Gittim kullanma dedı homosısteın yuksek cıkmadıgı ocınBursayi bilmem ama hematolojiye gitmeniz lazim onlarin alani
Evet homozigot demek canım benim pai4g5g heterozigot bi arkadasın sadece pai4g4g homozigot idi diğer genler normaldi iğne ve aspirin kullandı. Pai 4g4g olunca ilerde inme yaşama veya kalp damar hastalıkları riskinin arttığı görülmüş ama düşükle doğrudan bağının olmadığı da bi görüş.paı değeri 4g4g ya benim.homozigot mu oluyor yani o da pihtilasma olduğunu gösteriyor oylemi.doktor pek aciklamadi bugün sadece pihtilasma var hamile kalinca iğne başlarız dedi.coraspirin sordum şu an gerek yok dedi ama .acaba başlasam mı kendim bilemedim senin bir fikrin var mı canım bu konuda
Gittim kullanma dedı homosısteın yuksek cıkmadıgı ocın
Homosısteın sızın yuksekmıydı proteın c sO zaman baska bisey diyemiycem. Bende hemotoloji doktoru ile ilerledim
inme mi .kotu oldum valla öyle deyince.o zaman bu 4g4g annemde hemde babamda da mı öyleEvet homozigot demek canım benim pai4g5g heterozigot bi arkadasın sadece pai4g4g homozigot idi diğer genler normaldi iğne ve aspirin kullandı. Pai 4g4g olunca ilerde inme yaşama veya kalp damar hastalıkları riskinin arttığı görülmüş ama düşükle doğrudan bağının olmadığı da bi görüş.
Homosısteın sızın yuksekmıydı proteın c s
inme mi .kotu oldum valla öyle deyince.o zaman bu 4g4g annemde hemde babamda da mı öyle
Dogru homozıgot olunca ne yapcagınız net bellı iğne veyakansulandırıcı ama hemezıgotlar sıkıntılı bazısı verıyo bazısı kullanma dıyor hemotolog kullanma dedı perınatolog gıttım oda kullanma ama 12.haftada coraspırın iç dedı aılede kalp damar felc vardaSinira yakindi. Ama zaten benim onlara bakilmaz ben direk faktor 5 homozigotum. Onlar ne cikarsa ciksin zaten hastaligim var
Dogru homozıgot olunca ne yapcagınız net bellı iğne veyakansulandırıcı ama hemezıgotlar sıkıntılı bazısı verıyo bazısı kullanma dıyor hemotolog kullanma dedı perınatolog gıttım oda kullanma ama 12.haftada coraspırın iç dedı aılede kalp damar felc varda
Aaa onu bılmıyordum tskederımSiz zaten almaniz gereken cevaplari almissinz. Zaten ilk 3 ay icinde olan dusukler pihtilasmaya baglanmiyor
Aaa onu bılmıyordum tskederım
12.haftada aspırını kullanırsın dedıgıne göre dogru tespıt gibiYani siz yine ben soyledim diye kesin gozuyle bakmayin arastirmalar bu yonde
izmirde pihtilasma alaninda deneyimli önerdiği bir doktor olan var mı arkadaşlar
Kendınıze hemotolojı ve rısklı gebelik peranatolojı doktoru bulun bnce onlar bu konıda cok detaycıizmirde pihtilasma alaninda deneyimli önerdiği bir doktor olan var mı arkadaşlar
Özellikle rısklı gebelik doktoruKendınıze hemotolojı ve rısklı gebelik peranatolojı doktoru bulun bnce onlar bu konıda cok detaycı
Bursali bi arkadasa da yazmistim yukarida pihtilasma konusunda uzman brans hematoloji oraya gideceksiniz
çok teşekkürler bilgi verdiğiniz içinKendınıze hemotolojı ve rısklı gebelik peranatolojı doktoru bulun bnce onlar bu konıda cok detaycı
Yok herkes yaşayacak diye birşey yok tabi risk faktörü sonuçta. Annenizde ve babanızda 4g5g bile olsa sizin 4g4g olabilir. Mesela annenizin kan grubu A0 Babanızın B0 olunca sizin 00 olma ihtimaliniz vardır. Onun gibi. Her doktor da farklı düşünüyor benim doktorum tek gende sıkıntı olsa düşüklerine etkisi yüzde 4 diyelim baska geninde de sıkıntı varsa yüzde 8 olmuyor yüzde 20 lere çıkıyor risk o yüzden düşüklerle ilgisi yok iğne aspirin kullanma demek çok yanlış demişti. Bir de hamile kalmadan aspirine başlatmıştı. Ankaradaysanız dr tavsiye edebilirim.inme mi .kotu oldum valla öyle deyince.o zaman bu 4g4g annemde hemde babamda da mı öyle
Daha iyi anladım sağolun, ben izmir deyim.kadin doğum coraspirine gerek yok öncesinde dedi ama ben gerek olduğunu düşünüyorum başka doktora gitcem sonuçta 3 gende sorun var 2 düşük var.hcg ilkinde 70 2. sinde 30 'dan düştüYok herkes yaşayacak diye birşey yok tabi risk faktörü sonuçta. Annenizde ve babanızda 4g5g bile olsa sizin 4g4g olabilir. Mesela annenizin kan grubu A0 Babanızın B0 olunca sizin 00 olma ihtimaliniz vardır. Onun gibi. Her doktor da farklı düşünüyor benim doktorum tek gende sıkıntı olsa düşüklerine etkisi yüzde 4 diyelim baska geninde de sıkıntı varsa yüzde 8 olmuyor yüzde 20 lere çıkıyor risk o yüzden düşüklerle ilgisi yok iğne aspirin kullanma demek çok yanlış demişti. Bir de hamile kalmadan aspirine başlatmıştı. Ankaradaysanız dr tavsiye edebilirim.
Bana bi dr demişti ki ilk aylarda düşükler bebek kaynaklıdır yani bebeğin genetiği bozuksa vücuttan atılır veya rahim sekli bozukluğundan kaynaklıdır ve de ameliyat etti histeroskopi ve laparoskopi yaptı başka bişi kullanma dedi ama yine düşük oldu. Bebek genetiğe gitti hiç bi sorun yokmuş bebek genetiğinde ee niye düştü o zaman. Düşüklerin büyük kısmının sebebi henüz bilinmiyor tıp yetersiz kalıyor biz de doktorların yorumuna bağlı olarak tedavi görüyoruz. İnşallah çözümünüzü bulacak bir doktorla karşılasırsınızDaha iyi anladım sağolun, ben izmir deyim.kadin doğum coraspirine gerek yok öncesinde dedi ama ben gerek olduğunu düşünüyorum başka doktora gitcem sonuçta 3 gende sorun var 2 düşük var.hcg ilkinde 70 2. sinde 30 'dan düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?