29 masallah masallah,cinsiyeti ne? bana 15 gün sonraya randevu verdiler ya sonuclar cikana kadar hamile kalirsam ,dok dedi hamile kalirsan ilac baslariz,heralde sonuclar cikincada sonuca gore doz verirAmin teşekkür ederim, yarın 29 bitiyor. Allah size de en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin.
(Bu mesaji yeni gordum)bilemiyorum ki neyden hic bi sorun olmamisti oglumda,gayet saglikli beslnirim duzenliyimdir 28 yasindayim ne bnm ne eşimin kötü aliskanligi yoktur yani anlamiyrm rabbim bilir tabide insan neden arıyorBen mol ve boş gebelik ne diye baktım netten. Bence pıhtılaşma ile ilgili değil, siz yine de test yaptırabilirsiniz en azından emin olursunuz. Beslenmeye dikkat edin, sağlıklı beslenin, alkol ve sigaradan uzak durun. Bu arada kaç yaşındasınız? Tüp bebek de düşünün bence eğer imkanınız varsa.
Erkek. Hamileliği öğrenir öğrenmez gidin bence doktora. Çünkü sonuçlar da 3 hafta sonra çıkıyor. Riske atmamak gerek.29 masallah masallah,cinsiyeti ne? bana 15 gün sonraya randevu verdiler ya sonuclar cikana kadar hamile kalirsam ,dok dedi hamile kalirsan ilac baslariz,heralde sonuclar cikincada sonuca gore doz verir
Neden olarak annenin ileri yaşta olması, sağlıksız beslenme yazıyor. Ama ben artık her şeyin kader olduğuna inanıyorum. Bu konu çok eskiden geliyor ben de son 6 aydır takip ediyorum, önceki mesajların bir kısmını da okudum pıhtılaşma hakkında baya bilgilendirici bir konu. Gerçekten kader olduğuna inanıyorum artık. Burada ilaç iğne kullanırken bebeğini kaybedenler var, diğer tarafta 9 aylık hamile iken hala sigara içen tanıyorum.(Bu mesaji yeni gordum)bilemiyorum ki neyden hic bi sorun olmamisti oglumda,gayet saglikli beslnirim duzenliyimdir 28 yasindayim ne bnm ne eşimin kötü aliskanligi yoktur yani anlamiyrm rabbim bilir tabide insan neden arıyor
Evet en son gittiğim dok. Öyle dedi ona gidicem 3 4 dok. Gittim hic biri oyle bisi dememisti,kader kısmina gelince bende elbet oyle düşünüyorm rabbim diyrm ama yinede bize düşen arastirmak gerisi rabbimden tevekkul etmek lazimErkek. Hamileliği öğrenir öğrenmez gidin bence doktora. Çünkü sonuçlar da 3 hafta sonra çıkıyor. Riske atmamak gerek.
Arastirma hast. Ayin 15 ine alabildim randevu once yok.tam ovulasyon günlerinin bittigi gün hayirlisi olsun bakalim,yordum seni hakkini helal et lutfenNeden olarak annenin ileri yaşta olması, sağlıksız beslenme yazıyor. Ama ben artık her şeyin kader olduğuna inanıyorum. Bu konu çok eskiden geliyor ben de son 6 aydır takip ediyorum, önceki mesajların bir kısmını da okudum pıhtılaşma hakkında baya bilgilendirici bir konu. Gerçekten kader olduğuna inanıyorum artık. Burada ilaç iğne kullanırken bebeğini kaybedenler var, diğer tarafta 9 aylık hamile iken hala sigara içen tanıyorum.
Direk tıbbi genetikten alamiyoruz degil mi illa önce kadın dogumdan mi girmemiz gerekioArastirma hast. Ayin 15 ine alabildim randevu once yok.tam ovulasyon günlerinin bittigi gün hayirlisi olsun bakalim,yordum seni hakkini helal et lutfen
Direk genetikten randevu alanlar var konuda yazmışlardı. Benim testlerimi kadın doğum doktorum yaptı. Genetiğe gitmedim.Direk tıbbi genetikten alamiyoruz degil mi illa önce kadın dogumdan mi girmemiz gerekio
Corasprin veya bebe aspirini kullanıyor musunuz peki? Benim Factor V Leiden homozigot, Mthfr 677 heterozigot. Ben oksapar iğne ve corasprin kullanıyorum.
