Kan sulandırıcı canım tedbir için vermiştir inşallah çok güzel ilerler senin deOksapar 0.4 igne
Aynen canım hoca ihtiyacı yoksa ve maddi durumunuz müsaitse maaş karşılığı çalışırsın bebeğinden önemli değil yaEvet canım hatta bugün idaremi arayıp ders saatimi azaltmalarını rica edeceğim inşallah yapabilirlerse
Rapor çıkartı igne icin,haftayada genetik testler cikicak oyle insallh seninde cok iyi gecer,senin bat kactiKan sulandırıcı canım tedbir için vermiştir inşallah çok güzel ilerler senin de
İnşallah canım her şeyin hayırlısı olsun hakkimızdaRapor çıkartı igne icin,haftayada genetik testler cikicak oyle insallh seninde cok iyi gecer,senin bat kacti
Evet canım bakalım okulda durumlar müsaitse ben her türlü fedakarlıkta bulunacağım hakkimızda hayırlısı olsunAynen canım hoca ihtiyacı yoksa ve maddi durumunuz müsaitse maaş karşılığı çalışırsın bebeğinden önemli değil ya
Baya ilerlemis senin masallahİnşallah canım her şeyin hayırlısı olsun hakkimızdaBenim bat 13 Aralık
Evet canım inşallahBaya ilerlemis senin masallah
Masum da olabiliyor ya insallh oyledir,benim oglan da da olmustu,gecmisti snraEvet canım inşallahAma benim 15. İnden itibaren kahverengi kanamam var Kesenin etrafında kanama alanı varmış pazartesi tekrar kontrol var bakalım ne olacak inşallah iyi olur
İnşallah canım benimMasum da olabiliyor ya insallh oyledir,benim oglan da da olmustu,gecmisti snra
Aminn inşAllah canımEvet canım bakalım okulda durumlar müsaitse ben her türlü fedakarlıkta bulunacağım hakkimızda hayırlısı olsun
Insallah insallah allahim insallahİnşallah canım benimAllahtan tek dileğim bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almak
Merhaba. Şimdi muadili oksapar var. Ama size doktor önermeden mi kullanıyorsunuz. O da yazmıştır size zaten kaçlık vurulacağınızı vsKızlar merhaba, clexane 0.4 kullanmıstım ilk hamileliğimde ve oğlumu sağlıkla kucagıma aldım. Smdi clexane bulamadım. Muadili nedir sizce?
Dr beklemeye gerek görmüyorum ikinci gebeliğim. Pıhtılaşma testlerimde 4 farklı genimde mutasyon var. En iyi perinatologlara gittim doz ayarını birlikte yapmıştık(gecen sene nisanda doğum yaptım bu seferki sürpriz yumurtam oldu) daha yeni kullandıgımdan da biliyorum az cok. Enox bulabildim kullanan var mı?Merhaba. Şimdi muadili oksapar var. Ama size doktor önermeden mi kullanıyorsunuz. O da yazmıştır size zaten kaçlık vurulacağınızı vs
Anladım. Gerekli testlerinizi yaptırmışsınız zaten. Tabi bir an önce başlayın.Dr beklemeye gerek görmüyorum ikinci gebeliğim. Pıhtılaşma testlerimde 4 farklı genimde mutasyon var. En iyi perinatologlara gittim doz ayarını birlikte yapmıştık(gecen sene nisanda doğum yaptım bu seferki sürpriz yumurtam oldu) daha yeni kullandıgımdan da biliyorum az cok. Enox bulabildim kullanan var mı?
Banada onceki gun oksapar verdi doktorKızlar merhaba, clexane 0.4 kullanmıstım ilk hamileliğimde ve oğlumu sağlıkla kucagıma aldım. Smdi clexane bulamadım. Muadili nedir sizce?
ben enox 0,4 kullandımKızlar merhaba, clexane 0.4 kullanmıstım ilk hamileliğimde ve oğlumu sağlıkla kucagıma aldım. Smdi clexane bulamadım. Muadili nedir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?