- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Yaparlar canm ben 2.de arkadaşım ilk düştüğünde gitti. İkiside aynı sanırım ben tıbbi genetiğe gitmiştimKızlar acil yazabilir misiniz..
Bir düşüğüm var şuan yine hamileyim.Pihtilaşma testleri yaptırmak istiyorum Cerrahpaşadan genetik bölümüne,hasekiden de tıbbi genetige aldım ne olur ne olmaz diye.
Hangisine gitmem lazım iki bölümde aynı mı?
Birde eşimle mi gitmem gerekiyor.Vede ilk düşüğe yaparlar mı sizce?
Herhangı bi arastırma hastanenın tıbbı genetık bolumunden sadece boş gebeliğim olmasına rahmen alabıldım sızde tıbbı genetıkbılumunden alabılırdınız bnce ücretsızBazilari ilk dusuktede yaptırabilmişler sanırım doktora bağlı bu ..bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi direk randevu veriliyor cerrahpasada ve hasekide.
Rica ederim canım ben eşimle gitmiştim eşimin sülalesinde eksik organlı doğan bebekler vardı onda sıkıntı olabilir diye Dr ondanda kan aldı normalde gerekmiyor sanırım sadece sen gidebilirsin diye biliyorum gerekirse eşini de istiyorlarB Bulut161MoonfacedMom kızlar size çok teşekkür ederim Birini üniv.hastanesi biri araştırma Hastanesi'ne aldım.Hangisine gidebilirsen yada hangisi yaparsa bakalım.
Eşimle mi gitmem sartmi birde ne diyoruz doktora?
Eşinle gıdersen kromozom bakılır hrm dıze hem ona pıhtıda sadece sıze bakılıyor benek düşünüyorum düşüğüm oldu vs yada tüp bebek yapcam ben öyle demiştım boş gebelik gecırdım tüp bebek yaptırcam doktorum pıhtı keomozom tesrı ıstedı dedım verdıler oyle cıkmadı 15 gunu bulabılıyorB Bulut161MoonfacedMom kızlar size çok teşekkür ederim Birini üniv.hastanesi biri araştırma Hastanesi'ne aldım.Hangisine gidebilirsen yada hangisi yaparsa bakalım.
Eşimle mi gitmem sartmi birde ne diyoruz doktora?
Ben özelde yaptirmiştim 550 lira verdim ve sonuc 3 güne çikmişti şuan hamileysen biranonce yaptir ki kan sulandirici tedaviye başlansin devlette cok beklersin zaman açisindan, keske hamile kalmadan once yaptrsaydinKızlar acil yazabilir misiniz..
Bir düşüğüm var şuan yine hamileyim.Pihtilaşma testleri yaptırmak istiyorum Cerrahpaşadan genetik bölümüne,hasekiden de tıbbi genetige aldım ne olur ne olmaz diye.
Hangisine gitmem lazım iki bölümde aynı mı?
Birde eşimle mi gitmem gerekiyor.Vede ilk düşüğe yaparlar mı sizce?
Hangi özelde yaptırdın canım İstanbul'da mi?Ben özelde yaptirmiştim 550 lira verdim ve sonuc 3 güne çikmişti şuan hamileysen biranonce yaptir ki kan sulandirici tedaviye başlansin devlette cok beklersin zaman açisindan, keske hamile kalmadan once yaptrsaydin
Yok ankaradaymHangi özelde yaptırdın canım İstanbul'da mi?
Birkaç doktora daha danış canım sen yinede.Kizlar merhaba. 16haftanin icindeyim. Kan pihtilasma testlerimde Protrombin heterozigot mutasyon cikmisti. Onceki doktorum oksapar 0.4ve coraspin yazmisti. Suanki doktoruma bir aydir gidiyorum ve bana bu mutasyonda igneye yada coraspine ihtiyacin yok diyor. Yurtdisi kaynakli ornekleri ve yapılan calismalari gosterdi. Kafam cok karisik ne yapmaliyim. Dun ilk defa igneyi vurulmadim. Ama icim de rahat degil, kullanirken de rahat degildi gerci ama bilemiyorum. Hematologta coraspinin bu mutasyonda etkisi olmadigini soyledi igne yeterli demisti ve 3aydan sonraki donemde anneyi korumak icin yapılıyor dedi. Ne yapicam bilmiyorum ne onerirsiniz?
Hematoloji mi kadin dogum doktoru mu?Bir doktorl
Birkaç doktora daha danış canım sen yinede.
Riskli gebelik prof doktorlarinda fikrini al 3 ayın bitmiş yarin git sor erteleme Allah korusun ne olur ne olmaz iğneyide brakmişinHematoloji mi kadin dogum doktoru mu?
Evet hic perinatolojiye gitmedim bu ara dusunuyordum. Senin mutasyon hangi genden ve hetero muydu homozigot muydu?Riskli gebelik prof doktorlarinda fikrini al 3 ayın bitmiş yarin git sor erteleme Allah korusun ne olur ne olmaz iğneyide brakmişin
Faktor 5 hetero bide mthfr 677 heteroEvet hic perinatolojiye gitmedim bu ara dusunuyordum. Senin mutasyon hangi genden ve hetero muydu homozigot muydu?
Daha once dusugun oldu mu peki olduysa sebebi belli miydi?Faktor 5 hetero bide mthfr 677 hetero
Ben normalde folidoce kullanıyordum canım ama doktorum folidays kullan içinde vitaminler var dedi elimde bittiği için tekrar şuanda folidoce kullanıyorum ve her gün kullanıyorumbişey soracağım benim durumumda sizinki ile aynı 2 kalp durması pıhtılaşma ve kürtajlar...hangi folic asidi kullandınız ben folbiol 5mg kullanıyorum dogrumudur bide hergün mü almalıyım sizce ben bi var bi yok alıyorum
Perinatolog bana da aynısını söyledi kan sulandırıcılar anneyi gebelikte akciğer embolisine karşı korumak için verilir bebek için değil dedi. Ama her kafadan ayrı bir ses çıkıyor bunun bir standardı Yok maalesef.Evet hic perinatolojiye gitmedim bu ara dusunuyordum. Senin mutasyon hangi genden ve hetero muydu homozigot muydu?
Su an gebe degilim.arkadaşlar bilen birileri cevap verebilir mi acaba.pihtilasma olanlar folik asit ne kullaniyorsunuz? bana folidace verdi günde 1 tane iciyorum.
Bana da hematolog aynısını soyledi yani 3 aydan sonra anneye yonelik bir onlemdir bu diye. Ama herkes o kadar bebege baglamis ki o yuzden ben de bazen diyorum acaba bebege bisey olur mu kullanmayinca. İlk uc ay evet bebegi koruyor ama sonrasi anneyi. Yine de hicbir pıhtılaşması olamayana bile bu igneleri yazmalari tuhaf. Cunku bir etksi yok. Yurtdisi kaynaklarini inceleyecegim firsat bulduğumdaPerinatolog bana da aynısını söyledi kan sulandırıcılar anneyi gebelikte akciğer embolisine karşı korumak için verilir bebek için değil dedi. Ama her kafadan ayrı bir ses çıkıyor bunun bir standardı Yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?