Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kanımda pıhtılaşma oldgu için 1 haftadan fazladr corasprin ve folık asıt kullanıorum ama iki gündür çarpntı var bende bununla alakalı olabılırmı acaba

Daha iyi anladım sağolun, ben izmir deyim.kadin doğum coraspirine gerek yok öncesinde dedi ama ben gerek olduğunu düşünüyorum başka doktora gitcem sonuçta 3 gende sorun var 2 düşük var.hcg ilkinde 70
Evet bazi seylerin sebebi belli değil ne yazık ki.insallah

Kanımda pıhtılaşma oldgu için 1 haftadan fazladr corasprin ve folık asıt kullanıorum ama iki gündür çarpntı var bende bununla alakalı olabılırmı acaba
canım hiç bilmiyorum ama belki çarpıntı yapabilir yan etkilerinde var mı acaba.ben de coraspirin kullandigimda bacagimi vurmustum da böyle bir morarma görmedim kan toplamis gibi oldu .normal mı bilmiyorum

Diğer vitaminleri hamilelikte kullanırsınız. Bence corasprin ve folik asit kullanabilirsiniz gebe kalmadan. Ben çok düzenli olmasa da gebelik öncesi yaklaşık 1 yıl kullandım ikisini. Bana tanıdık kadın doğum uzmanı önermişti.

canım hiç bilmiyorum ama belki çarpıntı yapabilir yan etkilerinde var mı acaba.ben de coraspirin kullandigimda bacagimi vurmustum da böyle bir morarma görmedim kan toplamis gibi oldu .normal mı bilmiyorum

Morarma cok normal.. morarma yada bi yerinizi kestiginizde fazla kanama normal seyler

Öyle mi.Bir şey sorabilir miyim.bu kan sulandirici iğneler çok acitiyor muher gün yapmak çok mu zor oluyor.

Seker hastasi biri nasil hergun insulin yapiyorsa oyle. Bence acitmiyor ben hala gobegimden yapiyorum. Yani cok aciyo falan diyenler var ama o aciysa artik gerisini bilemiyorum olacak o kadar. Arada morariyo baya yada ici sertlesiyor o sertlikler aci yapabiliyor. Ama belli bi teknihi var o sekilde yapinca rahat. Ben 1 yildir yapiyorum

ankarad peribatolog sinan beksaça gidiyorum peki bende hematolojiye gitmelimiyim heterezigotum aktf c ve s yüksek

Hetero oldugunuz icin gitmenize gerek olmayabilir. Ama ben tam olarak ogrenmek icin giderdim. Cunku bu sizinle omur boyu kalacak bisey. Sadece gebelikte degil. En azindan bi gorusulebilir

Hetero oldugunuz icin gitmenize gerek olmayabilir. Ama ben tam olarak ogrenmek icin giderdim. Cunku bu sizinle omur boyu kalacak bisey. Sadece gebelikte degil. En azindan bi gorusulebilir
kanpıhtıaşması sorununu sinan hoca tespit etti daha önce 3 düşük yaptım heterozigot aktif c ve s sorunu birde homositein 15.1 bunlar olduğu halde hiç iğne kullandırmadılar tekrar hamile kaldığımda iğne ve diyetle sonuç alabilirmiyim kişisel görüşünüz nedir

Herkesin durumu farkli biliyorsunuz.. hic igne kullanmadan sonuc alanlar var cocuklari kocaman oldu. Dusuklerinizin sebebi bunlar olmayabilir yani.. milyarlaca kadin var hic haberi olmadan saglikli dogum yapan. Kafaniza takmamaya calisin . Ben mesela bebege bisey olucak mi dan cok pihti atarsam bana ne oluri dusundum hep

Ilaci cok hizli bi sekilde yaparsaniz ve sonra hemen bastirirsaniz ilacta yakmaz. Igneyi cok hizli sokun ilaci cok hizli verin ve hemen cekin toplam 3sn
Ay iğneyi hızlı nasıl kendime sokacağım çok zor ya ben kendime biraz zor yaparım hamile kalırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…