Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah razı olsun.Bu tür şeylerden anlamazdım artık araştıra araştıra anlayacapım.Size de çok geçmiş olsun 😓 Ben ilk denemede hamile kaldım yumurtalıklarım güzel mi çalışıyor rahimim temiz mi yoksa şansa mı ilk denemede oldu bilmiyorum ama hamilelik öncesinde 1 ay folik asit kullandım
Sagol canım aynen oyle yaşaya yaşaya araştıra araştıra kadın doğum uzmanı olduk ;)güzel hamıle hemen kalıosun demkki ben çabalamadan olmuo hayrlısı olsun hakkmzda .bu ay yumrtlama gnnden bır gun once ve snra ilişki oldu ve sol kasgmda 3 gndr batmalar oluo ama bakalım ya adet gelıo nasip artık

Herkese merhaba daha önce bir düşüğüm oldu ozaman bilmiyordum meğer pıhtılaşma varmış mthfr 677 ile a1298 heterozigot benim gibi olup gebe kalmış ve bebeğini kucagına alanlar varsa neler yaptınız neler kullandınız doktor şuan bana bi gün iğne bi gün corasoin verdi
Merhaba benımde aynı degerler doktor sadece coraspırın verdı bana

Herkese merhaba.yardimci olur musunuz acaba.benim 2 dusugum var kimyasal.pihtilasma testi 6 li bugün geldi sonucu.ama anlayamadım doktora da cuma gitcem .bilen var mı acaba

Eklentiler

• 20191106_154935.png
    20191106_154935.png
    150,2 KB · Görüntüleme: 64
Herkese merhaba.yardimci olur musunuz acaba.benim 2 dusugum var kimyasal.pihtilasma testi 6 li bugün geldi sonucu.ama anlayamadım doktora da cuma gitcem .bilen var mı acaba

Burdaki bir cok kiside oldugu gibi mthfr mutasyonunuz tasiyici seviyede var. Genel olarak pihtilasma deniyor ama aslinda bu biraz daha enzimlerle alakali iyi bir folik asit isinizi gorebilir ama bazi doktorlar tedbir amacli kan sulandiricilarda veriyolar.

Burdaki bir cok kiside oldugu gibi mthfr mutasyonunuz tasiyici seviyede var. Genel olarak pihtilasma deniyor ama aslinda bu biraz daha enzimlerle alakali iyi bir folik asit isinizi gorebilir ama bazi doktorlar tedbir amacli kan sulandiricilarda veriyolar.
Ben folbiol içiyordum aslında ama folik asitle kan piht. baglantili mı oluyor.kusura bakmayın çok yabanciyim daha bu konulara

Bu sonuçla sağlıkla dogum yapabilir miyim? Her gün iğne mi kullanıyor genelde sonucu böyle çıkanlar

Eklentiler

• 20191106_213613.jpg
    20191106_213613.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 20191106_154935.png
    20191106_154935.png
    150,2 KB · Görüntüleme: 52
Ben folbiol içiyordum aslında ama folik asitle kan piht. baglantili mı oluyor.kusura bakmayın çok yabanciyim daha bu konulara

Ne demek. Bende uzmani degilim yasadiklarimdan tabi en iyisi doktor bilir. Folik asiti duzenli kullanmaniz yada baska bir ilaci.. bunu iyilestirmiycek yani daha dogrusu tedavi etmiycek cunku bu dogustan gelen bi durum. Tek taraftan almissiniz ya anne ya babadan o yuzden heterozigot ben mesela.ikisinden de almisim homozigotum. Folik asit kullanimi islerin daha yolunda gitmesini sagliyor diyim. Folik asitede sadece 3 ay degil tum hamillelikte devam edeceksiniz. Ama tabi dedigim gibi doktor kan sulandiricida verebilir

Bu sonuçla sağlıkla dogum yapabilir miyim? Her gün iğne mi kullanıyor genelde sonucu böyle çıkanlar

Igne kismina doktorunuz karar verir. Her doktor igne vermiyor. Tabiki saglikli dogum.yapabilirsiniz milyonlarca boyle kadin var. Bazilari hic haberleri bile.olmadan dogum yapiyor bazilari dusuk yapip ogreniyor.

Ben sizden kat kat kat daha riskiliyim

Igne kismina doktorunuz karar verir. Her doktor igne vermiyor. Tabiki saglikli dogum.yapabilirsiniz milyonlarca boyle kadin var. Bazilari hic haberleri bile.olmadan dogum yapiyor bazilari dusuk yapip ogreniyor.

Ben sizden kat kat kat daha riskiliyim
Çok teşekkür ederim cevaplariniz için.ben ilk çocukta olmayinca çok şaşırdım böyle piht. çıkmasına.Umarim Allah hepimize sağlıkla verir

Onda da bu sorun vardir ama.anlamamissinizidir oluyo iste boyle bazen
ama onda neden düşük olmadı o zaman ? her şey yolunda gitmişti .bu sonradan çıkan bir şey mi doğuştan mı.dogustansa neden ilkinde sorun olmadı.2 kimyasal oldu 3. hamile kalsam o da kimyasal olur gibime geliyor önlem almazsak

ama onda neden düşük olmadı o zaman ? her şey yolunda gitmişti .bu sonradan çıkan bir şey mi doğuştan mı.dogustansa neden ilkinde sorun olmadı.2 kimyasal oldu 3. hamile kalsam o da kimyasal olur gibime geliyor önlem almazsak

Bazen olmuyor iste inanin hic bir mantigi yada sebebi yok. Bu dogustan bisey ama boyle milyonlarca kadin var dunyada saglikli gebelik geciren.

Benımde öyle oldu ilki kalbi durdu ıkıncı saglıklı kızım 3. Yine kalbi durdu ve baya buyumstu sonrada dış geblk gbi oldu

Kızlar bu pıhtılaşma bozuklugu dedikleri ameliyat olacak insanlarda ameliyat öncesi yapılan pıhtılaşma testleri aynı şey mi?Yani ameliyat olanlar belki bilir protombin zamanı koagülametre gibi şeylere bakılıyor.

Kızlar bu pıhtılaşma bozuklugu dedikleri ameliyat olacak insanlarda ameliyat öncesi yapılan pıhtılaşma testleri aynı şey mi?Yani ameliyat olanlar belki bilir protombin zamanı koagülametre gibi şeylere bakılıyor.

Yok bu baska bi panel. Onlarada bakiliyorda onlar surekli bir hastalik belirtisi gibi degil. Bu genetik faktor analizi

Pıhtı bozukluğu testleri genetik testler oluyor genelde de 1 ayda filan çıkıyor. Sizin dedikleriniz de pıhtılaşma testi ama onlar anlık testler kanın kaç saniyede pıhtılaştığı filan ölçülüyor

Back