- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
- 18
İnş duyarsın bu sefer canım hayırlısıCok üzüldüm ama allahtan umut kesilmez,iyi dusunmeye calis rabbim yardim eder insallh iyi gider hersey,13 une kalp atışı icin gidicem ama iste sanki oburleri gibi duyamicam gibi gelio korkuyrm hergun igne vuruluyrm ,progestan kullaniyrm dua ediyrm ne bilim zor ya,insallah iyi olursun canm ümidini yitirme...
coraspin 100 aslında zaten kullanıyordum da önümüzdeki günlerde diş ameliyatı olacağım için 2-3 haftadır bırakmıştım. Ama ilki hariç diğer gebeliklerimde de hep coraspin kullanmıştım çünkü zaten normal hayatımda da kullanıyordum. Yeterli gelmiyor galiba bana coraspin ama iğneyi de işte kese görmeden vermiyorlar malesef çoğu doktorAnkara da bilmiyorum da amasyada Gülbin yıldıran var cnm o hemen başlatır benim de pıhtılaşmam var gebeliği öğrenir öğrenmez iğne öncedinde de coraspin sen bnce almaya başla coraspin 100 mg doktora gidene kadar günde 1 tane iç
ve bu gebeliğiniz devam etti anladığım kadarıyla değil mi? Keşke ben de ankarada bulabilsem öyle bir doktorBanada öyle dediler keseyi gördükten sonra diye keseyi görene kadar düşüyor dedim o da BN öncesinden başlatıyorum dedi en iyi kadın doğum uz bitanesi canım
Inşallah insallahİnşallah meleklerimizi korur AllahımBen de pozitif düşünmeye çalışıyorum ama her şeyin hayırlısı . İnşallah çok güzel geçer kontrolün canım. Kendini korkutma bence bu sefer duyacaksın pıt pıtları ❤
Cnm daha başlamadım 4 ay önce kürtaj oldum bnce vakit kaybetmeden iyi bi doktora gözük iğneni bşlatsınve bu gebeliğiniz devam etti anladığım kadarıyla değil mi? Keşke ben de ankarada bulabilsem öyle bir doktor
Bugün nokta nokta kanamam olunca doktora gittim ve sordum crinone jel verdiBana agizdan dedi ya oyle kullaniyrm yatmadan once bi tane
Aynı şehirde olsaydık söylerdim canım ama ben şanlıurfadayımbunu önemseyen doktoru lütfen bana da söyleyin
Jelmi hic duymamistim,faydasini gorursun insallh cnmBugün nokta nokta kanamam olunca doktora gittim ve sordum crinone jel verdi
inşallah canım doktor yerleşiyor şuan yerleşme kanaması dedi.doktordan sonra kanamam olmadı.doktoru görünce iyileştik herhalde.bir de düşük önleyici bir iğne verdi.acayip yaktı.valla iyice delik deşik oldum daha 3 . haftam bebeğimin gelmesi lazım bunca emeğeJelmi hic duymamistim,faydasini gorursun insallh cnm
Aynı şehirde olsaydık söylerdim canım ama ben şanlıurfadayım
canım senin kan pıhtılaşman mı vardı?ve bu gebeliğiniz devam etti anladığım kadarıyla değil mi? Keşke ben de ankarada bulabilsem öyle bir doktor
canım hamile misin:)Cnm daha başlamadım 4 ay önce kürtaj oldum bnce vakit kaybetmeden iyi bi doktora gözük iğneni bşlatsın
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın inşallahCnm daha başlamadım 4 ay önce kürtaj oldum bnce vakit kaybetmeden iyi bi doktora gözük iğneni bşlatsın
canım Ankarada mutlaka bulursun iyi bir doktor.Sinan BEKSAÇ diyorlardı ama o emekli mi oluyormuş tam bilmiyorum.Bir de Lütfi ÖNDEROĞLU muydu öyle okumuştum buradan.Ya illa bulursun bak bulamıyorsan da pıhtılaşman varsa doktora ısrar et kullanmak istiyorum de illa ısrarla kullanma diye seninle inatlaşmaz sanmıyorum.Sen de yaparsın iğnelerini olur mu?yine de sağol canım umarım topicte bir Ankaralı'nın dikkatini çekmeyi başarabilirim
Evt canım malesef 4 tane torombofili var MTHFR677-C Homozigot mutant, AntitrombinIII Aktivitesi düşük, Protein S Düşük, Protein C Düşükcanım senin kan pıhtılaşman mı vardı?
Bu doktorlara bir bakayım canım çok sağolcanım Ankarada mutlaka bulursun iyi bir doktor.Sinan BEKSAÇ diyorlardı ama o emekli mi oluyormuş tam bilmiyorum.Bir de Lütfi ÖNDEROĞLU muydu öyle okumuştum buradan.Ya illa bulursun bak bulamıyorsan da pıhtılaşman varsa doktora ısrar et kullanmak istiyorum de illa ısrarla kullanma diye seninle inatlaşmaz sanmıyorum.Sen de yaparsın iğnelerini olur mu?
Insallah insallah bende aynen hergun ignei
inşallah canım doktor yerleşiyor şuan yerleşme kanaması dedi.doktordan sonra kanamam olmadı.doktoru görünce iyileştik herhalde.bir de düşük önleyici bir iğne verdi.acayip yaktı.valla iyice delik deşik oldum daha 3 . haftam bebeğimin gelmesi lazım bunca emeğe
gitmedim gidemedim çünkü kalp atışı olmadan randevu vermediler ısrar etmeme rağmen, Özgür Deren Ankara'da adı geçen iyi perinatologlardan biri. Siz kime gidiyorsunuz? Pıhtılaşma için erken dönemde iğne verdi mi kese görmeden?Ben de alternatif iyi bir perinatolog arıyorum Ankara dagibigibiyim siz kime gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?