruyormuş. Ben de malesef bebeğimi gebelik zehirlenmesinden dolayı kaybettim bir daha yaşamamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Hepimize rabbim şifalar versin

Benim de pıhtılaşma da pai heterozigot, mthfr c677T heterzigot çıktı. Diğer sorun yüzünden bunları araştırmadım bile açıkçası.
Herkes de bu değerler çıkabilir dedi doktorum sadece ve asıl soruna odaklanmıştık.
Umarım diğer sonucunuz sorunsuz sonuçlanır.
Diğer gebeliklerde sorun yaşamasın hiç kimse.

Merhaba malesef benim de paı homozigot çıktı.kacinci haftada kaybettiniz.uzuldum. benimde 3 düşük var hepsi kimyasal.ama bunun yanında 5 yaşında çocuğum var onda hiç sorun olmamıştı. Sonuçta onda da paı homozigot değil miydi.korkuyorum.mthfr 'ler de heterozigot benim.ne yapmamiz gerekiyor

İlk gebeliğim 8 haftalık kalbi durmuştu. 5 ay önce kaybettiğim bebeğim 7 aylıktı malesef

Merhaba benimde mthfr genler heterozigot pai serpine homozigot benimde 8. Haftada 2 tane kaybım oldu kalp durması sonucu şuanda 26+6 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce corasprin kullandım hamile kalınca devam ettim birde oksapar iğne kullanıyorum şuanda genetikteki doktor pıhtılaşma yok asıl pıhtılaşma faktör genlerde oluyor sağlıklı gebeliğin olur dedi ama kadın doğumcu düşük seviyede pıhtılaşma var corasprin ve oksapar iğne kullanacaksın dedi hamileliğimin başından beri kullanıyorum bende

Canım inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu ne güzel umut oldun bana.ama ben 8 haftaları göremiyorum hep adet olacağım gün geçince düşük oluyor.coraspin kanama yapar gerek yok dedi kadin dogumcular hep bana.o kimyasal da pihtlasmadan değil diyor doktor.Allah isterse verirse olur belki diyorum yavrumun kardeşi...

Ya çok üzgünüm. Peki iğne kullanmis miydiniz
Yok o zaman bilmiyorduk böyle bir durum olduğunu ama bir tane düşük olduğu için coraspirin vermişlerdi. En başından veri kullanmıştım yeterli gelmedi demek ki.

Allahim yasatmasin bi daha,yüzümüzü güldürsun

Arkadaşlar merhaba benimde sonucum çıkmış bi bakarmısnız

Eklentiler

• Screenshot_20200310-103417_Gallery.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 59
Ben o listeye baktım ama benim durumumdaki herkese ayni tedaviler verilmemiş...neye göre karar veriliyor bilmiyorum..izmirde bu alanda iyi bir doktor tanıyan var mı acaba?

Prof. Yeşim Bülbül ya da Doc. Cenk Gezer önerebilirim İzmir'de. Ikisi de perinatolog.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…