Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yaparlar canm ben 2.de arkadaşım ilk düştüğünde gitti. İkiside aynı sanırım ben tıbbi genetiğe gitmiştim

Bazilari ilk dusuktede yaptırabilmişler sanırım doktora bağlı bu ..bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi direk randevu veriliyor cerrahpasada ve hasekide.
Herhangı bi arastırma hastanenın tıbbı genetık bolumunden sadece boş gebeliğim olmasına rahmen alabıldım sızde tıbbı genetıkbılumunden alabılırdınız bnce ücretsız

Rica ederim canım ben eşimle gitmiştim eşimin sülalesinde eksik organlı doğan bebekler vardı onda sıkıntı olabilir diye Dr ondanda kan aldı normalde gerekmiyor sanırım sadece sen gidebilirsin diye biliyorum gerekirse eşini de istiyorlar

Eşinle gıdersen kromozom bakılır hrm dıze hem ona pıhtıda sadece sıze bakılıyor benek düşünüyorum düşüğüm oldu vs yada tüp bebek yapcam ben öyle demiştım boş gebelik gecırdım tüp bebek yaptırcam doktorum pıhtı keomozom tesrı ıstedı dedım verdıler oyle cıkmadı 15 gunu bulabılıyor

Ben özelde yaptirmiştim 550 lira verdim ve sonuc 3 güne çikmişti şuan hamileysen biranonce yaptir ki kan sulandirici tedaviye başlansin devlette cok beklersin zaman açisindan, keske hamile kalmadan once yaptrsaydin

Ben özelde yaptirmiştim 550 lira verdim ve sonuc 3 güne çikmişti şuan hamileysen biranonce yaptir ki kan sulandirici tedaviye başlansin devlette cok beklersin zaman açisindan, keske hamile kalmadan once yaptrsaydin
Hangi özelde yaptırdın canım İstanbul'da mi?

Kizlar merhaba. 16haftanin icindeyim. Kan pihtilasma testlerimde Protrombin heterozigot mutasyon cikmisti. Onceki doktorum oksapar 0.4ve coraspin yazmisti. Suanki doktoruma bir aydir gidiyorum ve bana bu mutasyonda igneye yada coraspine ihtiyacin yok diyor. Yurtdisi kaynakli ornekleri ve yapılan calismalari gosterdi. Kafam cok karisik ne yapmaliyim. Dun ilk defa igneyi vurulmadim. Ama icim de rahat degil, kullanirken de rahat degildi gerci ama bilemiyorum. Hematologta coraspinin bu mutasyonda etkisi olmadigini soyledi igne yeterli demisti ve 3aydan sonraki donemde anneyi korumak icin yapılıyor dedi. Ne yapicam bilmiyorum ne onerirsiniz?

Bir doktorl
Birkaç doktora daha danış canım sen yinede.

Ben normalde folidoce kullanıyordum canım ama doktorum folidays kullan içinde vitaminler var dedi elimde bittiği için tekrar şuanda folidoce kullanıyorum ve her gün kullanıyorum

arkadaşlar bilen birileri cevap verebilir mi acaba.pihtilasma olanlar folik asit ne kullaniyorsunuz? bana folidace verdi günde 1 tane iciyorum.

Evet hic perinatolojiye gitmedim bu ara dusunuyordum. Senin mutasyon hangi genden ve hetero muydu homozigot muydu?
Perinatolog bana da aynısını söyledi kan sulandırıcılar anneyi gebelikte akciğer embolisine karşı korumak için verilir bebek için değil dedi. Ama her kafadan ayrı bir ses çıkıyor bunun bir standardı Yok maalesef.

arkadaşlar bilen birileri cevap verebilir mi acaba.pihtilasma olanlar folik asit ne kullaniyorsunuz? bana folidace verdi günde 1 tane iciyorum.
Su an gebe degilim.
Mthfr heterozigot mutasyonu icin perinatolog da bana tum gebelik boyunca yuksek doz folik asit kullanman gerekiyor dedi. Folbiol alabilirsin dedi

Bana da hematolog aynısını soyledi yani 3 aydan sonra anneye yonelik bir onlemdir bu diye. Ama herkes o kadar bebege baglamis ki o yuzden ben de bazen diyorum acaba bebege bisey olur mu kullanmayinca. İlk uc ay evet bebegi koruyor ama sonrasi anneyi. Yine de hicbir pıhtılaşması olamayana bile bu igneleri yazmalari tuhaf. Cunku bir etksi yok. Yurtdisi kaynaklarini inceleyecegim firsat bulduğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…