Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kanımda pıhtılaşma oldgu için 1 haftadan fazladr corasprin ve folık asıt kullanıorum ama iki gündür çarpntı var bende bununla alakalı olabılırmı acaba

Yok herkes yaşayacak diye birşey yok tabi risk faktörü sonuçta. Annenizde ve babanızda 4g5g bile olsa sizin 4g4g olabilir. Mesela annenizin kan grubu A0 Babanızın B0 olunca sizin 00 olma ihtimaliniz vardır. Onun gibi. Her doktor da farklı düşünüyor benim doktorum tek gende sıkıntı olsa düşüklerine etkisi yüzde 4 diyelim baska geninde de sıkıntı varsa yüzde 8 olmuyor yüzde 20 lere çıkıyor risk o yüzden düşüklerle ilgisi yok iğne aspirin kullanma demek çok yanlış demişti. Bir de hamile kalmadan aspirine başlatmıştı. Ankaradaysanız dr tavsiye edebilirim.
Daha iyi anladım sağolun, ben izmir deyim.kadin doğum coraspirine gerek yok öncesinde dedi ama ben gerek olduğunu düşünüyorum başka doktora gitcem sonuçta 3 gende sorun var 2 düşük var.hcg ilkinde 70
Bana bi dr demişti ki ilk aylarda düşükler bebek kaynaklıdır yani bebeğin genetiği bozuksa vücuttan atılır veya rahim sekli bozukluğundan kaynaklıdır ve de ameliyat etti histeroskopi ve laparoskopi yaptı başka bişi kullanma dedi ama yine düşük oldu. Bebek genetiğe gitti hiç bi sorun yokmuş bebek genetiğinde ee niye düştü o zaman. Düşüklerin büyük kısmının sebebi henüz bilinmiyor tıp yetersiz kalıyor biz de doktorların yorumuna bağlı olarak tedavi görüyoruz. İnşallah çözümünüzü bulacak bir doktorla karşılasırsınız 🙏🏼
Evet bazi seylerin sebebi belli değil ne yazık ki.insallah

Kanımda pıhtılaşma oldgu için 1 haftadan fazladr corasprin ve folık asıt kullanıorum ama iki gündür çarpntı var bende bununla alakalı olabılırmı acaba
canım hiç bilmiyorum ama belki çarpıntı yapabilir yan etkilerinde var mı acaba.ben de coraspirin kullandigimda bacagimi vurmustum da böyle bir morarma görmedim kan toplamis gibi oldu .normal mı bilmiyorum

Benim de bebeğimin kalbi durmuş ya da hiç atmadan oluşmuş bilmiyorum orasını Allah biliyor doktor durmuş dedi ama.Bebek patolojiye gitti ama sonuç ne olur ne zamandir doktorum bilgilendirmedi.İlk gebelik kaybında araştırmıyoruz dedi özel hastaneydi.Burası küçük bir yer araştırma hastanesi var ama oraya da gittim ama orada boş gebelik denilip kalbi atmıyor da olsa sağlam olabilme ihtimali olan bebeğimi düşük ettireceklerdi gitmek istemiyorum.Her ihtimale karşı kendim coraspin,d vitamini,magnezyum ve folik asit kullansam çok mu bilinçsizce olur ? 2 3 düşük yapıp o acıyı yaşamaktansa kendimce önlem alamaz mıyım ?
Diğer vitaminleri hamilelikte kullanırsınız. Bence corasprin ve folik asit kullanabilirsiniz gebe kalmadan. Ben çok düzenli olmasa da gebelik öncesi yaklaşık 1 yıl kullandım ikisini. Bana tanıdık kadın doğum uzmanı önermişti.

Öyle mi.Bir şey sorabilir miyim.bu kan sulandirici iğneler çok acitiyor mu:KK43:her gün yapmak çok mu zor oluyor.

Seker hastasi biri nasil hergun insulin yapiyorsa oyle. Bence acitmiyor ben hala gobegimden yapiyorum. Yani cok aciyo falan diyenler var ama o aciysa artik gerisini bilemiyorum olacak o kadar. Arada morariyo baya yada ici sertlesiyor o sertlikler aci yapabiliyor. Ama belli bi teknihi var o sekilde yapinca rahat. Ben 1 yildir yapiyorum

Hetero oldugunuz icin gitmenize gerek olmayabilir. Ama ben tam olarak ogrenmek icin giderdim. Cunku bu sizinle omur boyu kalacak bisey. Sadece gebelikte degil. En azindan bi gorusulebilir
kanpıhtıaşması sorununu sinan hoca tespit etti daha önce 3 düşük yaptım heterozigot aktif c ve s sorunu birde homositein 15.1 bunlar olduğu halde hiç iğne kullandırmadılar tekrar hamile kaldığımda iğne ve diyetle sonuç alabilirmiyim kişisel görüşünüz nedir

kanpıhtıaşması sorununu sinan hoca tespit etti daha önce 3 düşük yaptım heterozigot aktif c ve s sorunu birde homositein 15.1 bunlar olduğu halde hiç iğne kullandırmadılar tekrar hamile kaldığımda iğne ve diyetle sonuç alabilirmiyim kişisel görüşünüz nedir

Herkesin durumu farkli biliyorsunuz.. hic igne kullanmadan sonuc alanlar var cocuklari kocaman oldu. Dusuklerinizin sebebi bunlar olmayabilir yani.. milyarlaca kadin var hic haberi olmadan saglikli dogum yapan. Kafaniza takmamaya calisin . Ben mesela bebege bisey olucak mi dan cok pihti atarsam bana ne oluri dusundum hep

Back