Canım hangi doktora gidiyorsun doktorunu iyi arastırHayır hiç birini kullanmıyorum. Oksapar kullanmamın bana bir zararı olur mu ? Çok arada kaldım :/
Canım hangi doktora gidiyorsun doktorunu iyi arastır
Doktorunuz vermediyse doğrudur. Bilemiyorum sonuçta uzman onlar. Oksapar’ın kan sulandırıcı bir iğne, doktorunuz size vermediyse bir bildiği vardır. Daha önce gebeliklerinizde kalp atışı durduğu oldu mu? Olduysa kaç haftalıktı?Hayır hiç birini kullanmıyorum. Oksapar kullanmamın bana bir zararı olur mu ? Çok arada kaldım :/
Kalp atışı olup olmadigini neden sordun ne gibi bilgi var o konudaDoktorunuz vermediyse doğrudur. Bilemiyorum sonuçta uzman onlar. Oksapar’ın kan sulandırıcı bir iğne, doktorunuz size vermediyse bir bildiği vardır. Daha önce gebeliklerinizde kalp atışı durduğu oldu mu? Olduysa kaç haftalıktı?
Kalp atışının durma sebeplerinden biri annede pıhtılaşma olması gösteriliyor. Yani annede pıhtılaşmadan dolayı anneden bebeğe kan akışı kesiliyor. Çok detaylı yazmak istemiyorum.Kalp atışı olup olmadigini neden sordun ne gibi bilgi var o konuda
Bende de factor v ve mthfr 677 heterozigot. Corasprin ve 0,4 luk oksapar kullandım. Ama kalbi durdu bebeğimin hem de Doğuma çok Az zaman kala. Sonrasında gittiğm perinatolog anneyi akciğer embolisine karşı korumak için veririz dedi. Bu ay bir başka doktora daha gittim o da gebelikte oksapar in dozunun artırılabilecğeini öneririm dedi. Bana bunları prof lar dedi. Hepsi de benzer şeyler ama tamamen örtüşmüyor. Sana tavsiyem Prof da olsa tek doktor ile kalma mutlaka 2. Hatta 3. Bir göze daha görün.Neden öyle dediniz ? Çok tecrübeli bir prof. doktorum.
Merhaba, çok üzüldüm kaybınız için. İğneye rağmen kayıplar olunca insan korkuyor. Hatırlatmak istemiyorum ama kaç haftalıktı? Ben de tek doktora gidiyorum ve doktoruma riskli gebelik uzmanına gitmem gerekir mi diye sordum, ben gereken tedaviyi uyguluyorum gerek yok dedi.Bende de factor v ve mthfr 677 heterozigot. Corasprin ve 0,4 luk oksapar kullandım. Ama kalbi durdu bebeğimin hem de Doğuma çok Az zaman kala. Sonrasında gittiğm perinatolog anneyi akciğer embolisine karşı korumak için veririz dedi. Bu ay bir başka doktora daha gittim o da gebelikte oksapar in dozunun artırılabilecğeini öneririm dedi. Bana bunları prof lar dedi. Hepsi de benzer şeyler ama tamamen örtüşmüyor. Sana tavsiyem Prof da olsa tek doktor ile kalma mutlaka 2. Hatta 3. Bir göze daha görün.
37. haftada idi. Corasprin 34 te kesilmisti oksapar a devam ediyordum.Merhaba, çok üzüldüm kaybınız için. İğneye rağmen kayıplar olunca insan korkuyor. Hatırlatmak istemiyorum ama kaç haftalıktı? Ben de tek doktora gidiyorum ve doktoruma riskli gebelik uzmanına gitmem gerekir mi diye sordum, ben gereken tedaviyi uyguluyorum gerek yok dedi.
Ne denir bilmiyorum, Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Başka çocuğunuz var mi?37. haftada idi. Corasprin 34 te kesilmisti oksapar a devam ediyordum.
Hayir yok, bu da tedavi ile olmustu.Ne denir bilmiyorum, Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Başka çocuğunuz var mi?
Sabırlar diliyorum bende 2.5 ay önce kaybettim gebelik zehirlenmesi adı altında bebeğin plasentadan beslenememesi.. ben sadece coraspirin 100 lük kullandım gerçi pıhtılaşma hikayem var mıdır bilmiyorum ilk gebeliğim de 2 ay sonra kalbi durmuştu. Doktorlar teste gerek yok diyorlar ama bilmiyorum. Başına gelmeyen bilemez gerçekten. Rabbim şifa bekleyen anne adaylarına şifa verip hayırlı evlatlar nasip etsinHayir yok, bu da tedavi ile olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?