Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İşte ne yazık ki yanılıyorsunuz bunu bir çok doktor es geçiyor.Ben yaptırdım.4 tane kaybım var baştan beri iğne kullandım ama olmadı.hatta en son ağustosta kürtaj oldum 0.6 oksapar ve coraspin kullanıyordum yine de kalbi durdu.daha sonra tekrar hamile kaldım.Bu kez doktorum sabah ve akşam vurulmak üzere 0.4 oksapar coraspin ve yanında kortizon verdi.1 hafta sonra bana özel bir laboratuvarda anti faktör adlı bir test yapıldı.vücudumun iğneye olan pıhtılaşma düzeyi ölçüldü.Şu an 14.haftadayım.çok şükür.Ama doktorum hamileliğin sonunu beklemeyecek çünkü gebelik ilerledikçe iğne dozu yetersiz kalabiliyormuş.benim ablamda da bu illet var iki yeğenimde 8.ayında alındı.çünkü doktorumuz son kontrolde bebeğe giden kan akışının yavaşladığını tespit etmişti.Buradan bilmeyen arkadaşlara faydam olsun diye yazdım.Çok kayıp yaşadım çünkü bende.Allah kimseye yaşatmasın.

Amin
Mutasyonlarn nedir acaba

Benim doktor anladi,sonra büyük ultrasona gonderdi 3 4 daha bakti basimda mol dedi karar verildi alindi kanama olmadi.oburleride kanama basladi 5 6 haftalikkken ama ben 10 haft. Hep beklettim olmadi olmadi kismet

Amin
Mutasyonlarn nedir acaba
Riskli olanı dedi iki tanesinde vardı yanlış hatırlamıyorsam ben 3 yıl önce yaptırdım faktör 5leidendi biri diğeri aklımda değil.zaten bu pıhtılaşma kişinin kendi bünyesine göre de değişebiliyor.mesela ilk çocukta hiç bir sorun yaşamayan birisi yaşa ve yaşama bağlı olarak ikinci çocuğunda sıkıntı yaşayabiliyor o yüzden pıhtılaşmanın türü ne olursa olsun bence önemli.

Merhaba arkadaşlar.
Benim de 1 tane kalp durması 1 tane de bebeğin büyümemesiyle ilgili kürtajım var 1 sene içinde.
Gereken testleri yaptırmak istiyorum. Ama 1 hafta önce kürtaj oldum. Trombofili paneli, kromozom analizi var yapılacak.
Bu testleri kürtajınızdan veya düşüğünüzden ne kadar zaman yaptırdınız? Merak ediyorum ?

Bende 28 ekimde kürtaj oldum 19 kasımda genetik test yapıldı 27 aralıkta sonuç cıktı canim bende yaşadım 2 kere Rabbim büyük sağlıkla yine olur insaallah

Diğerleri normal

Eklentiler

• 20200116_201930.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 40
Bende 28 ekimde kürtaj oldum 19 kasımda genetik test yapıldı 27 aralıkta sonuç cıktı canim bende yaşadım 2 kere Rabbim büyük sağlıkla yine olur insaallah
Ya benim doktorum biraz beklememi istedi açıkçası. Anca vücudun normale dönsün dedi.
Ama hemen yaptıranlar da var. Yani hemen gebelik tabi düşünemiyorum ama bilirsin ki bir an önce yapılsın da tahliller, sonuçları öğreneyim istiyor insan.
Nasıl yapsam bilemiyorum ya.

Bende verdim 1 hafta oldu daha ,geçmiyor zaman,ağustos ta oldm son kurtji

Sen de bir süre geçince tahlil vermişsin. Doktorun bir şey demiş miydi zaman konusunda ?
Benim doktorum git bile demedi,hatta sana bakmayabilir dedi saglikli cocgun oldugu icin.bir mol iki bos gebeligim vardi,baska doktora gittim oda gitmeni gerektirck drm yok dedi en son baska gittim o bence gitmelidin dedi bakalim hangisinin dedigi cikacak,ama gidilmesi lazim yeni kurtaj olunmasi test sonuclarni etkiler bilmiyrm ama vct bir adetten sonra kendine gelio zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…