Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sabırlar diliyorum bende 2.5 ay önce kaybettim gebelik zehirlenmesi adı altında bebeğin plasentadan beslenememesi.. ben sadece coraspirin 100 lük kullandım gerçi pıhtılaşma hikayem var mıdır bilmiyorum ilk gebeliğim de 2 ay sonra kalbi durmuştu. Doktorlar teste gerek yok diyorlar ama bilmiyorum. Başına gelmeyen bilemez gerçekten. Rabbim şifa bekleyen anne adaylarına şifa verip hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Yaptirmani tavsiye ederim 3. Kez kurtaj oldum yinede gerek görmüyoruz falan filan,ben randevu aldim yinede yaptircam ne gerekse

Bende de factor v ve mthfr 677 heterozigot. Corasprin ve 0,4 luk oksapar kullandım. Ama kalbi durdu bebeğimin hem de Doğuma çok Az zaman kala. Sonrasında gittiğm perinatolog anneyi akciğer embolisine karşı korumak için veririz dedi. Bu ay bir başka doktora daha gittim o da gebelikte oksapar in dozunun artırılabilecğeini öneririm dedi. Bana bunları prof lar dedi. Hepsi de benzer şeyler ama tamamen örtüşmüyor. Sana tavsiyem Prof da olsa tek doktor ile kalma mutlaka 2. Hatta 3. Bir göze daha görün.
Bende de faktor v mthfr677 heterozigot
Okuyunca çok üzüldm son haftada olması daha da kötü olmuş Allah sabır versin
Bende oksapar 0.4 ile coraspin kulaniyorm

Bende de faktor v mthfr677 heterozigot
Okuyunca çok üzüldm son haftada olması daha da kötü olmuş Allah sabır versin
Bende oksapar 0.4 ile coraspin kulaniyorm
Tesekkur ederim. Corasprini 34. Haftada kesmislerdi sonra oksapar a devam etmistim. Hatta oksapari dogumdan sonra 8 hafta daha kullandim pelvik tromboza karsi. Benimkinin sebebi belli degil. Ani bebek olumu diye geciyor pihtilasmaya baglamiyorlar. Lutfen kotu dusunmeyin Insallah saglikla kucaginiza alacaksiniz. Bana da dua edin tekrar bebegim olsun.

Tesekkur ederim. Corasprini 34. Haftada kesmislerdi sonra oksapar a devam etmistim. Hatta oksapari dogumdan sonra 8 hafta daha kullandim pelvik tromboza karsi. Benimkinin sebebi belli degil. Ani bebek olumu diye geciyor pihtilasmaya baglamiyorlar. Lutfen kotu dusunmeyin Insallah saglikla kucaginiza alacaksiniz. Bana da dua edin tekrar bebegim olsun.
Coraspini kestikleri için mi oldu acaba benim bi arkadaşimi 8.ayda sezeryanla aldı 9 ayı bekletmedi doktor
İnşallah tekrar bebeginiz olur bu sefer saglikla kucagiza alirsiniz dua okuyacam merak etmeyin 😍

Coraspini kestikleri için mi oldu acaba benim bi arkadaşimi 8.ayda sezeryanla aldı 9 ayı bekletmedi doktor
İnşallah tekrar bebeginiz olur bu sefer saglikla kucagiza alirsiniz dua okuyacam merak etmeyin 😍
Corasprnin o haftada kesilmesi gerekiyormus aslinda. Bından sonraki gebeliğimde benim için de aynısını söylüyor doktorum 32 den sonra tetikte olacağız diye.

kızlar merhaba benim sonucumda mthfr 1298CC Homozigot yazıyor.Ama yanında ne mutant ne de normal yazıyor.Bazı arkadaşlarda bunlar yazıyor.Anlamadım neden benimkinde yazmadığını?

Sonucum bu :-(

Eklentiler

• CE1DC1A3-5E7D-4A0A-A5FB-D3AE18DC54E6.jpeg
    CE1DC1A3-5E7D-4A0A-A5FB-D3AE18DC54E6.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 78
Bende birsey sormak istiyrm ya kafam allak bullak oldu,ben arastirma has. Aradim tibbi genetige baglandim ,genetik test yaptirmak istyrm dedim direk buraya geliyrsunuz kan veriyorsunuz dedi,ben trombofili paneli diyince hersey icine giriyor mu ne demem gerek acaba?

Tamam işte bu mutasyon sizde homozigot yani her iki allelinizde de taşıyorsunuz
Bugün Hematoloji doktora gittim ve faktörlere tik attı dedi ki eskiden bu konu muallaktaydı ama şimdi Mthfrnin sana ve bebeğe hiçbir etkisi olmadığı anlaşıldı dedi.Ve sonuçlarımın üzerine Değerli meslektaşım hastanızda trombofili Saptanmamıştır.Mthfr gen mutasyonunun patolojik anlamı kabul edilmemektedir diye not düştü

Bugün Hematoloji doktora gittim ve faktörlere tik attı dedi ki eskiden bu konu muallaktaydı ama şimdi Mthfrnin sana ve bebeğe hiçbir etkisi olmadığı anlaşıldı dedi.Ve sonuçlarımın üzerine Değerli meslektaşım hastanızda trombofili Saptanmamıştır.Mthfr gen mutasyonunun patolojik anlamı kabul edilmemektedir diye not düştü
Mthfr mutasyonlarını zaten pek önemsemiyorlar bile. Bakın burda da çok net açıklamışlar.

Merhaba aranıza yeni katıldım. Pco hastasıyım. 21 haftalık bir tüp bebek kaybım oldu 2 yıl önce. Rahim ağzı yetmezliğinden dendi. Kayıptan sonra iki tane kendiliğinden hamile kaldım. Kimyasal gebelik oldu. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Daha doktor görmedi. Yorum yapabilir misiniz?

Eklentiler

• B582ECFF-7D92-4EC6-8817-31D09DD61091.jpeg
    B582ECFF-7D92-4EC6-8817-31D09DD61091.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba aranıza yeni katıldım. Pco hastasıyım. 21 haftalık bir tüp bebek kaybım oldu 2 yıl önce. Rahim ağzı yetmezliğinden dendi. Kayıptan sonra iki tane kendiliğinden hamile kaldım. Kimyasal gebelik oldu. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım. Daha doktor görmedi. Yorum yapabilir misiniz?
Mrb öncelikle cok gecmis olsun,rabbim hayirlisi ile nasip etsin,bu testi nerde ,ne diyerek yaptirdin genetik test diyince bu testlerde mi giriyor icine?

Mthfr homozigot var ama onu pıhtılaşmadan saymıyolarmış ilaç gerekmez dedi. Homosistein hemen çıkan kan testi diğer kanların içinde almışlar onu da. 15 çıktı benim. İnternette tekrarlayan düşük için yeterli bi miktar yazıyo. Sen bi devlet hastanesine git barsa eğitim araştırmaya. Bütün testleri iste komple baksınlar. Kafanda büyütüyosun böyle belki de hiçbişey çıkmıycaknsende. Allah nasip edince olacak kendiliğinden
Benimde MTHFR homozigot ve direkt pıhtılaşma denildi size kim ilaç gerekmez dedi ki bu faktörlerden birinde bile çıksa iğne tedavisi şarttır?

Back