Merhaba kızlar. İlk gebeliğim kimyasal gebelikti. 4. haftada kendiliğinden düştü. 2. gebeliğimde 8. haftada bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı. Bir daha hamile kalırsam doktorum hibor 5000 iğne kullanmamı söyledi. Bu iğnenin çok acıttığı doğru mu? Bir yan etkisi var mı? Bende hemoroid var. Bazen kanıyor. Kanadığında iğneden dolayı kan durmazsa napacağım? Çor korkuyorum. İğne vurulurken hemoroid problemi yaşayanlar oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim
homositein kaç sizinGittim kullanma dedı homosısteın yuksek cıkmadıgı ocın
6 cıktıhomositein kaç sizin
sizin çok iyiymiş ben 1 yıldır 15 ten aşağı düşüremedim6 cıktı
Ben 4 kayıptan sonra hibor 5000 kullandım canım. Çok şükür şimdi bir aylık bebeğim var. Korkma hiç ondan falann bi şey olmaz.Merhaba kızlar. İlk gebeliğim kimyasal gebelikti. 4. haftada kendiliğinden düştü. 2. gebeliğimde 8. haftada bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı. Bir daha hamile kalırsam doktorum hibor 5000 iğne kullanmamı söyledi. Bu iğnenin çok acıttığı doğru mu? Bir yan etkisi var mı? Bende hemoroid var. Bazen kanıyor. Kanadığında iğneden dolayı kan durmazsa napacağım? Çor korkuyorum. İğne vurulurken hemoroid problemi yaşayanlar oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Günde 2 tane mi corasprin kullandınız? Bir şey olacağını sanmıyorum. Ben iğneyi öğlen 11 gibi, corasprini akşam 11 gibi kullanıyorum. Yarın biraz geç kullanın.Kızlar bir şey soracağım. 12 haftalık hamileyim. Bir corasprin bir oksapar kullanıyorum günlük. Bugün emin değilim bi tane fazla corasprin içtim sanırım şimdi. Bir şey olr mu acaba ya
Tamam sağolunGünde 2 tane mi corasprin kullandınız? Bir şey olacağını sanmıyorum. Ben iğneyi öğlen 11 gibi, akşam 11 gibi kullanıyorum. Yarın biraz geç kullanın.
Merhaba, başınız sağolsun çok geçmiş olsun. Bunlar yeterli değil, ben bu testleri yaptırdım ilk önce pıhtılaşma yok dendi. Genetik test yaptırmanız lazım factor 5 leiden, MTHFR 677, MTHFR 1298, G20210 bana bunlar yapıldı ve Factor 5 homozigot, Mthfr 677 heterozigot çıktı iğne ve corasprin kullanıyorum şimdi. Siz de genetik test yaptırın. Allah sabır versin çok zor, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.Merhabalar. Kaybı olanlar sabırlar, hamile olanlara da sağlıklı kucaklarına almalarını diliyorum. Benim de ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Bir sene sonra dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı. Bir yol sonra tekrar hamile kaldım ve 27 haftalıkken ağır preaklempsi ve hellp sendorumu sonunda ölü doğum yaptım. Bebeğe giden kan akımları yeterli besleyememiş dediler. 50 gün oldu kızımı kaybedeli bu acıların tarifi yok malesef her hamilelik sürecim farklı acılarla sonuçlandı. Rabbim inşallah bir sonrakini sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Bende bazı testler yaptırmak için hastaneye gittim hikayemi anlattım ve benden şu testleri istediler. Bunlar yeterli mi acaba bilgisi olan yazarsa memnun olurum.
antikardiyolipin ıgm-ıgg
Anti b2 glikoprotein ıgm-ıgg
Lupus antikoagülanı
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu testler için hangi polikliniğe gitmek gerekiyor acabaMerhaba, başınız sağolsun çok geçmiş olsun. Bunlar yeterli değil, ben bu testleri yaptırdım ilk önce pıhtılaşma yok dendi. Genetik test yaptırmanız lazım factor 5 leiden, MTHFR 677, MTHFR 1298, G20210 bana bunlar yapıldı ve Factor 5 homozigot, Mthfr 677 heterozigot çıktı iğne ve corasprin kullanıyorum şimdi. Siz de genetik test yaptırın. Allah sabır versin çok zor, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Tıbbi genetik yapar ama kadın doğumcun İstekte bulunur seni oraya yönlendirir.Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu testler için hangi polikliniğe gitmek gerekiyor acaba
Ben özelde yaptırdım kadın doğum doktorum istedi. 1400 tl ödedim, bu test genetik test olarak geçiyor ve üstte yazdığım genlere bakıyorlar. Bence mutlaka yaptırın. Devlette de yapılıyor.Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu testler için hangi polikliniğe gitmek gerekiyor acaba
Kızlar benim genetik sonuçlarım çıktı ekliyorum fotoğraf. Benimle aynı olan kimler var? Riski ne kadar sizce bunun? Kan sulandiriciya hamile kalınca baslayacagiz dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?